Јас со таков не би продолжила. Еве ако баш сакаш да му дадеш шанса, избегнувај разговор на таа тема а ако тој пак за тоа продолжува да зборува, веќе јасно ќе ти биде на каде води.
Како можеш да не видиш колку е гаден? Што има тој да те прашува со колку си била? Леле убаво вика Кате, од што им се попушта до ова дереџе сме стигнати. Место да му објаснуваш на долго и на широко, место да прашуваш како да му го одвлечеш вниманието од секс пошто не е твоја работа да му го одвлекуваш, треба да го блокираш од секаде и да не помислиш втор пат да излезеш со ваков. Повеќе самопочит девојчиња, најдете некои кои нема да не ве гледаат ко секс кукли.
@Sweetlove_0312 Дали јас добро разбрав дека го расположувало да збори за минати секс искуства или нешто не следам? Оти ако е така си има поголем проблем од што мислев дека е само незрел.
Нема што ние да му се замараме и да го правиме некој современ. Не бил современ, требало да биде едуциран, па ај јас ќе го едуцирам со тоа што ќе му одговорам на некој со кој прв пат излегувам дали сум имала односи со 1, 10 или 15 дечковци. Ма нека се гони, само нека сонува дека некоја паметна ќе си го троши времето со вакви некултурни прашања. Убаво рече една членка погоре, многу им се попушта на машките и си земаат за право да направат еден куп грешки, а женското типично ќе се туфка и ќе му ја мисли зошто ја прашал и дали било тоа во ред. Не е во ред. И не треба да им се дава втора шанса на вакви неиживеани сељачиња.
Под "порано" мислиш кога се мажеле девојките пошто таткото решил да се договори со некој од селото да ја размени ќерката, кога ги третирале ко крави за приплод за да го продолжат родот на мажот или за некое друго порано зборуваш, биди конкретна.
Epa ete ne vo epten staroto vreme, tuku vo vremeto koga nemalo socijalni mrezi, nemalo internet, nemalo mobilni. Koga imalo zabavi, sobiranki.... Duri istata osoba veli koga maz ke te izneveri, da znaes deka e samo tvoja vina. I toa go kaza pred site maski prisutni. Si velam se dodeka ima takvi zeni mazite uste poveke se ohrabruvaat. I ne samo taa, kolega eden ima devojka, mu bilo ok, ama ako ima sansa da e so poveke zosto bi bil so edna. Nz, ne samo od ljubovta, tuku i od lugjevo sum razocarana. So sum cekala vise, da sum fakjala decko, so sum mislela, ljubov li imalo, familija da sum si stvorela.
Што има они да се замараат со твојот живот? Не им давај толку големо право, кажи им дека не сакаш веќе да се разговара за таа тема за твојот живот и готово. Убаво си го средиле они својот живот, со такви затупени сфаќања и мажи кои одвај чекаат да легнат уште некоја покрај жена им, па и се дрзнуваат да ти даваат совети. Прекини контакт со такви токсични луѓе и нека не те допира тоа што они мислат или очекуваат од тебе.
@Bellaa1234 има љубов и денес. Има и неверства и злоупотреба на нечија љубов и доверба. И порано го имало истото, само можеби се срамеле да зборуваат за тоа за што сега одредени луѓе 'се фалат'. За секое тенџерче има капаче. Ќе бараш додека да најдеш тоа што ти одговара. А ако бараш шо да е, само за да створиш семејство, ќе бидеш баш како тие од твојата околина.
Неа цел град ја има поминато, а тој ги поминал пола град жени. На таквите ко тебе само пикадо може да им се падне во животот. Пикадо бе...
Мене оној дел сум бил и со таква и со таква, со вторава поубаво, сосема ме изнервира. Не верувам што читам.