Еве се расипа времево, не чини за одмор. Ова нека ти е знак од небото, дури и тоа е против вас. @Youknow
Оваа мака ја мачев јас у живо како што пишав претходно. Се обидувавме цело друштво да ја убедиме таа другарка дека не е океј тоа што го прави ама не успеавме. Кога некој сака да си прави своеволно проблеми, нека си прави и нека ужива во нив. Убав помин на одмор, само пази ако погледнеш некој на плажа под око па макар и келнер големи се шансите да добиеш ќотек. @Fluffy^-^ верувај можно е... Толку се глупи и наивни.
Вакви реченици да не користите. И жените уживаат во сексот, исто како мажите. Никоја не е 'издувен вентил', ни 'искористена', освен ако не е во прашање копулација без нејзина дозвола.
Издувен вентил во смисла, смачено му е во врската, па ќе оди наоколу, " ќе се издува малце ", да смени, и ќе и се врати на женската после.
@Youknow na odmor??? Kakov odmor devojko Kako so vakov tip ne sfakjam Te oddalechuva od site, psihichki te maltretira i na odmor li so nego, koj i pokraj se ima devojka
Филмови прави девојкава. Или по ваше "Трола" . Не е можно сите да ми викаат остај го не е за тебе ја на крај да отидам на одмор со него..
Прво и основно не дозволувај никој да те контролира,зошто понатаму станува опасно да се живее со болно љубоморна особа,која ке те следи во секој чекор и ке ти поставува граници и правила...а овој се покажал уште на сам пошеток..па и да беше само со тебе ..а што има па уште една врска е доволна причина да се отргнеш по совреме дур не си навлегла во подлабоки проглеми. Со такви особи почетокот е сладок ама крајот е горчлив.
Си имав јас buddy знам што е уживање во секс, двајцата слободни ама пак се криевме и прејако ни беше. Девојката е издувен вентил на овој зашто тој си го живее животот, а она не смее број нејзин на мајка и да даде. И нема тука простор за дебата.
Mislam deka dovolno soveti se iznacitav, fala na site sepak cim pisav ovde trebase da ocekuvam sekakvi kritiki.. @buba4e89 Tebe sakas nekoj da te pravi budala cel zivot i da ti se vrajka? Ke pokazi vremeto kako ke bidi zdravje... nekam poveke da komentiram se e kazano
Јас мислам дека има разлика од Нема пари, и несака да купи кола. Ако нема пари навистина не е страшно. Може да се собере и да се купи нешто поедноставно до 500-600 евра. Не мора одма со скапи коли. Но ако имаат приходи, и не планира да купува кола, тогаш за мене тоа не е баш сериозно. Не знае што му треба според мене. Тешко е вака да се даде мислење, кога не се знае случајот Треба отворено да си разговараш со него, и да му кажеш дека тоа ти смета.
Многу погрешно е ова. Ако нејзините размислуваат рационално, сигурно не би дале кола на возач почетник, кој прашање е дали воопшто и знае да вози.
А ти сакаш? Сама си даде епитет “втора виолина”. Е што очекуваше,тапшање по рамо?! Дека тоа што го правиш е одлично?! Многу си очекувала...
Добро, нели можеш да си најдеш некој слободен и нормален дечко. Не се сите зафатени на светов. Мој совет е да се тргнеш од ова, опушти се, прочитај си некоја книга, фокусирај се на образованието ако го учиш. За дечковци има време секогаш и ќе има слободни секогаш. Не сакам да те клеветам ама Ова сега ми личи на несериозност и треба подитно да ставиш крај
Нејзин проблем дали ќе дозволи да ја прави будала, ти гледај тебе да не те прави. Значи сериозно, што очекуваш од таков манипулатор? Ќе го оставам на страна тоа што има девојка и што ја изневерува со тебе и фактот дека ако завршиш со него истото ќе ти го прави. Што е со контролирањето? И слободен да беше, мојот совет повторно ќе беше ист. Бегај што подалеку од такви опсесивни луѓе кои мислат дека твојот живот е нивни. Зошто на одмор со него? Навистина не си ми јасна. Ако сеуште немаш чувства кон него како што тврдиш, а веќе испливале на површина многу негативни работи, зошто уште продолжуваш? Оддалечи се додека не си се заљубила, бидејќи понатаму ќе ти биде многу потешко. Јасно е како ден дека немаш никаква иднина со него. Што е тоа што ќе го покаже времето? Се знае кој може да биде исходот. Ќе ја остави за да биде со тебе? И што, кога и тебе ќе те изневерува? Не си ми јасна воопшто, на сила си го уништуваш животот, не знам ни зошто си решила да пишуваш овде кога очигледно веќе си одлучила што ќе правиш.
За ова одморот, како што прочитав вчера, денес требало да одат изгледа.. Ако сте овде во МК времето вакво до недела ќе биде, нема да ви се погоди. Ете и времето ти дава знак да не одиш со него воопшто...Те предупредува..
Каков одмор ќе ја спика во некој стан, среќна ќе е ако не и се изнаредат кој стигне и кој викне он. Ама ја гледа неа шупелка на ништо не размислува и тоа е. Јас не знам со кој мозок се нафаќаат за одмор вака. Јас со дечко ми пролетта запозната он ај на одмор, ај на одмор не му отидов, па и следната година отидов наблизу Мк за не дај Боже да си се вратам сама, не па не го познавам плус сум му втора и ќе идам со него некаде насамо. Читај @Youknow