Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. sweetybarby

sweetybarby Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    8
    Вистинската другарка никогаш нема да излези со некој твој бивши посебно ако знае дека ти го сакаш и дека ти значи затоа мој совет понастрана од таквите другарки таквите другарки се подготвени да направат се за нив да им е погодено а дали ти си среќна или не воопшто не им е битно, а за бившиот лесно е кога некој ќе ти речи ќе помини и ќе засакаш друг но и верувај така и ќе биде имаш само 15 години животот е пред тебе има многу риби во морето и пред се биди позитивна и оптимистички настроена ќе видиш колку тоа ќе ти помогне и ќе ти даде воља да продолжис со голема сила напред ...

2. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    хелп !
    ве молам помагајте
    мојот дечко е премногѕ приврзан за неговата мајка а да не правам муабет за неа ,, убав тој на мајка,, ,,срце мамино,, и што уште не а патем му ги исполнува и сите желби :(
    знам дека ќе имам проблем околку тоа но како да постапувам во ваква ситуација? да зборувам против неа или?

3. sweetybarby

sweetybarby Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    8
    и кој знае уште колку дечковци и погрешни заљубувања стојат пред тебе имаш само 15 години

4. beticka

beticka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    22
    треба да процениш сама ти си го знаеш најдобро,мој совет- подобро е да ти биде пријателка отколку непријателка и да ви кажам девојки малку повеке тактика,трпение и се разбира политика со добра доза на секс сите проблеми ги руши,а мајката е јак противник :x :* :* :*

5. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    да знам дека подобро пријателка да ми е ама верувај ептен ми смета таа ... мама знај најдобро :worried: тешко мене а за тоа со сексот хехех знам дека пали само се думав што да правам со ,,мама,, :lol: зошто подобро да го сменам сега отколку да чекам да се земиме па да дејствувам тогаш ... касно ќе ми биде

6. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    cindy...маж ми мој ти беше една лепешка за мајка ми а бе шта да ти причам, само ја гушкаше, ја бацуваше..мамино синче..Мене ми беше смешно и глупаво како посматрач...и јас почнав да го зезам...ела мамино, ааа како заборави мамичка да ја бациш (кога ќе отидев кај него, а потоа излегувавме) или му викав- оди мамино кажи и на мама дека ќе излеземе..прашај ја дали ќе те пушти..се на шала...виде не виде дека го д*пнав од зезање престана :) :) Се надевам ме сфати :lol:

7. beticka

beticka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    22
    ако сте само во врска и ако ти сметаш дека не вреди да се бориш тогаш отстапи,во спротивно наоружај се со добри нерви и многу љубов зашто кога две жени водат војна мажот„ гори“-и најчесто наоѓа утеха некаде кај трета-со среќа з’ш ке ти треба :* :* :*

8. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    хехех да те сваќам да си почнам и јас со време
    знаеш јас што правев ... секогаш му викав оти мајка ти така ми рече или пак нешто друго што ќе ми текне ама знам дека нема да можи стално така треба и дрруга тактика затоа прашував за совет зошто од есен ќе живеам со незе ќе се земаме па да си го постројам пред време хихихих

9. cvetelina

cvetelina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    54
    Ете и кај мене е така но не во целост,тој е поврзан многу со мајка му но кога јас ке ја спомнам и ако сум во право тогаш нема никаков проблем зошто секако ја свајќат таа ситуација и дека јас сум во право и нема повејке сто да се разговара мора еднаш да се средат тие работи зошто нема тој да зивее со мајкаму довека туку ке мора и мене да ме подржува...

10. sonuvacka

sonuvacka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    34
    хм хм хм си најдов едно помлад дечко супер е се , но помлад е
    а мене ми е време за нешто посериозно ..... да пропуштам прилика од моите желби за нешто сериозно
    или да уживам сега за сега па потоа од ко ке се разделиме тој таман пораснат а јас остарена и немажена потоа да се чудам што да правам ?????

