Lol fala za odgovorite na tie sto iskteno odgovorijaa a na drugite sto vestacki glumat isto ok e.Pozdrav.
Или во превод, фала на тие шо мислат како мене, па дури и на тие шо не мислат како мене т.е. глумат. Џизс.
Извини срц ти ги гледаш погрешно работите. Наместо маска за нос да му купиш маска за очи да не може да гледа. Искрено јас не разбирам што прави погрешно побогу,гледа слики лајкнува. Проблем е ако се допишува. Јас незнам тој досега како не ти ги удрил клоците а не ти него Може да има љубов ако не го гушиш толку,се додека не шврља со други,допишува со други итн,итн... Ако го гушиш е тогаш нема љубов. И сериозна си со фуфициве? Фуфици Маживе споулавени,жениве фуфици,само ти цвеќе за мирисање. Ти Ружа да не си? Пошто сум машки член и не прозва еве одговор што нема да ти се допадне како на многу други.
Девојче не си на голем одмор моментално па некој да ти глуми од тука. На форум си, каде има и девојки и жени од различни возрасти и сите баш ти дадоа совет, а твое е како ќе ги прифатиш.
Премногу ретки се оние кои само лајкнуваат без да пишуваат. Има и такви нормално ама се многу малку за разлика од тие кои лајкнуваат и се пуштаат на секоја со очајни пораки..
За машко женско другарство и обратно си слушнала некад? Ај да немаме другарки,познанички Пишување е биг проблем тоа да.
Да, имам другари. Ај сега ќе се правиме дека оние кои лајкнуваат помалку се што пишуваат за запознавање.. Така е, да да.
Не се правиме,туку секој човек си е поединец со различни карактери особини Лајкнувам но не пишувам. Прчло сум Но неможе некој да кажува во множина,и не смее и неможе некоја девојка што обожава да се слика е ФУФИЦА Е баш да,да
Ааае не ме вадете од од контекст не реков дека жените не гледаат ххаххаха. Сигурно си гледаат, и у живо ќе си одмерат и на соц.мрежи ќе си лајкнат нигде не викам не. Ама според мене факт е дека машките се по визуелни суштества, особено кога ќе се вклучи другата глава. Додека женските валда можат подобро да се исконтролираат. На машко доволно е девојка малку да го испровоцира и физички е одма спремен за секс, додека кај женско се потребни повеќе тригери. Тоа ми беше поентата
Абе ако лајкнал некој слика на девојка со отворен профил шо има 10к следачи, и на сликата има 12к лајкови, баш неговиот ќе го примети. Какво значење има тој еден лајк во сета таа плеада на запалени тинејџери? Па уште она на толку следачи, баш на тој еден цреп ќе му враќа на пораки и ќе флертуваат и ќе се гледаат а? Абе ајде Малку логика ...
Прво не грди ги другиве девојки и не нарекувај ги фуфици. Второ самата си свесна дека и жениве да видат убав на улица или на инстаграм ќе се запулат, ама не значи дека нешто ќе направат. Како трето живи суштества сме, ни мене не можи некој превез на очи да ми стави ни јас нему. Се додека со друга не е во контакт не значи ништо.
И тој не треба да лајкнува на тие што не ги познава пошто нели си има девојка. И не е пријатно од негова страна. Не треба Ружа да ја прави љубоморна
Нив не им се познава нели Се си зависи од карактерот на личноста без разлика дали е машко или женско. На некои им треба малку, на други многу. За некои сексот е како да бушат за нафта, за други е многу, многу повеќе.
Ама немора да значи дека е профил со 10к следачи. Можда следи 2000 рандом девојчиња што не ни имаат многу следачи. Јас го разбирам девојчето од една страна и мислам дека ако и смета по 50 девојки во ден да заследува и се да им лајкува има право да си каже. Ако најдат решение арно, ако не пак арно. Гледам и од мене 90% што ме заследиле и лајкувале одма ми пишале па и сами си правеле монолог (од кои што некој во врски, со слики ставено и се ) @wonder woman5 Ако тебе ти смета и го гледаш тоа како понижувачки според мене кажи си. Ако него толку му е битно да излајкува се и да те нервира тебе нека повели. Твое е што ќе направиш после тоа. Не секој има исти мислења за се, ако вас ви е нормално тоа немора да ја правите несигурна, можеби и стварно е и дечко со тоа воопшто не помага.