-Јас, маШ, може да имам 165 жени во мојот живот. Си имам женска, ама ти си side chick. А, ти жено, моја side chick, не толку битна во мојот живот, смееш да имаш само ЕДЕН маШ во твојот живот. А, тоа сум ЈАС. -Во ред master.
Eпа еве сите ти кажавме со арно и со убаво да се тргнеш, тебе убаво ти било со него, на одмор ќе си одела, уште и незаштитени односи сте имале. Човекот пред твои очи будала те прави, ама тебе убаво ти било. Епа терај така, што да ти се рече друго.
Епа пази ти да не се заљубиш, а тој после да ти каже чао, убаво ми е со девојка ми и да ти е криво што можеби си пропуштила убави шанси пошо тој "не ти дава" да контактираш со други, додека тој ве врти и двете
Она побара совети ама вие па врска немате од давање совети. Ниеден совет не и се свиѓа и не ја замарајте веќе. Сега е во Охрид и прават партии по саат ипол и пренајубаво и е. Доста веќе.
Mene nikoj ne me vrti svesna sum za situacijata,nekoj sto ne znae moze da go vrti.. Za maski ke ima sekogas, ne propustam kojznae sto sigurno...
Mislam deka sekoj ima pravo da si go zivee ili uporpasti zivotot kako saka. Razbrav i vo red se vasite mislenja napaganja navredi i slicno. Mislam deka e redno da go zatvorime mojot problem, bidejki ne vodi nikade..
И за што ги побара тие мислења, сите ти дадовме совет да се тргнеш на страна, а ти пак со глава у ѕид одиш и викаш убаво ми е, чим ти е убаво, за убаво не се бара мислење. И на крај кога ти ќе бидеш повредена и искористен партал, немој пак да дојдеш на форумот и да се жалиш и да плачеш како ти е тешко, да паѓаш во депресија и цела 10 страни да се пишуваат за тебе, кога сега сама си одлучи и покрај милион совети. И на крај искрено многу ми е мило кога некоја ваква девојка ќе биде повредена, колку и да звучи сурово, мене ми е мило.
Dobro i mene mi e milo deka ti e milo. Aj sega cao, posleden pat se obrakam, istoto sto pati nemozam da go povtoruvam..
Штета што не ти ги доставивме советите во пишана форма, барем ќе ги искористеше за нешто ( да, баш на то мислам ), а вака очигледно ама баш за ништо не послужија. Ама ако, кој како што прај, така ќе си најди.
Не вреди личноста за која сте испишале 20страници. Бара совет и кога не и се допаѓа туѓото мислење кажува "мене ми е добро вака". Ако и е добро што барала совет
Дали би биле во врска со некој што не ви кажува како му поминал денот, што додека е на работа цел ден не ви се јавува иако знаете што прави, што крие телефон од вас на маса кога седите? Заедно сме година дена.
Дали ви е битно образование што сум јас што е тој? Мене тоа малку ама скоро ич, битно ми е разбирање, почит, да нема лажење. И дали ви е битен секс во врската? Ако да, колку пати неделно/месечно?