Што мислење имате бе цреп? Девојките што имале повеќе односи курви да ги викате по твое ПИКАДО. Трчате по комшии трачарите девојки,им лепите етикети. И невините за вас се Пикадо. Што сакаш фати ме заболе мене,ама не е твоја работа да судиш на други . Имал тој мислење.
Spored tvoite mislenja ili imash 60+ godini ili ne si imal devojka, site te odbivale, pa lechish frustracii. Kako i da e, ako e vtorovo, se nadevam deka si mlad pa mozhe ke evoluirash so tek na godinite, nema da bidesh celo vreme avstralopitekus.
Имај си какво сакаш мислење веќе, аман. Но не ги користи овие деградувачки изрази молим те. Пикадо, ќе ги помини, не знам што како. Не губам повеќе време за овој случај.
Бев со "дупач " како што ти го велиш ,и свесно знаев дека ништо ќе нема од то ама ете во моментот сакав да го опнам ,и сега ај ти кажи ми кој кого го поминал тука ?
Ги скинал. Ај касапот на мајка паметен. Е од вакви "ебачи" катаракта на очи фаќам секој пат кога ќе прочитам фалби а уствари не виделе младо мевце у живот.
Пред два дена видов како дечко ми направил профил на апликација за запознавање и се допишувал со некои жени не му кажав дека видов. Во врска сме 1 година што да правам ве молам за совет?
Врска година дена и тој крие од тебе дека направил профил на некоја апликација за запознавање и плус тоа се допишувал? Седни го и разговарајте отворено.
Јас да сум на твое место, одма би раскинала. Се знае со која цел направил профил на апликација за запознавање и плус се допишувал. Не би пробала со разговор да го решавам проблемот, зашто свесно го направил тоа со јасна намера. А да дозволам некој да се правда и да ме прави во очи будала, тој филм нема да го гледа.
Па и он будала оставил за да видиш или немарен Нема објаснување за ова, ако сакал муабет со рандом луѓе можел на инста, фб, вака се знае дека не е за онака.
Отвори емаил по грешка и видов, кога заспа проверив се. Нема, сега се правда демек не пишувал немам ништо, ти ми го знаеш пасвордот на телефон види, а што да видам видено е веќе.
Не знам. Јас прво би барала причина зошто се осмелил на тој чекор. Објаснување бре сакам, објаснување. Што е? Не ме сакаш веќе? Не ти е убаво со мене? Досадно ти е? А не такви пичкарски работи зад грб а подоцна да ме прави будала. Заслужувам да знам.
Мене доволно вознемирувачки би ми бил фактот што воопшто се зачленил на сајт за дејтинг, а во врска сме. Со која цел го направил тоа? Сајт за запознавање? Нека ти кажи искрено.
Тешко негира, инаку цело време сме заедно се е супер не очекував вакво нешто никако, најмногу ме нервира што негери не е точно знаеш се, ме прави будала а видов со свои очи.