1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.127
    Допаѓања:
    9.825
    Почни да го гледаш Steve Harvey, примени му некои од советите, крени си малку самодоверба.

Иначе детски се тие работи со инста и фб. Незнам, зрел човек шо знае што сака со жената до него, нема да се замара одма лајкови да фршти на слики од женски пред 1 минута заследени. Мене така порано кога ќе ме додадеше некој и го прифатев (а не го познавав) и почнеше да ми става лајкови на се живо, во истата секунда, слика на манијак ми се ствараше во глава.

На honey.11 и mssuniquee им се допаѓа ова.
  2. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.265
    Допаѓања:
    12.120
    Ако ја носи својата мајка на работа не е мамин син, едноставно се грижи за неа. Освен тоа ти си млада, таа е повозрасна нормално дека таа ќе има предност. Дури и кога ќе му бидеш сопруга понекогаш ќе има предност мајката, на пример ако е болна и слично неа да ја однесе. За тоа не му се лути. Треба да си среќна што се грижи за семејството, така еден ден и за тебе ќе се грижи.
    Зошто мислите дека е мамин син ако се грижат за своите. За мене мамин син е оној што не покажува свои ставови, мислења, се прави како што ќе каже мама., а мама прави кавги во фамилијата.
    Не знам дали си имаш внучиња ама велат додека свои не имаш тие се најмили и се како свои.
    Еве тебе да ти ги донесе брат, сестра на чување ќе ги одбиеш? А сега поради короната верувај дека многумина немаат избор, посебно ако имаат болежливи дечиња.
    Седни со него разговарај си ако мислиш дека си во право, кажи му дека сакаш повеќе време да поминувате заедно ама мислам дека ако му спомнеш зошто мајка му ја носи на работа а не тебе, или зошто внуче чува ќе го налутиш, јас да сум на негово место ќе се налутам.
    Кога ќе бидете во брак друго е, ама некогаш и тогаш верувај можеби пак ќе треба да причувате внуче, па можеби и вие некогаш вашите ќе ги оставате.
    Не прашувај за одговор на форум, ако го сакаш седни со него разговарај дека го сакаш и сакаш почесто да го гледаш, дека ти недостига.
    А веќе кога преспивате така, зошто не го викнеш кај тебе ако има повеќе место, што мора кај него да е ако е во гужва, така и твојата желба ќе ја задоволиш а можеби и тој ќе одмори ако е изморен како што велиш.

На BrainDamage, eliesaab и nevermet18 им се допаѓа ова.
  3. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.985
    Допаѓања:
    4.108
    Ako dobro sfativ devojkava ne e verojatno od Sk, tuka zivee i raboti, i spored toa nejzinoto semejstvo ne e tuka, ako e ova tocno uste potesko i e zasto go ima samo nego.

4. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.299
    Шо се трудиш за некој, кој не сака ни да те гушни?

На Luna91 и anggell им се допаѓа ова.
  5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Тие живеат во Скопје,да ама таа кажува “сега не можам да спијам кај него,спие брат му зошто креветот му е скршен”.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  6. lanadelrey545

lanadelrey545 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Да не сум од ск тука живеам и работам но ова не го зборам сеа за еден месец дека е вака, вака е веќе една последната годинаа сите овие работи што ги кажав што се дешаваат еве со мајка му,дека дома никогаш не е сам брат му откако се ожени се пресели горе на горниот спрат меѓутоа ете креветот горе им бил скршен и тој секоја вечер се симнува долу да спие а жена му и детето спијат горе се ова веќе се дешава една година не е еден месец.

7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Епа добро де, и ја сум во врска две години и живееме заедно ич не се гледаме знаеш што е ич. Ич!!! Неаме време и тоа е.

Ќе си дојде и вашето и вашите пет мин.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  8. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.504
    Зошто не се гледате кај тебе? Кога кај него е гужва.

На WildMk и eliesaab им се допаѓа ова.
  9. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.679
    Допаѓања:
    25.246
    Не дека сум нешто јас љубоморна ама што има да заследува и да им лајкнува слики на други? Раскини му

10. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.207
    Допаѓања:
    4.411
    Pocni i ti da si teras isto bez ic oko da ne ti trepni. Ako ne mu zasmeta, batali go:)

На Mnik му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Noranora

Noranora Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2021
    Пораки:
    2.376
    Допаѓања:
    4.058
    Не ми е јасно што повеќе ти треба да убидиш дека не те цени како партнер. Нејќе да те гушне, си заследува др си лајкнува може и муабет праи со нов не знам дали си го проверила... отварај очи

12. Reina.Gitana

Reina.Gitana Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2020
    Пораки:
    1.799
    Допаѓања:
    19.212
    Кога тој со неговото однесување покажува колку не те цени и не те почитува, ти откачи го и докажи му дека си многу подобра без него и заслужуваш многу повеќе.

На Maria.Fernanda и WildMk им се допаѓа ова.
  13. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    6.383
    Љубоморна си. За вакви работи нема потреба раскинување.

14. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.207
    Допаѓања:
    4.411
    A za so treba da ima raskinuvanje? Ova e nepostovanje, so treba poke da napraj?

На Strong.44, Mnik, poppie и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.385
    Допаѓања:
    21.036
    Ако нешто не ми одговара не значи дека сум љубоморна.

На Strong.44, Mnik, poppie и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Компир Манџа

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    6.383
    Аха, епа добро. Тогаш ајде сите машки да се затвориме и да не лајкнуваме и заследуваме други женски.

17. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.207
    Допаѓања:
    4.411
    Pa i obratno da prifatite ako smetate deka e vo red:) p.s Edno e site maski, ne e isto sloboden decko i vo vrska/brak.

18. Компир Манџа

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    6.383
    Мене не би ми сметало, додека е во границите на нормалното.
    Секој/а може да забега и подалеку од границите, а секој/а и нема да забега. Се е до човекот, карактерот и ДОВЕРБАТА.
    Ако се има стекнато меѓусебна доверба, нема потреба од љубомора во врската или бракот.

19. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.207
    Допаѓања:
    4.411
    Pa super cim si imas doverba:) ali niko nije siguran:D

На poppie му/ѝ се допаѓа ова.
  20. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.758
    Допаѓања:
    3.684
    Не е толку работата за довербата колку почитта.
    Ако девојката ти каже дека тоа ја повредува (што стварно е така) зошто да продолжиш да го правиш тоа? Едино ако не ти е гајле за неа .. ама па така не гледам причина зошто девојката би била уште со тебе.

На kim.k, Indiegurl, Mnik и 7 други им се допаѓа ова.