Имам другарка која ужива да се кара, па да ја молат, па ќе го блокне, па зошто не и се јавувал по кавгата иако го прави од ѓубре подолу. Ќе се смират и пак одново. Драма.
Јас те разбирам. Е сега, не мислам на којзнае какви караници и драми НО, ако има проблем за кој јас сум спремна да разговарам (да се карам) а него му е баш сеедно и "опуштено", искрено нема да ми се допаѓа тоа.
Тие се немаат уште ни запознаено, а камо ли да имаат проблеми за решавање. Уште не се запознале таа очекува да се караат. А за што да се караат?
Па секој човек не сме исти. Имат и полоши од него на пример имат некој што ќе ја сака да ја искористи девојката или да ја силува или да ја тепа ,чак има што се опијанува е од таквите луѓе немаш да имаш убав живот. Сепак се уште не го познаваш се додека не го видиш во живо ако ти е убаво океј ако не ,ќе му кажеш лепо да немаш емоција итн А сега ти ако сакаш расправија секој ден ,иди барај момче што е мафијаш итн Или се обидуваш да се расправате за да видиш дали му значиш или не. Тоа не може тукутака а уште сте невидени. Од сите кавги расправија на крај од таквите се раскинаа. Затоа размисли како ти е паметно или расправија или уживаш со партнерот.
Повеќе општо се надоврзав за тоа со карањето дека и ја не би сакала некој да е рамна линија ако има проблем. А за што и како се караат не ме занима .
Хмм да му раскиниш на некој затоа што не можи да обезбеди услови за секс е премногу себично. Треба да се разграничи љубов, емоција и секс. Нз мене не ми си јасна искрено. Ако го сакаш некој ќе најдиш решение и реално немат сите услови, али ќе се снајдиш Е сега треба да си поставиш прашање зошто си со него? Оти да имаш вакво размислување проблемот лежи подлабоко според мене. И да немам однос 2,3..5 месеци од која и да е причина ниту ќе размислувам да раскинам, ниту ќе симпатизирам други ако си го сакам партнерот.
Zosto prvo prakja poraka, slika, video, pa posle idi unsend? Potskarani sme, a vinovnikot e toj iako mene me obvini i toj pocna da go ladi odnosot.
Затоа што очигледно не си му обрнувала внимание после караницата, тој мислел дека ќе трчаш по него и со тоа да си го билда егото, кое очигледно му е многу големо и за тоа го прави тоа.
Можеби по грешка. Или се предомислил со пораката,видеото што и да е. А можеби ти праќа сигнал за ти да му пишеш,за да не испадне дека тој прв ти пишал. Што повеќе ми е ова логично. Остави го кај и да е ќе ти пише