Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. manutdwomen

manutdwomen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    9
    Kолку ми се допага тоа...го откачив и тој се сетил колку ме сака и дека се каел.Значи кога губиш дури тогаш се сфакаш што си имал...Времиња беа тоа кога девојката го молеше да и се врати назад...

Уживај Твити,животот е пред тебе а сигурна сум дека ке најдеш некој кој те заслужува. :)

2. lady19

lady19 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    13
    Mnogu mi se dopagja edno dete od fax..toj me bendisuva od odamna, no jas imav decko i mu imav udreno mn korpi...no pomina mn vreme od togas, i jas sum single i toj...slusnav deka imal kao nesto u plan so nekoja, ama znam deka mu se svigjam i toa 100% sum sigurna. mislam deka mu e strav da mi prijde, zasto jas mn grdo se odnesuvav kon nego. minatiot pat mu pisav i dobiv mn pozitivna reakcija...si pravevme muabet...no jas sakam toj pak da trca po mene...dali e glupavo da mu se pustam? So da storam za da mu dadam do znaesnje deka sakam da imame nesto, no da ne bide mnogu apla :)

Btw ne sme od isti gradovi, nz ni kako kje se gledame ama mn mi se dopagja ne sakam da go izgubam.. :)

HELPPP
    [mod-kirilica:1b4kxai9][/mod-kirilica:1b4kxai9]

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Епа сеа ти си на ред затоа што не верувам дека тој пак би „трчал„ по тебе. Признај му дека ти се допаѓа и дека сега си сингл, дај му до знаење дека тогаш не си можела да имаш ништо со него затоа што си била зафатена.
    Тоа треба да направиш, и онака немаш што да изгубиш може само да добиеш секако ако сеуште му се допаѓаш на него и ако му дозволи гордоста после твојот начин на однесување спрема него да сака да биде пак со тебе.
    Гуд лак :)

На lady19 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Дечково нема пак да трча по тебе се додека ти не му дадеш ЕДЕН ОГРОМЕН ЗНАК!!!! зашто покрај толку многу корпи дечково може и трауми има од тебе :rofl: :rofl: .... Вака, ако сакаш да си со него, ќе преземеш ти иницијатива, пиши му прва, јави му се....почни да се зезаш, ајде на кафе едно друго....и биди отворена со него бе....кажи му тогаш си имала дечко, не си сакала тогаш ништо, но сега си сингл.....Мислам дека вака ќе си директна и ќе си отворена....Зашто незнам дали он ќе превземе иницијатива прв после што се случувале меѓу вас....А и да земе он иницијатива прв, мислам дека нема да иде на слепо, ќе треба да биде сигурен дека има шанса....Значи ќе помине некое време....Ако сакаш во најбрз можен рок и да не трошиш време, превземи ти иницијатива....А ако не, флертувај со него, биди таа што ќе рече да идете на кафе/да излезете, а после остани само на флертување, нека го направи он клучниот чекор....на крај крајот ако приметиш дека сака но срам му е....Go for it !!!! ;)

Good Luck !!!

На lady19 и mims-89 им се допаѓа ова.
  5. lady19

lady19 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    13

Fala na sovetot :) Ke go dadam najdobroto od sebe...ne bi go vikala na kafe, no kje go ohrabram dovolno toj da go napravi prviot cekor. Barem kje se potrudam.. A toa sto ne sme od isti gradovi, dali e golema precka za nasevo da uspee?

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Aко навистина сакаш нешто со дечкото тогаш направи го првиот чекор. Но мене ми стои работава ем ти иска ем ти стиска. Најверојатно ти годело додека трчал по тебе и ти го хранел егото, па наеднаш кога престанал грдо ти дошло. Ми се чини и дека сакаш да ти биде типов ко еден вид медал па потоа да го шутнеш.

7. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626

:D :D Сакаш да се е..ш ама неќеш да ти влезе :rofl: :rofl:

На LivingGlam и 2468 им се допаѓа ова.
  8. Du6i4kaa

Du6i4kaa Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    1
    Сакам постар дечко.Тој има убаво мислење за мене (како што знам),но сепак сме далеку од љубовта,што за мене е разочарување.Како да му дадам до знаење кога често апти се обидувам а тој ја врти темата,не за друго туку поради разликата во години.Како да му закажам средба Како да се сретнам со него кога ни еднаш не можам случајно ваљда можам јас да организирам Со кои зборови???Помош молам :(

9. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Далеку сте од љубовта, ништо чудно, не бива тоа туку така, што се брзаш?
    Ако си толку сигурна дека е до разликата во години, тогаш начекај погоден момент да му спомнеш демек "Што мислиш за тоа, мене баш не ми смета ако не е некоја ептен голема разлика, ако некој ми се свиѓа вистински, не е тоа толку важно" бла бла, нешто во тој стил, зависи сеа како ќе ви тргне муабетот. Можеби и тој мисли дека никогаш не би имала нешто со него зошто се постар. Расчистете прво околу таа работа, натаму е лесно :)

