Зависи што ми рекол. Зависи кои се тие тешки зборови. Некои работи не би ги простила. Некои работи сфаќам дека се кажани во афект ама ќе кажам јасно дека тоа не смее да се повтори. И толку, продолжувам пошто сите луѓе имаме моменти на афект и можеме да кажеме работи за кои ќе се каеме. Ама пак, зависи што кажал. Некои работи не би ги простила.
У вакви ситуации ќе добиваш секакви совети. Не е наивна работата, и ќе мораш да издржиш, и ти и тој. Не мора да значи дека би се заразиле од него, не може и вечно да се затвориш дома и да чекаш да помине кризата. Почекајте уште малку, барем 2 3 месеци па подоцна ќе одлучите. Толку сте чекале, месец два не се проблем, пробај да му објасниш, можеби ќе те сфати. Можеби ќе се порастерети ова, да се намали опасноста, па да бидете послободни.
Знам дека ќе имам секакви совети и критики итн али не дојдов да се расправам тука па одбегавам.. Сепак ти благодарам
Баш ми е жал, само биди силен колку што е можно во оваа ситуација, не си виновен ти велиш си сакал со срце и душа а на некоја не и било тоа доволно или најважно. Живот е, се може да ни се случи. Ќе бидеш повторно среќен и ќе помине сигурно
Брат, едно ќе ти кажам Господ секогаш им ги дава најтешките битки на неговите најсилни борци. Stay strong!
Јас мислам да си отидете некаде на неколку дена, и после кога ќе се вратиш дома да избегнуваш контакт близок со твоите. Инаку, секако мислам дека треба тест за влез во др држава, па така ќе бидеш и посигурна дека не е заразен. Не би чекала уште време
@ЕденЧлен , жал ми е што си имал вакво искуство и што дошло до таков крај, но ако ова е вистина тогаш и те како имаш удел во тоа зошто она така изреагирала.
@bicycle погрешен таг Се извинувам ако е така, во тој случај она па не заслужува достоен лик до нејзе...
Црвени знаменца во врска. Онака рандом го постирам, ќе се најди на некој. Мислам, целта Е да се најди на некој. Плс не се плашете од бројот на знаменцата.
@ЕденЧлен ме расплака човеку . Ти си човек со огромно срце и верувај , Бог чува нешто исто толку големо и убаво како тебе . Избори се со овај малер , ова невреме ќе помине , а кога ќе дојде сонцето , ќе го видиш и виножитото . Само храбро и главата горе , не си ти виновен за нешто што не ти било судено . Девојката не те ценела доволно , за жал . Убвата вест е што Бог ќе ти подари девојка што ќе може да ти парира во сите особини . Таа што ти е судена ќе си дојде , само дај и малку време .
Многу ми е жал . . . Ама времето лечи се!! Сега падна, ама ќе дојди време кога пак ќе се издигнеш, и пак ќе сакаш. Ама тогаш! Тогаш ќе ја најдеш вистинската