Прво да ти кажам,никогаш на никого да не попушташ во врска со кондомот,си стоиш на тој став и крај. Друго кога веќе почнал да става кондом а бил искрен и ти кажал дека нема баш искуство си требала да си потолерантна.На што личи тоа дерење викање префрлање.Одма ако нејќеш ај чао,а не ти ни рекол дека нејќе,туку дека поубаво му е без.Па и мене некој да ми прави притисок ќе ми се о.јебе.
А зошто сеуште сакаш да бидеш со него, кога ти рекол дека е намќор и немате ниедна заедничка тема? Дека лошо ти влијае ? Или погрешно прочитав во СДК?
Nz zasto i toa prvo me privlece. Mi bese na pocetok drugar, kolega. I navistina e laden tip. Toa me izluduva i poluduva vo isto vreme. Zatoa sto koga mi bese najtesko bese tuka. Iako e laden tip, znae da soslusa i da bide tuka. No ne iskazuva nisto za sebe.
Можел да се потруди првиот пат во кревет да е.Да бе вила требало да купи па да се видат, на нејзе да и остане само да ги рашири нозете. Феминизам на нивоу. @Bellaa1234 лошо си изреагирала ептен. Ако толку ти се допаѓа како лик потруди се да ја смириш топката. Инаку за кондомот тотално те поддржувам, не треба да се потпаѓа под изговори дека не е тоа тоа.
Секоја чест на особата која и да е. Да не има случајно и он такви проблеми? Како и да е, се зависи човек што сака да изгради од една врска и каква иднина сака да има. Ако е задоволен од тоа што го има нека тера, иако мислам дека вакви врски во глобала доколку едната особа нема вакви проблеми тешко опстојуваат.
Не е феминизам, туку тремата од прв пат си го прави своето, па уште и тесен простор и неможност да се намести како што треба довело до расправија....
Прашај го дали ќе сака да поразговарате и извини му се. Да си бидеш на чисто дали е и тој заинтересиран доволно.
Епа ако сакаш, ќе ти кажам што упознав од коментариве. Прво навистина боде очи интрото со богат, убав, шо ти знам. Да, сакаме убави (за нас) со амбиции и сигурно нема да одбијам некој само зошто е богат, ама вака на прва ко го сервира некој тоа ме носи до 2-3 размислувања. 1. Дали е тоа се што имаш да понудиш или најголем дел? Тоа е само една битна работа, а џабе е ако нема ништо од другите битни. 2. Дали сметаш дека сите девојки се исти и површни, па се фасцинираат од исти работи? Многу површно гледање на работите. 3. Дали си фалбаџија или суптилно сепак им го нафрлаш тоа на девојките да им дадеш до знаење? После тоа, во постот нема ништо пишано за тебе ко што кажаа членките. Што ме доведува да мислам дека не си самокритичен. Не би била со некој што не сака да се подобрува, а за тоа треба да има доза на самокритика. И одговорите према членките некако го потврдуваат тоа, пошто си одма спремен да се одбраниш. Дали си ваков или не, поим немам. Ама сакаше совет и ова е заклучок што можам да извлечам од се што си пишал тука.
Не и било прв пат а и да и е, не е само машкото тој што треба да се потруди да најде место за секс. Знаеме какви ни се условите во државата, сите живееме со родители, цимери и не можеме да очекуваме од другиот нешто што и ние не можеме да го пружиме.
Uste povekje me faka trema, deka ke se povtori scenarioto. Glupo ke e da mu pisam poraka deka se izvinuvam, deka mi se ima sluceno slicno i deka se slucuvaat vakvi raboti koga partnerot e nov i ne sum imala odnosi odamna. I vistina mi se slucuvalo slicno, ama sme prodozluvale, ne osekjav kako da e na sila.
Според мене уште полошо ќе направиш ако спомниш минато,односно дека истото ти се има случено. Никаква потреба од тоа.
Ne mi e za mestoto. Ziveeme vo grad oddalecenost 20km. Jas ziveam so moite, a toj doagja vo mojot grad. Nema kaj da go nosam. A za kaj nego mi e glupo da go vozam napred nazad. I ostanuva kola.
Imas pravo izgleda. No nejkam da bidam jas taa sto ke go vikne. Nejkam radi toa sto imam strav deka ke ni se sluci istoto i ke bide uste poglupo. Jas vo zivo iako veke bese kasno sakav da razgovarame da prodolzime. Sakam samo da mu pisam poraka no nz sto.
Јас па назад прочитав неколку страни критики за необразовани и мрзливи мажи,не гледам ништо лошо во тоа што споделил чисто како инфо.
Јас мислам доколку се чуствуваш виновна и доколку сакаш сеуште да продолжите искрено јас би постапила така што би му пишала чисто онака да прашам како е, и ќе видам каков тек ќе има разговорот доколку видам дека е заинтересиран ќе го прашам дали сака да разговараме и ќе се извинам а доколку гледам незаинтересираност од негова страна тука би ставила крај.
Пиши му прво општо, што правиш, како си? Види што ќе ти врати, ако ви тргне муабетот, уз муабет речи му извини што што се однесував грубо и толку со извинувањето не ја должи.
Samo sakam da mu pratam poraka kao izvini, toa sto ni se sluci sinokja moze na sekoj. Neznam zaso izbuvnav taka ama jbg nemoze da se vrati momentot.