Саркастична бев , како не бил срамежлив а да има секс со неа не бил срамежлив и откако имал магично станал .
Jas sto ne se kaam ne se kaam, i nema da pagjam u depresii. Ama mnogu nisko toj se isponasa. Patem toj bese toj sto mi iskazuvase znaci na slatka ljubomora da receme, toj se interesirase so koj i kako go pominuvam denot. Zosto koga ja postignal celta go prodolzuva kontaktot? Nemora ni da mi pisuva voopsto.
Уште подобро ако не се каеш. Тогаш, батали го. Ќе си најдеш некој кој ќе има време да ти посвети. Реално, колку и обврски да имаме, или сме во гужва можат да се најдат 5мин време.
За кога ќе му се има секс да те има , не е тешко да се сфати. Затоа вака пробува да одржува контакт со тебе затоа што си му сигурна шанса .
Of lugje smaceno mi e od vakvi Sekogas koga ke pomislam deckoto e super po nekoe vreme mi se zgaduva. Zosto glumenje....
Ги читам одговориве и се чудам сите до еден се брутални... Како бе луѓе си ја постигнал целтаа ? Зар одма коа ќе пише некој дека имал односи и ете после има некоја пречка во комуникацијата одма да помислуваме на тоа дека ја постигнал ЦЕЛТА ја Легнал и толку ли ? Сериознооо ли сите машки ги сведуваме на тоа ? Сите ли се исти ? Сите ли сакаат само да ги искористат девојките и да ги шитнат ..? Трофеи ли сме ние, а мажите безчувствителни говеда ?? Прашања кои ме мачат коа ќе прочитам ваква ситуација.. Ако има некое машко нека ме просветли ... @mila7 Иначе јас мислам дека нешто друго е во прашање остави не се измачувај ќе видиш ако не не го барај некој период остави во живо да разговарате коа ќе се видите ќе осетиш ..
Колку и да звучи сурово и брутално таа е вистината. Како веднаш се променил после сексот? Не се сите машки исти ама овој изгледа тоа му било битно, да ја легне. Секој може да одвои 2 3 минути за повик, ама баш секој. И доколку има проблеми или нешто друго во прашање може едноставно да разговара со членката и да пробат да го решат проблемот. Не сме деца мали па да си играме брканица.
Разбирам некогаш вистината знае да биде брутална ама стварно не ми е јасно како може само секое скоро секое познанство да се сведе само на некое искористување и ете ние жените Трофеи на крајот да испаѓаме ... Стално тука такви случаеви се пишуваат и ств не ми е јасно понекогаш зашто така прават мажите ...
Јас колку шо сфатив тие не биле во врска, туку само се гледале. И кога имаш секс без обврска треба да си свесен дека утре можи воопшто да не те побара, ни пак уште еднаш да се видите. Секој има време да одвои 2мин во текот на денот и да се јави, ама не на секој му е приоритет.
Има и такви мажи, што им е целта да легнат што повеќе жени и утре да се фалат. Ги има и такви што не им е од корист, но се поретки се. И мене не ми е јасно, ама се случува. Ако сака секс без обврска океј е да се гледаат за тоа, ако сака нешто повеќе подобро и е да се тргне затоа што типот очигледно не го има тоа во план а таа ќе биде повредена и цела во прашалници. Убаво кажа @deskarada не секому си му приоритет. А зошто го прават тоа, ете некое машко нека даде конкретен одговор. Ќе го пингам овде @Ajronmen да каже од машка гледна точка зошто некои мажи така постапуваат.
Ако ти кажам искрено нема да веруваш ќе кажеш глуми. Но сепак ќе се обидам како и секогаш. Неможе секој човек без разлика на полот да биде ист. Така и ние машките. Се е како те научиле од дома и како ќе го гледаш спротивниот пол,како ќе се водиш во животот. Секој повредил нечиво срце и јас и секое машко . Но да искористам девојка за мој трофеј за да се фалам на другарите тоа не големо НЕ. Утре може некој со моја ќерка да се фали. Сега некое машко Трофеј ќе рече овој е гејшто вака размислуваво лице не само позади грб или тука П.с Леле брат што легнав со една. Ти како Балкански муабети или фалења
Ти обрнал на почеток внимание, си се вивнала во облаци, сеа си игра топло ладно со тебе како сака. Мене лично ми е глупо тоа и детско е сеа до кога и до каде би одело не знам.
Pa lugje jas ne sum dete da cekam nekogo da procenuvam kakov e. Nemam 18godini Se si bese okej kako da vi kazam. Koga se e okej rabotite tecat spontano, ni bese ubavo i se sluci. Ete mozel da glumi i 2 meseca pa istoto da se sluci. Najinteresno e sto mi se pravese kako mu znacam, kako ke me zastiti od site i sl muabetii
Откачувај го, кога ќе ти пише не му враќај веднаш и пиши му не можам да ти пишувам имам работа, кога ќе бидеш слободен звони да се чуеме. Нека повели, кога сака нека се јави. Не се оптеретувај со тоа што било и што можело да биде. Гледај што побрзо да дознаеш на што си.
Остави го, не вреди да се замараш за такви машки. Смачено ми е и мене од такви секој втор е таков, а јас магнет за таквите.
А што сакаш ти од него конкретно? Треба да научиме дека стапувањето во сексуални односи не значи по дифолт врска. Тие прашања се разговараат со афектираната личност. Ако ти е криво што си имала секс со него и не си го добила она што го бараш, следен пат опипај ситуација, види до кој степен е некој заинтересиран за тебе. Според напишаното, типот сака да има личност со која ќе има секс, но едноставно не сака со тебе или воопшто не сака врска. Кога некој е заинтересиран, особено во почетните фази, и те како ќе се јавува. На тебе останува да разговараш на кое рамниште си со него или едноставно барај си друг каде од старт ќе се цениш себе и своите барања.