Мислев на секс. Таа кажа дека сака сериозна врска, затоа. Ќе имаат неколку пати секс и што потоа? Буквално ќе се само friends with benefits.
Kako da go prasam, glupsvo e direkno ? Jas mislam deka ne pocns so cel vrska tuku sto ke bide bide. A dali e mozno vrska posle sex
Ne spomna nitu mi prai muabeti na taa tema, 1 dejt ako bevme vo kola ne me ni smuva 2 se muvavme samo 3 na kafe 4 muvanje e 5 proba podaleku ali znaese deka treba da si odam i ne veruvam da planiral sex mozebi samo dopiri i toa ali vika za kaj nego i pretpostavuvam ke saka sleden pat. E sega nz dali kje me otkaci bidekji jas ne sakam.
Kaj mene se gledame koga jas sakam, toj na pocetokot me vikase pocesto a bidekji jas ne mozev ostavi da go baram jas a toa e ednas nedelno. Sedime praime muabeti non stop pisuvame , ama me maci sto odbegava vo javnost ima spomnato ama tesko odi
По твоето пишување и негово однесување би ви дала 18-19г. Во овие години прв дејт да ви биде во кола па сега да вика за кај него дома, се знае на што он алудира без разлика што ете нити те допрел нити ти зборел на таа тема. Ти ако го сакаш тоа тогаш добро, ама ако мислиш дека ќе биде само однос и ќе те откачи тогаш одбиј го на најкултурен начин. Тој да беше навистина заинтересиран за тебе ќе те поканеше на кафе,вечера,денска прошетка. Самото негово иницирање да се гледате само навечер не ми се допаѓа. Тоа е мое мислење, историјата ти ја знаеш.
Убавината и добрината некогаш не одат заедно и трендафили те се убави и убаво мирисаат ама знаат и да те избоцкаат ама сепак не се плаши толку допишување флертувајси со повеќе дечковци не се затворам само така ќе си пронајдеш некој кој ќе ти помогне да го заборавиш бившиот ...и секако мисли дека бившиот нема да ти држи празник сигурно си има некоја
Како тоа прв дејт во кола? И на второ видување кај него дома ? Да ме вики на дејт в кола, па и да ми предложи кај него дома, очи нема да ми види. Зошто прв дејт не бевте на кафе, зошто те вика кај него дома одма? Одговорот е тука. И сама рече за малку ќе сте имале секс. Разграничи дали сакаш ти врска или сакаш само секс. Ако сакаш врска нема после 5 пати гледање да викаш ништо не се случило, демек немало секс, а тоа шо не се ни познавате вие двајца, изгледа е небитно. Размисли си убаво шо сакаш. Ама ако машко е сериозно нема да те викни одма дома кај него.
Штом си немала таков разговор до сега што сака тој, да е сакал врска ќе е кажал... Очигледно дека човекот не е за врска, а ти штом бараш врска или разговарај со него и кажи си се што сакаш(нема ништо срамно во тоа) и многу е подобро кога разговараш за тоа или откачи го додека е време.
Извини ама ти ми гледаш како лесна девојка за манипулирање или заозбилисе или ќе бидеш искористена од некој па после ќе ти биде доцна...што е тоа гледање во кола или сл.дај расчисти си во глава прво ти што сакаш... па после прашај го и него за што е и не му се срами само да те мува или да не речам друго што....
Не да прашуваш директно,инсистирај средбите да се на јавни места,на кафе и слично,ќе видиш како ќе реагира и јасно ќе ти е.
Некако ми е се испомешано во вашава ситуација. Дека нешто не е како што треба, тоа е факт! Или пак, евентуално чека уште некое време за да не излезе ептен очигледно дека целта е ,,friends with benefits", као демек јас да бев само од интерес ќе го сторев тоа досега. Со други зборови, можеби доста работи искусил до сега, па вешто знае да манипулира. Времето ќе покаже, но мене лично не ми мириса ова убаво и затоа со време збогувај се
@Asdgf никогаш не го прашав директно, но кога му предложував да идеме негде да пиеме кафе, ми викаше што ни фали во кола. Подобар одговор, амин!
Imam predlozeno i vika ke odime, sme bile samo ednas na kafe i potoa sedevme i kazuvase deka odamna nema taka izlezeno so nekoja da sedi a nisto da ne prai
Предложи му пак за кафе, ручек, вечера, ама кажи му ден точно, види како ќе реагира. Ако се согласи, тогаш му одговара да е со тебе. Ако избегава, ќе знаеш дека му е само за време да му помине...