Што подразбираш под тоа вистинска девојка? Ние што сакаме фустанче да си облечеме нешто пократко нешто поотворено нешто потесно ние какви сме? Кодекс на облекување за да се покажеме како вистинска девојка имаш?
Имам искочено у смокинг. Со лептир машна, со бела кошула закопчана до врат, со фрак околу половината...фул! У живот не сум била позагледувана од мажи! И позамарана со манијачење. Ај сеа кажи ми дека “сум си го барала” Или, уште пострашно, кажи и’ на некоја жртва на силување дека она е крива. Свашта!!!
Не беше ти таа што сакаше да се мажиш во Србија за лик што си го запознала на нет и си го видела еднаш?
Заклучок - Од денес па понатаму ќе се облекувам строго калуѓерски за да не си го барам. А баш сакав да си облечам бели панталончиња и црна маичка без прерамки.
Некои тука не разбираат дека една девојка може да е силувана и од за нејзе познати личности. Колку пати само сме прочитале како девојки биле силувани од нивни дечковци или другари. Што значи дека не е само пазење да не се влага со непознат у кола, може баш тој непознат нема ништо да ти направи а ке излезеш со другар на шетање или ке појдеш кај него и ке проба нешто на сила...
A оние девојчиња што играат се уште со кукли и се силувани од страна на некој близок, на кој начин они си го бараат и се криви???? @Tea678
Во преадолесценција исто изгледаат физички и момчињата и девојчињата. Затоа педофилите често не прават дестинкција машко/женско и подеднакво се привлечени и од едните, и од другите.
Што имаш ти против вреќите за компири? Сакаш да кажеш дека они не се секси? Какво е ова потценување? Правда за вреќите. Он: Дочекав на женски форум, женско да брани силувач, а да напаѓа жртва. Ц. ц. ц. ц...
Sarskastichen mi beshe komentarot, da se razbereme Nemam tolku bolen um da mislam deka zhrtvata e vinovna Zhrtvata nikogash ne e vinovna za nasilstvoto, i vo prethodnite postovi go pishav ova