Љубовни проблеми и совети

Discussion in 'Врски' started by bilkata, Dec 4, 2009.

1. Mnik

Mnik Популарен член

Почни да го гледаш Steve Harvey, примени му некои од советите, крени си малку самодоверба.

Иначе детски се тие работи со инста и фб. Незнам, зрел човек шо знае што сака со жената до него, нема да се замара одма лајкови да фршти на слики од женски пред 1 минута заследени. Мене така порано кога ќе ме додадеше некој и го прифатев (а не го познавав) и почнеше да ми става лајкови на се живо, во истата секунда, слика на манијак ми се ствараше во глава.

honey.11 and mssuniquee like this.
  2. anggell

anggell Форумски идол

Ако ја носи својата мајка на работа не е мамин син, едноставно се грижи за неа. Освен тоа ти си млада, таа е повозрасна нормално дека таа ќе има предност. Дури и кога ќе му бидеш сопруга понекогаш ќе има предност мајката, на пример ако е болна и слично неа да ја однесе. За тоа не му се лути. Треба да си среќна што се грижи за семејството, така еден ден и за тебе ќе се грижи.
    Зошто мислите дека е мамин син ако се грижат за своите. За мене мамин син е оној што не покажува свои ставови, мислења, се прави како што ќе каже мама., а мама прави кавги во фамилијата.
    Не знам дали си имаш внучиња ама велат додека свои не имаш тие се најмили и се како свои.
    Еве тебе да ти ги донесе брат, сестра на чување ќе ги одбиеш? А сега поради короната верувај дека многумина немаат избор, посебно ако имаат болежливи дечиња.
    Седни со него разговарај си ако мислиш дека си во право, кажи му дека сакаш повеќе време да поминувате заедно ама мислам дека ако му спомнеш зошто мајка му ја носи на работа а не тебе, или зошто внуче чува ќе го налутиш, јас да сум на негово место ќе се налутам.
    Кога ќе бидете во брак друго е, ама некогаш и тогаш верувај можеби пак ќе треба да причувате внуче, па можеби и вие некогаш вашите ќе ги оставате.
    Не прашувај за одговор на форум, ако го сакаш седни со него разговарај дека го сакаш и сакаш почесто да го гледаш, дека ти недостига.
    А веќе кога преспивате така, зошто не го викнеш кај тебе ако има повеќе место, што мора кај него да е ако е во гужва, така и твојата желба ќе ја задоволиш а можеби и тој ќе одмори ако е изморен како што велиш.

BrainDamage, eliesaab and nevermet18 like this.
  3. butterflysk

butterflysk Популарен член

Ako dobro sfativ devojkava ne e verojatno od Sk, tuka zivee i raboti, i spored toa nejzinoto semejstvo ne e tuka, ako e ova tocno uste potesko i e zasto go ima samo nego.

4. WildMk

WildMk Форумски идол

Шо се трудиш за некој, кој не сака ни да те гушни?

Luna91 and anggell like this.
  5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Тие живеат во Скопје,да ама таа кажува “сега не можам да спијам кај него,спие брат му зошто креветот му е скршен”.

eliesaab likes this.
  6. lanadelrey545

lanadelrey545 Истакнат член

Да не сум од ск тука живеам и работам но ова не го зборам сеа за еден месец дека е вака, вака е веќе една последната годинаа сите овие работи што ги кажав што се дешаваат еве со мајка му,дека дома никогаш не е сам брат му откако се ожени се пресели горе на горниот спрат меѓутоа ете креветот горе им бил скршен и тој секоја вечер се симнува долу да спие а жена му и детето спијат горе се ова веќе се дешава една година не е еден месец.

7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Епа добро де, и ја сум во врска две години и живееме заедно ич не се гледаме знаеш што е ич. Ич!!! Неаме време и тоа е.

Ќе си дојде и вашето и вашите пет мин.

eliesaab likes this.
  8. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Зошто не се гледате кај тебе? Кога кај него е гужва.

WildMk and eliesaab like this.
  9. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Не дека сум нешто јас љубоморна ама што има да заследува и да им лајкнува слики на други? Раскини му

10. Youknow

Youknow Популарен член

Pocni i ti da si teras isto bez ic oko da ne ti trepni. Ako ne mu zasmeta, batali go:)

Mnik likes this.
  11. Noranora

Noranora Истакнат член

Не ми е јасно што повеќе ти треба да убидиш дека не те цени како партнер. Нејќе да те гушне, си заследува др си лајкнува може и муабет праи со нов не знам дали си го проверила... отварај очи

12. Reina.Gitana

Reina.Gitana Популарен член

Кога тој со неговото однесување покажува колку не те цени и не те почитува, ти откачи го и докажи му дека си многу подобра без него и заслужуваш многу повеќе.

Maria.Fernanda and WildMk like this.
  13. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Љубоморна си. За вакви работи нема потреба раскинување.

14. Youknow

Youknow Популарен член

A za so treba da ima raskinuvanje? Ova e nepostovanje, so treba poke da napraj?

Strong.44, Mnik, poppie and 2 others like this.
  15. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Ако нешто не ми одговара не значи дека сум љубоморна.

Strong.44, Mnik, poppie and 7 others like this.
  16. Компир Манџа

Аха, епа добро. Тогаш ајде сите машки да се затвориме и да не лајкнуваме и заследуваме други женски.

17. Youknow

Youknow Популарен член

Pa i obratno da prifatite ako smetate deka e vo red:) p.s Edno e site maski, ne e isto sloboden decko i vo vrska/brak.

18. Компир Манџа

Мене не би ми сметало, додека е во границите на нормалното.
    Секој/а може да забега и подалеку од границите, а секој/а и нема да забега. Се е до човекот, карактерот и ДОВЕРБАТА.
    Ако се има стекнато меѓусебна доверба, нема потреба од љубомора во врската или бракот.

19. Youknow

Youknow Популарен член

Pa super cim si imas doverba:) ali niko nije siguran:D

poppie likes this.
  20. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Не е толку работата за довербата колку почитта.
    Ако девојката ти каже дека тоа ја повредува (што стварно е така) зошто да продолжиш да го правиш тоа? Едино ако не ти е гајле за неа .. ама па така не гледам причина зошто девојката би била уште со тебе.

kim.k, Indiegurl, Mnik and 7 others like this.