Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. AgentGinger

AgentGinger Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2020
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.583
    Абе пола мочлина што нема да успеат со некоја девојка, милион муабети ќе рашират на нејзина сметка.
    Повреденото его ужаси прави.
    Како се верувало туку така. (facepalm)

На Elf, Milobebence, S.W.A.G и 8 други им се допаѓа ова.
  2. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    E тоа де. :nod:
    Таа нема ни да дозволи да и се приближат и ќе ги игнорира, а тие ќе рашират муабети дека ја растурил од е..... |(
    И некој си ваков сељак ќе верува во тоа. (facepalm)

На Milobebence, S.W.A.G, LadyLollypop и 6 други им се допаѓа ова.
  3. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.096
    Допаѓања:
    131.405
    Јух,јак дечко што сВе знае.Луѓе тек по 10 години врска или брак дознаваат работи за партнерот што претходно не ги знаеле,ти по 3 состаноци ќе препознаеш каква е и што е.
    Небаре Ванѓа си....
    giphy gif spit.gif
    Или си детиште на кое му е досадно на распуст или постар фрустриран тип оти не наседнала некоја на твоите трикови... :D
    Што и да си,огромна грешка е да веруваш на муабети на стари баби што се надзорни камери и изумителки на фејк њуз и на типови што добиле корпа.
    Срамота е во 21 век.Ај,врати се во пештерата. :rofl::rofl::rofl:

На Elf, Alisa22, Just.do.it и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.818
    Допаѓања:
    97.394
    Мене најјак момент е што вика дека ќе одбирал, ко демек чекаат девојки на ред и тој ќе одбира :lol:

На kim.k, SexiLy, Annath и 26 други им се допаѓа ова.
  5. Celltica

Celltica Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јули 2020
    Пораки:
    4.240
    Допаѓања:
    27.872
    @covid19
    Абе ај во ред, секој нели бара нешто кај партнер, јас немам проблем секој нека си бара каква сака.
    Ама како заклучи дека нешто не е во ред со некоја икс персона ради икс работа. Може ТЕБЕ да не ти одговара, ама не значи дека сите бараат партнер како ти.
    Втора работа, може и совршената за тебе да ја најдеш, ама што нудиш ти? Не ми одговорај мене, одговори си себе.

На Martka, Milobebence, Angie1432 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Осе

Осе Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2020
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    7.586

Ама реално па пресреќна е секоја што ќе ја заобиколи заради ова..

На Milobebence, Dentina, Guns N` Roses и 3 други им се допаѓа ова.
  7. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    Не тој истиот сељак учествува во приказната.
    Тие се претежно дркаџии што немале девојка во животот,зошто ако имале ќе бидат самите против ширење на празни муабети на Селска чешма.
    Пред да кажам примери ќе се исклучам.
    Самиот ник ковид 19 кажува се.

Ковид ќе исчезне но ваквите никогаш они се размножуваат се повеќе и нема лек за Идиотизам.

На Elf, S.W.A.G, IM.TMKQ и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.148
    Допаѓања:
    17.549
    На твои години треба сериозно да размислиш колку години си заостанат со размислувањава, значии сериознооо.

На Осе, S.W.A.G, honey.11 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Sejfullai

Sejfullai Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2019
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    14.789
    А шо толку е страшно ако не сака да има сексуални односи со некоја со која имала односи со многу луѓе? Или ако сака да ѝ ја знае сексуалната историја пред да се впушти во нешто со неа? Ја не прашувам директно али глумам другарка на почеток и ако историјата не ми се свиѓа, чао пријатно срц.
    Бреј упичкуматер сексуална либерација на секаде.
    Ја лично не би имала секс со некој кој имал голем број на партнери. Не дека му ја зголемува или намалува вредноста ко чоек, само ќе се подзамислам шо стандарди има, и ако според мене се ниски, јас тој пенис не го прифаќам околу мене освен ако не е покриен под слоеви облека.
    До сега имам одбиено машки што инаку ми се свиѓале само ради тоа што имале висок број на партнерки. Ете, едноставно нехигиенски ми изгледаат, со ниски стандарди, dare I say - курви.
    Едноставно, неудобно ми е да замислам кај го брцнал курот пред да е со мене и после тој орган да биде до мене. Бљак.
    Шо да праам, пред да имам one night stand по клиники ли да го влечкам да му праат тестови? Да, знам дека постојат кондоми иначе, али у секој случај има ризик да пукне, да се дупне, извади или да се деси некоја елементарна непогода и неговите телесни течности да завршат на мене и бам ќе треба да се трујам со антибиотици и шо не за да излечам нешо шо сум го закачила од нешо скроз непотребно шо можело да се избегне ако сум имала стандарди и самоконтрола. Покрај тоа, сметам дека привилегија е некој да биде ебен од моја страна, и не глеам зашо би му ја дала на секој што не ми ги исполнува сите стандарди.

