Боли знам, сепак дечкото испадна искрен кон тебе,најверојатно те имат изневерувано со неколку девојки како што ти кажа сака да смени девојки да излегува а друго повеќе нема емоција кон тебе,некогаш и такви ситуации се дешава за после толку време да нема емоција. Добро е што си замина од твојот живот бидејќи господ ти спрема за подобар пат. Знам дека ти е тешко но повторно ќе те барат за некое време ама не му се враќај не ти треба таков. Што ќе им раскажува на неговите деца се е*е со неколку девојки, мн глуп испадна тука какво е тоа размислување.... За работите врати му ги испадна идиот тука ,подобро врати му ги и нема да се потсеќаш на ништо на него. Земи пушти филм,работи нешто ,земи готви досега што си пропуштила да научиш. Опушти се и уживај на животот
Дно дна! Радувај се што бил искрен и ти кажал да раскинете, а не да ти набива рогови. Кажи му фала што бил искрен и посакај му среќа. Не паѓај на ниско ниво да го молиш и слично. Дај му до знаење дека си среќна што сте прекинале, не дозволувај да те види повредена.
Еве ќе ти кажам од свое искуство. Мене ова ми се случи после 1годишна врска, раскинавме бидејќи исто како и твојот дечко сакал да излегува со повеќе девојки. Тогаш бев помала па раскинувањето го прифатив многу трагично но, го пуштив да оди и после одреден период застанав на нозе. Оттогаш се поминати 3 години јас во меѓувреме си фатив нов дечко со кој сум пресреќна а тој одвреме навреме ми праќа слики и пораки откај другари бидејќи го избришав од социјалните мрежи. Поентата ми е пушти го да прави што сака, а кога ќе побара да ти се врати шутни го бидејќи има машки што навистина ќе те ценат и сакаат. Не моли за љубов!!
Затоа што е несозреан и не е за тебе затоа го прави,зар ти треба таков дечко? Остави го, воопшто не го моли туку биди силна и кажи му дека поубаво ќе ти е без него. Знам дека е тешко, но помисли дека ти заслужуваш подобро и дека еден ден ќе дојде некој што ќе те чува, ќе бидеш 1000000 пати посреќна и нема да му текне на вакви глупости. Не вреди да се нервираш за таков
Кажи му дека не сакаш да го видиш и работите да ти ги прати по такси. Зошто би сакала татко за своите деца кој ќе им раскажува како менувал девојки и што правел со нив? Ќе ти биде може претешко, исплачи се, помири се и ќе застанеш на нозе. Барем бил искрен со тебе и ти покажал какво говедо е, те поштедил од преиспитување на самата себе каде си згрешила. Соочи се со ова достоинствено.
Ugh , men are disgusting . Нема ни да менува девојки фраеров (барем не асални) . Не го предомислувај чисто за твое добро .
Некој за совет, овде ми изгледа најсоодветно место да го поставам ова прашање. Како да го одвлечам вниманието на дечко да не мисли само за секс во текот на запознавањето. Што мислите за дечко што кога се запознавате ви вели со колку си имала секс? Дали има некаква шанса тој да мисли и на врска а не само на секс. Или таквиот не се менува?
Мене маж ми не ме прашал со колку сум имала секс,а не па на некој ќе му одговарам на прво запознавање.И да мисли на врска ич не ти треба таква врска.Еј,на прво запознавање најпрво сакаш да видиш некоја хемија дали има,што прави особата во животот,и сл а не со колку си легнала.
Ne e konkreten ljuboven problem. Lugje ispolneta sum so okolina koja postojano se zboruva deka nema ljubov, deka imalo ljubov porano, deka sega se zimaat samo za da stvorat familija. Koga ke kazam deka ne e bas taka, mi se smeat i mi se cudat vo koj vek ziveam. Gledam okolu mene kako mazeni zeni, drugarki vo dolgi vrski svesno flertuvaat, si imaat nastrana od vrska i od brak. A jas nemozam ni decko da si fatam. Vikaat deka podobro vo brak pa praj si so sakas. Nego da rasipuvas brak, barem decata da bile srekni. Epten se e zanikade. Se custvuvam kako da ne pripagjam vo ova vreme. Duri pocna da mi nedostiga bivsiot so koj custvuvav vistinska ljubov, no rabotite ostanaa nerascisteni, i zaradi toa go izbrisav od sekoja socijalna mreza. Rabotam na mesto kade sto se dvizat premnogu lugje, mladi, stari, i sega gledam kako razmisluvaat mazite. I bas zatoa toj mi fali, iako ne treba, iako me povredi na nekoj nacin. Se custvuvam razocarano, tapa, bezvrska....
Никако, чим од старт ти спомнува секс, се знае шо му е во план. Ако имам сериозни намери нема од прво запознавање да те праша за таа тема.
Ne mi e jasno kako lugje postavuvaat tolku privatni prashanja ushte na zapoznavanje. Kultura vo sluchajov=0
Шо к*р го боли со колку си имала секс? И шо има ти на ваков неандерталец да му посветуваш внимание воопшто? Батали го.
Овој гарант не видел жена у свој живот па сега опседнат е со вакви прашања. Батали, таквите луѓе не се менуваат.
Мудрост е да бегаш од лоши работи и луѓе, прво не си ни требала да излезеш со него, друго ајде било па поминало, трето размисли и сама, дали некој што има грам мозок би разговарал со девојка на таа тема а прв пат ја гледа? Јас да сум, би станала и би го поздравила и нема што повеќе да ме види, блокирај му го бројот и решен проблем.
Што има врска, требало да го праша зошто го интересира тоа и дали ќе му промени нешто ??? Крај краева има и полоши муабети.. А и крај краева да и побарал.. Мене па девојче на 2/3 излегување ме има прашано со колку сум имал секс, итоа баш за слична тема правевме муабет.. И ја прашав зошто те интересира тоа и дали ќе и промени нешто.. При што ми одговори дека онака ја интересирало и немало ништо да и промени.. Ако почни да напина и да препрашува за секс, батали го.. Ако свати дека направил грешка и е ок дечко, прогледај му кроз прсти, има и полоши работи