А ти ќе пукниш ако не заследиш некоја на инстаграм и ако не и' ги исполајкуваш сите слики? Ако едни слики ти се поважни од партнерката...
Добро, ете нека е така. И мене ќе ми пречи да излегува сама од дома. Дали ќе ме почитува или поччита не е битна?
А извини ти би бил со некоја што по кажување на членката нејке ни да те гушне тебе ама многу сака да додава фраери на соц. Мрежи и да лајкнува ?
Во денешно време ја заследуваш девојка и лајкнуваш и таа исто ќе ти врати па тој ќе и пиши без да знае девојката а девојката си ја чува како резерва или ќе ја остае и ќе си оди со таа друга девојка. Многу момци има такви а ретки се некој што знае да сака и ја почитува. Јас кога имав бивши дечко ние двајцата кажавме што нас ни смета и се почитувавме и тоа е то. Ние се раскинавме од друга причина сега не е битно то. Девојката си е во право и има право да каже што и смета ако тој не ја почитува што значи му е сеедно дали таа ќе го остави.
Не меша ништо. @Milaa111 пиша дека не ни мисли баш дека ја сака затоа што не ја ни гушнал како дечко. И мојов додава и лајкува ама се однесува со мене доволно добро за да знам дека има љубов. Ако беше ладен, ем да си манијачи други ем да не сака да ме гушне, да покаже емоција, љубов, немаше да преминев преку тоа. Проблемот тука е што нежност фали, споделување емоција, интимност.
@Компир Манџа девојка ти нека заследува јаки ку*ови и нека им лајкнува слики ќе те прашам дали вака ќе збориш. Он секако може да лајкнува на некои што ги познава ама да заследува нови девојки и да се манијачи да ги лајкнува значи дека не ја сака. И плус ова што кажа девојчето какви им се односите е знак дека не ја сака
Кога тогаш на едниот ќе му здосади или засити со емоционалните дупки и ќе го шутни. Џабе филозофирате, и моментот кога ќе почувствувате дека треба да променувате кај некого нешто, или едноставно ве јади внатре, прекинете или дајте му само една шанса.
Кое е Вашето мислење, после колку време треба да се запознаете со некој ако пишувате преку соц.мрежи? Почнав да се допишувам се ок првите три дена, четвртиот се запна да сме се виделе, кажав само дека ми е многу брзо тоа и ми треба време, престана да ми пишува?
Па нема правило за тоа. За секого си е индивидуално. Понекогаш може да ти оди муабетот со некого и да имаш добра комуникација за кратко време, но има и случаи кога чувствуваш дека пребрзо оди и ти треба повеќе време за да запознаеш некого. И двете опции се во ред и не чувствувај притисок да се движиш со некое форсирано темпо, освен со она кое ти е удобно.
Излези ти што побргу со него, за ако не ти се свиѓа ти да престанеш да му пишуваш. Можеби се допишува паралелно со други па сега со која побрзо ќе му излезе. Шала на страна, очигледно не е сериозна личност и не те почитува дури ни по два дена разговор штом прекинал по една реченица да ти пишува. Батали го.
Бара некоја за забава и секс, затоа престанал да пишува штом си му кажала дека ти е прерано за запознавање. Ако е некој заинтересиран за нешто повеќе, ќе пишува уште.
Сакал само да си помине време со тебе, не мислел ништо озбилно, сигурно пишувал уште на неколку девојки во исто време па со која ќе испадне нешто, со тоа. Не придавај важност на вакви работи и ако ти пише пак не му враќај.
Izvini ama.. Vlecko... Rabotam na 2 mesta.. Nekogas sabota/nedela, od denar dva pravam za svoe podobro utre, sum rabotel ne za 20 iljadi kako sto mu e SRAM na tvojot decko, tuku za 18 iljadi... A pak imam se sto posakuvam da imam, toj e ocigledno mrzeliv i ne zainteresiran za nisto a ti si kontra od toa, namesto sam da se digne na noze i da si go stai prstot na celo deka nesto ne stima kako sto treba, ostava ti da go teras so sila, toj e MASKO i treba da se ponasa kako masko, a ne da glumi takvo ludilo, ne znam sto drugo bi ti kazal.