Еве го мојот инцелски став на темава, да, дефинитивно осудувам мужи по број на партнери, и апсолутно не може никој да ми го смени тоа мислење. Наречете ме мужомразач или кој и да би бил терминов за моево фиксирано ментално стање, гордо ќе си го носам.
    А не е дека сум “дркаџија” или дека машко ме нема погледнато, напротив. Јбг можда сум сељанка само.

На hermosa, Elf, eliesaab и 10 други им се допаѓа ова.
  10. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.397
    Овие зборови ги употреби во ламентирањево:
    'глумам другарка'
    'курви'
    'брцнал курот'
    Би се сложила само со последната твоја размисла/реченица .Шта чеш..... Искреност е на цена:D ја обожавам:devil:
    Инфо: и некој со една партнерка или 3 само, може да има сексуално пренослива болест. И некој со 20 може да е потполно здрав.
    Знам дека не ти е гајле. Повторно последната реченица е битна во твојот став.
    Добра ноќ:hai:

На SexiLy, Annath, Purplelilac и 10 други им се допаѓа ова.
  11. Sejfullai

Sejfullai Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2019
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    14.789
    Тоа е, три по полноќ скоро, мора негде да се искажат ставовите кои извираат од дното на мојата плитка душа.
    Бар искреноќа поседувам, и тоа шо викаш. За сељанка да, тешка и тоа. Знам. :sun:
    Леки сништа и на тебе :l:

На mssuniquee и Dentina им се допаѓа ова.
  12. burthdaykake

burthdaykake Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2020
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    2.328
    Ламентирањево 8-|

На Sejfullai му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Lady D ❤️

Lady D ❤️ Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2019
    Пораки:
    1.283
    Допаѓања:
    5.420
    Ne muzhomrzach, ama mislenjava ti se premnogu zaostanati i konzervativni. Mozhe da dobiesh bolest i od samo 1 partner.

На Осе и Just.do.it им се допаѓа ова.
  14. Sejfullai

Sejfullai Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2019
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    14.789
    Јас преферирам да се нарекувам чувар на традицијата <3
    Ако добијам од едниот партнер, барем ќе знам дека е од него и ќе си добие соодветно психолошко малтретирање за тоа.

На hermosa, eliesaab, Аргентина * и 5 други им се допаѓа ова.
  15. tinka-mace

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Соодветно психолошко малтретирање? :drunk:

На Purplelilac, Guns N` Roses, BrainDamage и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Sejfullai

Sejfullai Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2019
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    14.789
    Да. :inlove:
    Ако ми пренесе болест, значи дека ме варал, и нема да остане неказнет за тоа. Преферирам бесот да би го истурила на него <3

17. Mazegin

Mazegin Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2019
    Пораки:
    444
    Допаѓања:
    1.537
    Здраво девојки пак јас тука.
    Значии ви пишав пред месец скоро дека на дечко ми не му додржува ерекцијата. Ме советувавте прва да започнувам со предигра, да не бидам пасивна и слично. Некои денови е добро но сеуште го имаме тој проблем.
    Му реков дека можеби е од цигари, но вели дека неможел да ги откажи и дека ќе пробал да ги намали. И повторно е истото.. зборевме вчера и пак се случи истото 3 дена по ред ни еден асален секс. Почна да ми кажува како се стресирал, неможел да се опушти бидејќи од моите муабети(дека е од цигари намалена ерекција) само на тоа мислел и затоа немал ерекција. Па ми рече да не сум му давала комплименти као демек "еј куров вечерва добро се покажа" што и никогаш немам речено така, само имам кажано ако некогаш убаво сум си поминала и да му спомнам дека убава вечер беше, вклучувајќи го и сексот. Се изнервирав и јас многу, не е мало дете му реков нека си ги среди проблемите бидејќи и мене ми смета тоа. Предложив претходно да оди на лекар ќе одам со него, нека види што е, предложив за цигари да остави, да се храни поздраво и сл.. и лак ништо не практикува од тоа. Тој е убеден дека му било се во главата од многу мислење на ова.. и хас се нервирам и неможам да се опуштам само мислам дали ќе му се дигне..
    Ве моламм за совет незнам како да постапам веќе.

18. tinka-mace

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Ппхххахаххаха :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
    Чекај, дали сериозно? 8-| :rofl:

Инаку, нека отиде на лекар, не е ништо срамно.
    Нека разговара со стручно лице, така е најдобро и за него и за тебе. :)

На Maša8, minne992, Youknow и 9 други им се допаѓа ова.
  19. Mazegin

Mazegin Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2019
    Пораки:
    444
    Допаѓања:
    1.537
    Не сака да оди. Јас сум го убедувала дека е за на лекар, тој не бил за на лекар....

20. tinka-mace

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Епа тука е цел проблем. Што си мисли, машкоста ќе му се сруши ако отиде помош да побара?

На Purplelilac, S.W.A.G, thelittle17 и 7 други им се допаѓа ова.