@Saraahh Во право бил што не ти верувал. Ако некоја постапка на дечко ти не чинела,требало да го оставиш,а не да почнуваш нешто со друг.
Леле каша попара си напрајла. Ако под "имавме што имавме" подразбираш дека си го изневерила дечко ти, не гледам што совет конкретно бараш. Ти не го заслужуваш дечко ти, и ако имаш барем грамче совест, треба да му раскиниш. Проблемите во врската нема да ти се решат ако разговараш со трета особа. И како то некој морал да те просветли дека не заслужуваш такво однесување? Ти не го знајш то? Сето ова ти се само пусти изговори...
Кога го изневеруваше дечко ти не си помисли "чекај имам дечко јас што правам и тоа со другар"? Раскини му на дечко ти фати се со "другар ти". Иако мислам дека он више има сменето мислење за тебе. Знае дека можеш и него да го изневеруваш како дечко ти.
Па богами и заслужува да ја отпише од живите, како не чувствува грижа на совест што уопште излегла со тој скришно, злобно од нејзина страна. Испаѓа ко да бара оправдување , демек еве дечко ми се кара со мене па оправдано ми е што излегов со друг. А испаѓа наивна од друга страна, другаров нејзе ја свиѓа и и збори да раскине со дечко и, уау се гледа колку е добар. @Saraahh не пропуштај ваков добар дечко
Убаво си рекла тогаш да си ставите крај. Како и да се однесувал дечкото, никој не заслужува да биде изневеруван. Убаво ќе ти биде дечко ти да се договори да испадне со некое девојче и да имаат нешто како што велиш ти? Па после да ти рече, е добро де имавме што имавме, помина тоа. И не ми си јасна, бараш совет или утеха и охрабрување?
Раскини му на дечко ти и ако имаш доволно храброст, признај му што си направила за да не остане типот цел живот со прашалници. Психички ќе го осакатиш, ама со тек на време ќе се оправи и ќе може да верува на друга девојка. Затоа што ако немал доверба, а според твоите постапки, не било до него туку до тебе е. А овој "другаров" на дечко ти, 95% сум сигурна дека ќе те врти некој период па ќе најде друга за сериозно. Типот буквално ти пунел глава да го оставиш дечко ти (што во исто време него му е другар), и потоа си го изневерила дечко ти со него. Епа ако те сфати овој сериозно тебе тогаш е апла глуп
Ne znaev vo koja tema da go smestam prasanjeto,pa ajde tuka. So deckoto se znaeme mnogu kratko vreme no imam samo pofalni zborovi vo vrska so nego, samo mi ostana vo um edna rabota. Pravevme muabet za toa deka ne odam vo teterana ili bilo kakov sport deka teloto mi e prirodno, a toj se zanimava so toa jas rekov mozebi treba i jas da pocnam vo teretana i mi vika kako na majtap, mnogu ke ti pisuvaat togas i jas isto na sala rekov pa i sega ne e loso i verojatno isto na majtap sakase da ispadni no me udri po lice sekako ne mnogu silno, no me zamisli toa. Se naprajv kako nisto da ne bilo prodilziv so razgovor no mi ostana vo umot. Dali bese stvarno onaka ili pokazuva nekoj znak toa?
Интересна ми беше со тоа што еден го напрај дека е педерче, прашај го овој.. абе знајш околу интернетот има мемиња... оние билдерине сите се со мали курина. xD Инаку настрана заебанција, ако не тролаш, ова е црвена линија каде треба да се запрашаш дали треба сеуште да одржуваш контакт со ваква личност....
Како те удри? Како шамар само не јако? Како и да било, за убаво не може никако да биде. Требало одма да станеш и да си идеш.