Јас видов испревртување на твој зборови да звучи ко шовинизам а никаде не видов шовинизам , он не пиша мажишта ги привлекува голотија како ти што измисли он пиша "сите знаеме каков калибар мажишта ги привлекува голотија" .
Добро бе луѓе колкава е стапкава на силување во Македонија општо земено во цел свет што олку испаничивте?
Оти го рационализира однесувањето на манијаците и сексуалните предатори. А и ти, покрај него. Треба да го осудите, а не: Абе такви се тие... знаеш...
Сите мажи ги привлекува голотија. Работата е колку некој знае да си ги контролира својте сексуални нагони, колку успева во тоа.
Преголема. Помалку од 1% пријавуваат. За правосилна пресуда...дали 1% од тие 1%. Па ти сега пресметај.
Zoshto da ja pokrivaat svojata ubavina?? I koi nagoni da si gi kontroliraat Nasilnicite treba da si gi kontroliraat nagonite, a ako si gi kontroliraat nema da se nasilnici, shto znachi tie ne se razvieni Si izmeshal brzini izgleda
И што ако ги привлекува голотија и мене ме привлекува мерцедес од најновите па не го крадам од улица.
Ако е ова поткрепено со официјални податоци, добро. Ако е на жими мајка измислување и набилдување постови, претерувате, исто како она тролон Теа со србино и бугарино шо имаше афери и мување, па овде соли памет. Хипокризија на највисоко ниво!
Ако таа смета дека не е во ред да шета полугола или гола значи дека се мрази себеси?? Таков тип на луѓе има и мажи и жени. Инаку истото би требало да важи и за мажи не само за жени. Не е во ред и гол мажи и гола жена. Голотија е знае кога и каде... Јас реков јас што мислам во врска со темава и дека голотија за мене не е во ред. Исто така реков дека не треба да ја напаѓате девојката бидејќи таа смета дека не е во ред голотијата. Не дадов наредба кој каква облека да носи ниту имам таква намера. Јас само застанав во нејзина одбрана бидејќи и таквото мислење е во ред. Ако таа смета така така ќе биде, нема потреба од навреди како таа не си го почитува телото или ќе била силувана незнам што незнам што....
Точно дека мажите ги привлекува голотија,но сепак кога би бирале,би избрале партнерка која што е да речеме ,,поскромно,, облечена,а во тоа секако си влегува краток - но не премн минич,деколте пријатно за очи - да не е пренападно,и манири кои прилегаат на женско.
Таа ако сака да се облекува покриена од глава, до петици, тоа е нејзина одлука и ја почитувам. Исто така, ти и таа треба да почитувате одлука на некоја што сака да облече минич и кроп-топ. Просто е ко граФ
Не го рационизира ниту Витали ниту пак јас ,не знам зошто толку уживаш да измислуваш ,толку ли ти е досадно? Такви постојат и ќе постојат за жал , ти можеш да пишеш што сакаш да збориш као не смеат ова не смеат она ама они се болни лица и нема тоа да ги спречи . Не сфаќам што е толку тешко да се сфати?
Никој не е ничија сопственост да грабне некоја од темна уличка и да ја силува зошто за оргазам од 2 секудни да и го сруши цел живот. Секогаш на страна на жртвите од силување, силувачите им посакувам да скокнат од 10 спрат.
Незнам која е потребата да го покажуваш своето тело насекаде...Ептен е ниско и невкусно и сите знаеме каква маса на луѓе се пали на рандом голотија. Голотијата на женами ако е привлекува тоа е сосема ок, но што има да ме привлекува голотијата на друга жена??? Се знае кога и каде треба да сме голи и со кого. Жена не е еднакво со мерцедес. Јас не можам да почитувам такви луѓе бидејќи не се мој калибар затоа и избегнувам да сум во такво друштво.. А немам ништо против доколку некој одлучи дека тоа за него или неа е во ред.
Јас гледам извртување зборови од твоја страна за да звучи шовинистички а тоа не е у ред. Не видов од страна на Витали да измислува и да ти превртува зборови.