Вакви како него ги има на секој чекор. "Ја поминале" сите, па сеа ја со неа како да не...за секс само да. А има и жени со вакво мислење, не се само мажите. Зошто сите други според нив се курви, они се поштени.
А не бил ни со едната ни со другата. Додека ние жените не почнеме повеќе да се почитуваме меѓусебно, ќе постојат вакви ,,примероци''.
После ќе земат да се жалат дека останале на 40 години "стари ергени" (сами си ја лепат оваа етикета) поради тоа што жените биле со високи критериуми и не знам ти шо... Или накратко кажано, сите други се виновни зошто останале сами, освен самите тие.
@Emotional123 келнери...кувари...водоводџии...молери...програмери ете не знаев сега дознавам... Овие во кабелски што работат А пак келнерка... По расипано нешто немало аууу
Не би знаела ,не познавам таков. Јас еве сум мажена за монтер во кабелска...уште ништо , дали треба да го сметам за "неарен " можда ? Или уште е рано 2 години се поминати ? @tinka-mace не знам маче ете јас сум утнала
Речи им: Да ми ја бричите со зутка од билија! Ко ќе се заљубам во некој, кога јас ќе сакам да се омажам и да створам фамилија, тогаш! Љубов има и сега, исто како што имало порано и како што ќе има секогаш. Само треба да ја најдеш.
Неее бе гледај, ништо не остана за барање. Сите професии во аут отидоа. Ништо, ќе остане пак само тоа да си чувам мачки.
Немојте со маж што треба да носи било каква униформа затоа што за мн жени маж во униформа е секс во движење. Како полицаец, молер... Најпаметно е немажени да си останете. Стварно не знам кој не би изнерверувал. Полицаец со колешката, наставник со ученичка, доктор со колешката... Се шалам секако
@Dentina I @tinka-mace Дали вие лоши жени сакате да ми ставите сомнеж ? Брееј што сте лоши ццц.. И кај мажи и кај жени пушта кабли ,ама ко ќе е кај жени му го врзувам Спојлер Му верувам бе чупиња ,инаку зошто го земав ? Ние пред да се земеме си кажавме ,неверство ни праел ни простувал . Јас си кажав ни прам ,ни ќе простам ама да ме удриш ,макар шамар ми е полош од неверство. И така си функционираме.