Нема машко а и женско што ќе замижи пред полугола девојка/ полугол маж! И 21 век е... и скроз гол да прошеташ секое чудо за три дена, ќе те зборат и ќе те заборават. Некои ќе речат браво на храброста, некои ќе навредат, а оние кои се во тек со времето ќе речат "ништо ново".
Отидов кај некој таков болен ќе видиш колку не смее. Ми се сере од вакви коментари "ако сакам и гола ќе шетам не смее да ме допре " епа во реалниот свет да ми извините ама не е така. Има секакви болни луѓе и ако не се пазиш ако живееш со тој став не смее да ме допре немој после да се чудиш ако те снајде нешто, на некој што не е со здрав разум и физички појак од тебе .
Па повеке жена би силувале и без казна би поминале отколку мерцедес да украдат можат и глава да изгубат.. Во тоа е потежното
Не секоја жртва шетала разголена или скроз гола,но дошло до силување или обид за тоа. Поентата е дека никој/а не си го бара,никогаш!
Па и јас викам дека не смее и не е во ред никој никого да допира ама сепак некои биваат допрени од луѓе со ниско развиен мозок кои не можат да си го контролираат својот нагон. Велиш дека нема бидејќи си живеела во таква средина. Мене ми е гадно да гледам голотија на рандом луѓе. Ептен ми е простачки. Епа тоа е секуларно општество. Нека тоа се случи во држава каде што има смртна казна, нека погубат еден силувач, останатите мислам дека би размислиле пред да сторат такво дело. Бог да го прости дедоми кој со години работеше во Ирак ми кажуваше како импровизирана менувачница (тезга) полна со пари стои на улица додека сопственикот врши друга работа и никој ништо не пипа. Зошто? Затоа што за кражба се сече рака така да и волкот сит и овците на број. Ниту кражба се случила ниту некому била рака отсечена во тој случај.
Оти тога овие муслиманките се облечени од глава до пети па се најзлоупотребуваните жени на светот? Ај одговорите ми тие што мислете дека само голи жени се силувани
Си слушнала за психички болести? Исто како што тие со шизофренија не можат да контролираат халуцинации и напади така и овие . Да биле до здрав разум не би го правеле тоа. Така да мислењево ти е многу глупаво.
Имам читано од тебе мислења и на вакви слични теми што сум се согласувала и сега те свакам што сакаш да кажеш не дека подржаваш силување ама секоја особа треба да се пазе и сама да се заштити. Мене ме фака гнев кога ке видам дека силувана од некој син на моќни родители не е казнет ниту еден ден тој болен е или мисле дека се му се може па ајде