Можно е, зависи колку си претерала. Ако си му дала до знаење дека си опсесивно љубоморна и се караш постојано, уште одма да сака да се тргне од тебе бидејќи мисли дека си токсична.
Премалку се два месеци за да се сакате премногу, но мој совет е да ја оставиш некој ден на мира, па после повторно пристапи кон неа да разговарате и ќе знаеш на шо си.
Со женско мора нежно макар оделе 12г а не 2месеци. Употреби го зборот "извини". "Нема да се повтори" и стварно да не се повтори.
Да, можно е. Но пред се, ме интересира дали ти дала причина за љубомора или си правиш сам проблеми? Си претерал.
Da sum preteral kaza i ona deka bila bolno zaljubena za volku krstko vreme kako naednas oladila za 2 dena inc jas ja gusam mnogu svakjas,za gluposti nema pricina ekstremna ljubomora nisto vise
in Dzabe sestro skros se ispokaravme, celata Dzabe e veke ja skapavme lambata trebase i zaedno da bideme na odmor na prvi ona e tamu so drugarki veke se javi kaza demek ne saka poveke da me vidi ne sum i veruval ne sum ja zasluzuval toksicno bilo neznam sto da kazam ke krenam raci
Имам мнооогу причини зашто не би раскинала долга врска а и има и една причина зашто би ставила крај на се може е банална работата ама ќе сватат тие само ако им се случило истото како мене. Дечко ми од днотто на душата мрази тетоважи. Јас од кога знам за себе знам дека ке се нацртам се дур ми снема нешо сто ми е значајно. Првата тет ја направив (небитно). Доаѓа момент кога ми вика: ти дозволувам само 5 ништо повеќе!! Незнам што да мислам повеќе. Другата год планираме свадба , а ја знам дека со 5 нема да бидам. Ја морам да одлучам сега да бидам како он шо сака или како ја што сакам. Он е смремен да раскинеме ако ја не му ветам дека 5 ќе имам. Неможел да ме гледа таква цртана. Душата ме боли од такви луѓе, несме од вчера заедно, ја сварно неможм да го сватам. Help
Па искрено ако не си цртана освен со зборови или бројка што ти значи океј ама цело тело не е во ред ,тоа е мое мислење. Тоа е твој избор. Од друга страна ако стварно планираш да правиш тетоважи на цело тело тогаш подобро раскините кога тој веќе одлучи да те остави ако правиш то ,наместо да ти даде подршка а ти обожаваш тетоважи и на крај тој ќе те остави...а го сакаш толку тогаш послушај го и најмалку 5 тетоважи сосем е доволно Не знам што да ти даваме совети И самата знаеш ... Само во брак треба да се сакате и да се поштовате и да нема големи проблеми и др. Со среќа
А кој бара дозвола од него? Твое тело, твој избор. Која глупост. Не си негова сопственост, па да ти дава или не дозвола за правење тетоважи. Разговарај и објасни му дека ако те сака ќе те сака без разлика на тетоважите, тие не менуваат ништо. Треба да те прифати таква каква што си.
Премногу им дозволувате на партнерите, затоа си даваат право да ви забрануваат. Ќе се лутел, нека се лути, ќе ми раскинел, повели.