10. Du6i4kaa

Du6i4kaa Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    1
    Добро кажано во врска со тоа "Можеби и тој мисли дека никогаш не би имала нешто со него зошто се постар",но сепак мислам дека треба да превземам нешто ИГОРЕВ ]:) ]:)

11. magic

magic Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    81
    Ако сакаш да успее, ќе успее. Ако еднаш трчал по тебе голема е веројатноста да направиш да трча пак. Машките се такви, дај му некаков знак, флертувај со него, а останатото препушти му го нему. А тоа што сте од различни градови е пречка во врската, но не е пречка што не можете да ја совладате. Пак ќе речам ако се потрудите вашата врска да успее, ќе успее. Вие нема да бидете вечно разделени... Со среќа и од мене, па чекаме да се пофалиш.

На lady19 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. magic

magic Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    81
    Јас сепак мислам дека за него не се пречка годините. Обично машките сакаат помлади девојки. Дури и да си мисли дека ти не би направила ништо со него, тој сепак ќе проба :D Можеби има некоја друга причина или ти не си му дала до знаење дека ти се допаѓа или можеби е срамежлив... не знам тоа треба ти да откриеш и дај му некаков сигнал дека ти се допаѓа и дека има шанси кај тебе :) Поздрав

13. Du6i4kaa

Du6i4kaa Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    1
    Ме охрабри малку,но мислам дека му имам дадено до знаење,но сепак ќе почекам можеби ќе се исплати :) Thanks

14. lady19

lady19 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    13
    Во никој случај не би го шутнала, зашто многу ми се допаѓа и преубав е...ах се потам штом помислам на него :D Секако дека ми годеше додека трчкаше по мене, мн упорен беше и покрај тоа шо не бев сингл, се бореше за мене...сепак, треба да го подбутцам сега ако уте е заинтересиран(а мислам дека е) би требало да успее...Држете ми среќа ;)

15. fensy

fensy Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2010
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    10
    ПОМОШ девојки. нервите ми попуштија.

Значи вака имам 16 години одам со дечкоми тој е 20год. Постојано се караме и тоа за глупости и кога ке се скараме се сум јас кривата и за да не го изгубам јас се молам да ми прости.Некогаш и јас претерувам и признавам се сменувам каде што сум згрешила. Многу е тврдоглав и инат е многу . Нешто кога е поврзано со мене јас сум кривата се јас, а кога е со него тој е правиот. Признавам има многу истрпено со мене ,од ена страна прави многу добро но од друга страна ме убива. Многу го сакам но ми се иде понекогаш да го мавнам луге верувајте. Ептен е посесивен. Никогаш во животот немам солза пуштено сега нерви немам многу сум слаба,потиштена. Не знам како да постапам,дајте помош !!!!!!!!!!! Благорадам однапред

16. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694

одговорот и сама го знаеш а би сакала морална подршка од фемина,откачи го :!: ,ќе си фатиш нов дечко.нова љубов,и ќе бидеш ко одново родена.

17. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308

Фенси, се сложувам со стилас, илегов пред некое време од таква врска како што опишуваш, не знам колку ќе не послушаш, ама најпаметно ќе ти биде да не се измачуваш ништо не бива од ова, најди си нова љубов :)

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467

|(
    во брак сте?-HE
    имате деца-Hе
    последен е на светов-HE
    имаш само 16 години-да
    ќе смениш уште многу-да
    рано ти е за сериозна врска-да
    |( еве ти искрен совет....
    дај бе девојчиња, зашто самите на себе си правите маки???
    мала си, олади, не се замарај толку со него, ехе, колку ќе ги смениш, на 16 години за дечко со нерви ли се попуштало!
    кандило :angel:

19. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Срцко уште многу работи ќе научиш и ќе си велиш колку глупава си била. Налути се еднаш ти па ќе видиш како ќе те побара, биди малце рамнодушна и не покажувај емоции. Ова 1000% пали така да не се мисли. Ако бидува нека бидува ако не ајт фати сеир добро ти кажа Лудото.

20. magic

magic Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    81
    И јас мислам дека треба да бидеш порамнодушна и да покажеш дека си силна и дека стоиш зад тоа што го кажуваш. Ако речеш дека си лута треба да покажеш дека е така. Немој да наседнуваш на неговите трикови да признаваш дека и си крива и кога не си, така само покажуваш колку си слаба на него. Инаетот ќе исчезне со текот на времето, а ако не може да ја смени таа негова карактеристика подобро за тебе ќе биде да го оставиш.