Ај не се прајте со сила понекогаш на три ипол. Јасно е зошто им става реакции и зошто брише. Не давај да те убеди да мислиш дека ти си проблемот.
Па таму му е полесно за бришење, може и да коментира срциња или смајлито со срциња..тоа не му текнува. па баш на стори. Абе некои од машките се бог да чува..
На вас па мажите се ви е до смеење. Мислете со долната глава само, не со горната. Не сите, ама делумно.
Negovata bivsa koi bile zaedno mnogu kratko vreme(neozbilna vrska) go adnuva a toj ja prifati otkako stavi slika so nas? Cittajj, mu bese u request nekolku dena. Znam deka ponatamu nisto ne se slucilo, no ova mi e preglupo. Okej ona go adnala, zosto toj ja prifaka pa i plus i toj follow, i plus otkako stavi slika so mene? Zosto vaka se isponasa, predetsko, saka ljubomorna da ja pravi ili sto? Cisto onaka? Devojceto e pomalo od nas, studentka e nekoja so neznae so saka. Ama decko mi ima 27. Ne pokazav slabost pred nego no iskreno i ne mi e seedno. A znam deka i gleda storinja. Iako i nema nisto piseno. Imam doverba vo nego, imame sjajna vrska. Za prvpat spionirav iako slucajno, zavrsi namerno spioniranje so denovi i se razocarav. Ili preuvelicuvam. Mozda ne e nisto, no ete. Nikogas ne sum pravela vaka, nikogas ne sum spionirala. Ne ni znae deka znam. A inaku se e okej megu nas, me ima zapoznaeno i so negovite.
@nikibi ако му се другарки, ти би ги знаела и не би се лутела на тоа. Нека не те лаже. Јас да би била на твое место, би пишала на некој згоден "другар" коментар на слика, па да видам тогаш како ќе реагира он. @Sweery1298 пред колку време се раскинати и дали ја знаеш причината?
Ако се другари има веројатност да си кажуваат кој со кого пишува, тоа што сте се договориле да биде тајна немора да значи дека нема да каже дечкото. Знам за ваква една ситуација откако девојката заврши со едниот почна да пишува со друг, тие беа другари, она беше сигурна дека тие појма немаат меѓу себе ама двајцата знаеа дека и со двајцата пишувала и била. Размисли убаво.
Па не мислам со таа другарка многу за вакви работи. Мислам со друга другарка наречена мозок. Другата другарка многу не се замара со другари, ниту ги сака. Пред да тргне некаде, ќе размисли...
Бравос за тебе тогаш, стварно си девојка на ниво која знае да си ги контролира своите емоции и нагони. Ретки се таквите, пази се.
Леле Старк зарем не сме на ниво ако не си ги почитуваме емоциите?? Нормално е и машко и женско да се води по нагони, ако така си сака. Не е во ред да се лаже и да се искористува за таа намена.
Се пазам многу, и си ги знам моите емоции кои и онака ги немам многу. Сите одат на делит. Па искрено и ми се восхитуваат моите другарки на тоа