Има еден збор почнува на С,втора Е,трета К, завршува на С. Тоа му се мота. Добра ноќ Извини што бев директен.
Јас не се правам ништо, ни пак ме интерсира твоето мислење, мислиш сите се како тебе, ама си се зафканал. И ти не можеш да кажиш за мене, ни за никој друг, туку само за себе. Повеќе гледај си за тебе, подобро ќе ти биди.
Зошто би погледнала друг? Ќе направам сè за да го зачинам сексот со мажот, за да не ми биде монотоно. И една авантура надвор од бракот е набивање рогови. Бракот нема канџи. Канџите се во твојата глава и во главата на изневерувачите ко тебе. Зошто воопшто стапувате во брак со такви размислувања? Па уште и деца правите и им го уништувате животот.
no worries, не сум толку наивна да не помислам и на тоа, ама он од старт знаеше каква ми е ситуацијата и по ништо, ама баш ништо во муабетите не се осеќаше такво нешто, затоа го отфрлив што знам...
Не мислиш дека малку преувеличуваш и сакаш да глумиш совршенство ....Секој знае што е совршенство ама остави што се замарам и јас ....ама ЕДНО ме нервира она кога сите глумите светци или светици
Ако се бориш за бракот тоа не те прави светец или совршен, тоа значи дека си лојален на својот партнер. Неверството не ја решава монотонијата со партнерот, туку сопствената! А децата осеќаат кога нема хармонија и повеќе им штетиш отколку што им правиш услуга ако не се разведеш. Well said.
Болеста на 21 век, аманн, ако сте несреќни постои разводдд, ако треба и сто пати ќе се премажам ама нема да глумам лудило среќен бракк и светццц во брак кој изневерува на секое ќоше.
На форум немам никаква потреба да глумам совршенство и светица. За среќа не сме сите ко тебе. И се надевам дека ќе најдам ваков совршен маж ко мене со кој би се омажила. Зашто за таков ко тебе ни на сон не би сакала да се омажам, поарно немажена да бидам, отколку со рогови на главата.
Па според последниот разговор, јас би сфатила дека можеби веќе не е заинтересиран или се гледа со некоја друга девојка. Ако толку ти се допаѓа, можеш да пробаш уште еднаш да му пишеш, па да видиш како ќе тече муабетот. Доколку е во ред, директно покани го на кафе, не чекај.
Па не ме читаш убаво неси фер не реков јас дека поддржувам неверство до тој степен не се разбираме убаво бадијала...ме направи најголем е..ч на форумов )))):
Секој со среќата своја ама ќе се сетиш еден ден на моите зборови пријателке ...приземји се нее животот така розев како што изгледа хаха кој не сака да му е совршено .А светец (да ми извинат светците што ги мешаме )тешка работа да најдеш во денешно време од искуство ти тврдам ...таквите мажи се одамна изумрен вид
Ти титаниум си хибрид помеѓу отворен и современ тип со закоравено мислење околу бракот. Ако еднаш стапиш во брак и готово нема назад, а истовремено оправдуваш издувен вентил, веројатно алудираш на љубовница/швалерка или проститука. Смрдиш на хипокрит.
Се ти е во главата. Ако си свесен дека нешто кај тебе не чини, можеш да го промениш, само е потребна волја. Тоа ти е како нездраво јадење кое некогаш си го сакал, но откако ти се одвикнал организмот од него, сега и да го пробаш ти е одвратно. Не знам дали ќе сфатиш, зашто ретко кој на интернетов сфаќа нешто, ама јас да ти кажам.
Другарче немој ти па толку да го гледаш светот со темни наочари па некогаш треба и да се излезе од колосек инаку нее интересно
Не бе другар он добро го гледа светов, го гледаат и овие твои наречени светици. Ти смени ги наочарите.