1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. MarijaMi90

MarijaMi90 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2020
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    20.128
    Него јас имам др проблем. Маж ми многу сака животинчиња и цел feed на инста му е со слатки кученца, мачиња итн. И секоја вечер пред легнување си гледа смешни видеа со нив и си се смее... :P:P:P Се шалам дека е проблем, да не ми се тури некој :D Да му отвориш во листа на профили што ги следи, се се такви :)

На simoncelicius, FridaodaMk, edna_malecka и 8 други им се допаѓа ова.
  2. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.247
    Допаѓања:
    176.235
    Па одговорот шо не сака членот во една врска се токсични однесувања. На шо ти му врати дека сака врска без врска лмао. Honey, that's toxic. На то и се однесува мојот цитат кон членот.
    IMG_20210330_113214.jpg IMG_20210330_113222.jpg

На Annath, Ajronmen и Priroden им се допаѓа ова.
  3. ThePharmacist

ThePharmacist Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2020
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    818
    Има...ама таквите преку телефон не можеш да ги најдеш. Мораш во живо да ги најдеш.

На Oscar Lady, _Schmetterling_, Ajronmen и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. theowndemon

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.247
    Допаѓања:
    176.235
    Да бидиме реални ова е ГОЛЕМ проблем. Особено ако не ми пушта мене видеата. :D Ако ми пушта на чисто сме.

На Annath, Stephen Amell, IRBBB и 4 други им се допаѓа ова.
  5. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    Слушајте ме сите сега... јас сега барам некој повисок од 190, постар од 43 и да сака да се плеска без обврски.
    Ќе ве молам да ми помогнете во потрагата.

Фала многу.

На MarijaMi90 и k.frosina им се допаѓа ова.
  6. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.478
    Допаѓања:
    41.179
    Па ова според мене е далеку поопасно отколку стегање лајк на некоја девојка која има 10к следачи како што пишал @Ajronmen и е во категорија локална селебрити.
    Ако веќе функционира така лајкот како што опишуваш, нели баш тој некој познаник со кој се знаеш зошто сте биле генерација во средно и последен пат сте се виделе на голем одмор во 4-та година стегнатите лајкови од твоја страна да ги интерпретира како заинтересираност?
    Исто така, тој познаник што добива по 50 лајкови на слика дефинитивно ќе го види твојот лајк, сигурно и врати со лајк и дефинитивно има поголеми шанси да се случи нешто меѓу вас, отколку меѓу личност што ја следи едно мало градче во Македонија.

Сакам да кажам, дека ова со лајкањето на Инстаграм нема крај, затоа што ако почнете да се фаќате за кој што лајкнал и кој што лајк значи и како се интерпретира завршете ја таа врска, или исклучете социјални мрежи кога толку ви прават немир.

На Stephen Amell, noteforself, IRBBB и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Just_a_kid

Just_a_kid Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2021
    Пораки:
    587
    Допаѓања:
    1.849
    :^)
    Има оние од Азијанските племиња. :rofl:

8. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.210
    Допаѓања:
    4.429
    Sekoj so svoe mislenje:):hai:

9. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.942
    Допаѓања:
    53.181
    Можеби е зоофил, не си размислила?:worried: По логиката на овие што викаат ако ја лајкнал Моника Белучи значело превара :yawn:

На simoncelicius, Annath, Stephen Amell и 4 други им се допаѓа ова.
  10. wonder woman5

wonder woman5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2020
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    146
    Јас неможам да сфатам еве како јас само тој што ме интересира му посветувам внимание други не ме ни занимат ни социјални мрежи нит ништо. Сега ако ми излезе некој слика на некој што го имам нешто е интерено немора да е визуелно добро ама ете отишол на алпите се сликал нешто несекојдневно и тоа се случило некогаш понекогаш. Како неможе и машкото така да реагира.