којзнае што е попаметно

11. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Па не гледај од старт на дечкото со песимизам, можеби со тек на време ќе стане посериозен.
    Јас мислам сега да си уживаш, но ете не се врзувај прем,ногу, почекај да видиш како ќе иде.И де, 24 години имаш, јас те сметам за многу млада, не размислувај така ;)

12. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661

Па што се секираш,позрела си,попаметна,башка можеш да го моташ како сакаш,да го прилагодиш како ти сакаш... :lol: :devil:
    Шала настрана...Дај му шанса! Можеби и ќе ти се допадне,можеби и ќе се заљубиш... :wasntme:
    Уживај додека можеш! Сеуште си млада!
    ;)

13. Tweetyhearts

Tweetyhearts Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    многу ми е тешо

одиме година и нешто ..малце во последно време се смени ама кај секој се случуваат промени ..отиде надвор од градот со друга на фб си објавуваат песни пораки .. (наче девојчево е од таму) и сега ми вика она била во се иста како мене и дека незнае што чуствува за мене ..стварно ми е премногу тешко кажете ми што да правам

14. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Она била во се иста како тебе? аха.....Епа кажи му вака....Застани цврсто на нозе, кажи му нека се среди и нека одлучи што сака....Или е со тебе или е со неа.....И готово !!!!! Голема е веројатноста да рече дека му треба време...Дај му време ама да не се претера....Дај му неколку дена, нека се смират страстите, али после тоа мора да се реши.....Зашто во спротивно може да е со неа, а тебе да те чува на лагер....На крај крајот клоцата во гз и ај наздравје ;)

15. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Еееее шо прават ова поздравиве со песни :D Ти пуштај му стихови од Кочо Рацин на ѕид, чисто колку да си знае дека ниедна не може со тебе ;)

Боже, боже семоќен врати ги гулабите писмоносци у мода, оти веќе оваа работа не ја бива, Марк Зукерберг за гревовите треба месец дена дијареа да има колку невести расплака само.

На mims-89, Zlatusko и Mistery им се допаѓа ова.
  16. Tweetyhearts

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Добро девојкии па незнае и она самата колку е грда ..сеа ми вика те сакам па ми треба времеее ... ја несакам да чекам ни да давам време

17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Па ти ако знаеш шо не ја просветлиш?
    И пред да плукаш на неа размисли кој е тој што дава повод... хмммм да не е тоа дечко ти случајно?
    Да, тој е едниствениот кривец во случајов, не му ставила она нож под грло, му се допаѓа на него девојката и и дал повод или веќе имал нешто со неа.
    А ти ако си попаметна од неа ќе го откачиш таквиот створ што ти вика дека незнае дали те сака и ќе си продолжиш гордо напред! Верувај дека ако те сака нема да се сомнева и да се запрашува дали те сака ќе го знае тоа!

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Astrid

Astrid Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    23
    Па ако не знае што чувствува за тебе кажи му нека дознае побрзо и нека ти каже, за и ти да знаеш на што си. Ти вели дека некоја друга е иста како тебе?!? Не дозволувај да му бидеш резерва. Пушти го да видиш што ќе направи... ако те сака, ќе биде со тебе и никој нема да му биде ист како тебе. Ако не те сака, па фала богу што си дознала на време! Само храбро!

19. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    za Tweetyhearts зна4и се согласувам со астрид немој никогас да бидес втора опција како така бе да те споредува со други па кај ти е тебе егото јас би ти рекла колку и да боли заврти му грб нека си тера работа ти си многу повредна како ли4ност или вака ке дозволувас некој да те понизува ова е јавна навреда единствениот проблем сто го имас е несигурноста во себе која те прави слаба.остави го биди трпелива крени ја таа глава и ке видис каков резултат и плод ке донесе тој 4екор верувај!

20. Tweetyhearts

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Баш погоди навистина сум несигурна во себе :) али веќе и д онесов одлука и раскинав со него ..али сега него му текна дека ме сакал и сл такви раб ..дека се каее .. ама не му се враќам иначе благодарам за советите :*