Љубов и страст се слични, но сепак различни работи. Ако облече секси облека, нема магично да се заљуби во неа, туку пак ќе ја гледа на ист начин. @UneFille седни и разговарај со него, биди искрена и кажи му како се чувствуваш. Не молиш за љубов ако му кажеш што сакаш.
Не ми се лути за такви глупости, а слики од глумци не ставам, но за ниедна слика не ми има искоментирано дека му пречи, а имам и по бикини слики. Детско однесување.
Од глумци не ставам воопшто, освен од некој спортист ако дојде да игра за клубот во кој навивам, иако и тоа ми е реткост бидејќи пратам спорт и ставам понекогаш. Од мене слика од бикини ретко ставам сепак си имам приватност која не сакам да ја споделувам со секого, ама ако ставам не мора да е на стори може и на ѕид да си ја ставам кај мене. Не само од бикини и со деколте, или било како што би изгледало по секси, ама сепак тоа е реткост и не гледам кој и да ми е партнер да се лути за тоа. За мене тоа е детско однесување..
Обично не ставам на стори слики од актери, спортисти...а за мои слики баш и не сум некои љубител за објави на слики по бикини, имам неколку објавено некои се и заедно со него на плажа, до сега не правел проблеми.
Не беше на почетокот ваков. И имаме разговарано неколку пати и ќе биде као ок и после пак по старо. Не му иде изгледа. А знам дека не е таков бидејќи порано не беше таков. И не зборував за страст, го има тоа во изобилие... а за секси долен веш си носам кога сакам, ама тоа само ќе го зголеми мојот sex appeal, нема да му направи да покаже емоции во сексот тоа сигурно.
Имаш разговарано со него дека ти фали водење на љубов отколку само секс? Ако не, разговарај под итно и кажете си кои се вашите желби. Ако имате разговарано и не се променил, остави го и најди си друг дечко.
Не смее да се лути за слики по бикини, значи не смее. Такво понашање, покриј се за другите да не те гледаат, е посесивност и не смееш да дозволиш.
Да. Секад вика дека едноставно ме му доаѓало, дека имал проблем со искажување емоции, бил под стрес...
Zdravo, mozebi ke zvuci smeno no mi treba sovet Na kratko zapocnav vrska so covek koj e dobar slusatel, vnimatelen osetliv.. kratko vreme se znaeme.. Ne znam dali e ova normlano i okej no deckoto ima mozam slobodno da kazam nekoi zenski hormoni.. Na izgled sekako ne se primetuva do tolku, no ete na primer za razgovor mi odgovarase za nekoi temi i isto kako so nekoja bliska prijatelka ili rodnina.. Ne bas tipicno za maz, do sega takov sum nemala. Saka celo vreme i preku godinata da se sunca (na balkun) da postignel ten.. mi padna cudno mnogu retko sum videla maz ova da go pravi sekojdnevno.. vtoro ima premnogu prijatelki drugarki zeni, znaci samo prijatelki i tie go gledaat kako prijatel sigurna sum deka ne e drugo vo prasanje,so niv se ponasa beter od mene.. iako sum zensko. Ima eden drugar, toj e sosema sprotiven od nego.. i cesto se kontraat, razlicni raboti/vkusovi mu se dopagaat.. i seto ova vo posleden moment pocna strasno da mi smeta, mu dadov do znaenje t.e otvoreno mu kazav deka mene mi treba maz a ne.. i veli pa maz sum,no luge toj ne mozi protiv sebe. Kako da mu raskinam a ne go navredam, bidejki ne mozam ni baknez ni nesto poke da imam poradi samata pomisla..?
Ако си гледала дека е таков и ти смета, зошто воопшто си почнала нешто? Да го повредиш и навредиш е неизбежно. Кажу му дека не сакаш веќе и толку.