На _Schmetterling_ му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.210
    Допаѓања:
    4.429
    Zosto da isklucime nie soc mrezi? Da ne gledame kade sto nekoj "svetec" ne pravi ulavi? Sekako deka i nie sakame nekoj drug da ni posveti vnimanie kako on niv..:D
    P.s Ne se fajkajte za takvi so 10k sledaci,zboruvame opsto na sekakvi poznati i nepoznati

12. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    А да го маните Инстаграмот пошто ништо не можите да научите за некого освен колку е фотогеничен и колку го бива за фотошоп?

Барајте по места каде луѓето кажуваат што мислат, што сакаат, што очекуваат...

Нема да живееш само со телото, туку и со карактерот на човекот.

На Veta, Annath, Martka и 8 други им се допаѓа ова.
  13. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.951
    Допаѓања:
    31.489
    Има, е дури тогаш нема да знаеш кај е шо прави или дали мрда на страна. Можи и на моб да не го најдиш.

На cresa-jagoda и theowndemon им се допаѓа ова.
  14. theowndemon

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.247
    Допаѓања:
    176.235
    На Annath, edna_malecka, IRBBB и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.340
    Допаѓања:
    15.832
    Абе не знам зошто повеќе членови се фатија за другарките, чисто како пример спомнав да кажам само з ашто сум пререкувала. И има разлика од другарка до другарла и начин на дружење, беше како пример и не мислам дека за тоа треба да се коментира ако не се знае. :D

16. AgentGinger

AgentGinger Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2020
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.583
    Ајде ве молам, ако еден лајк ви одлучува врска, тогаш запрашајте се што е проблемот.
    Светици не глумете.
    Лајкнал, човеков ништо не прави, веднаш будала ќе го правам...Немам друга работа.

На Brinetka, Limpan, Annath и 9 други им се допаѓа ова.
  17. theowndemon

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.247
    Допаѓања:
    176.235
    Ако не спомнеше - немаше да се коментира. :D Остатокот од мислењето шо го пишав, како и да е, не се однесуваше на дечко ти и другарките.

На Anie93 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MarijaMi90

MarijaMi90 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2020
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    20.128
    Ауууу се рапсишав на темава, а триста обврски имам по дома, ама некако ми ги погодивте темиве :) И ти си во право, донекаде :) Се е до перцепцијата и проценката. Јас горе долу знам од каде ги познава луѓето што ги следи, не дека профилот му го анализирам, ама од ист град сме и имаме мн заеднички познаници и пријатели. И до некаде знам во каков однос е со истите. И едноставно тоа не се контролира баш, или ќе почуствуваш немир кога ќе видиш или не. Интуицијата ми кажува. Тоа не значи дека за се сум во право и дека треба да правам драми без да ја знам и другата страна. Сума сумарум најважна е довербата. Сепак не ми е јасно како би ги нашол сите тие жени на инста, во search ги бара тие непознатите или како? Ај една, две, десет, ама цела листа да му е од такви, ете не разбирам :) Јас во маж ми имам доверба и воопшто не се оптеретувам со ова. А дека социјалните мрежи може негативно да влијаат, особено кај помладите, што се во покревок период, тоа е докажано 1000 пати досега. Ама за жал, тоа е данокот на денешното време и сите го плаќаме.

На Stressed Out, kim.k, deskarada и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Nikolina35

Nikolina35 Популарен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2021
    Пораки:
    978
    Допаѓања:
    13.046
    MARIJAMI90
    Да не сме мажени за ист маж ние :D Со мм и двајцата сакаме животни ама тој е нешто посебно. За овие 5/6 години брак едно чудо животинки ми донесе дома, што за нас, што за да им помогнеме - вдомиме. Не велам дека е ова се лошо, да не ме свати некој погрешно но во ова бурно време немам секогаш нерви и време за неговиве итни одлуки. На почетокот од бракот дури и ми беше чудна малку оваа негова опседнатост на 35+ години, подоцна ја поврзав со тоа што мм е сирак од детски денови па тоа што не го поминал тогаш еве сега... На шега му велам, срце ко ке те фати и пубертетот шо ќе прајме :rofl:

Се на се, поентата е - немаш проблем.

На MarijaMi90 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.210
    Допаѓања:
    4.429
    Ama lajknal covekot, sekoj den mu stanalo rutina:)))