Па скрши го мразот и пиши му онака општо, не знам не е тоа нешто толку страшно. Ако не ти врати значи дека веќе не сака контакт .
Sinokja mu rekov glupa situacija, mozda ednostavno ne sme kompatibilni, ama u sekoj slucaj moze da ostaneme drugari. I go prasuvam, ti posle ova sakas da se gledame. Tipot mi veli ke dojdam ovaa nedela ke prajme muabet, nz sto da kazam. Ne mi ni odgovori na prasanjeto. Mu velam odgovori mi direktno, pak istoto mi go kaza, veli kr pokaze vremeto. Se iznervirav i si zaminav bez pozdrav. Ovoj detal ne go pisav, mozebi najvazniot detal. Dali posle ova vredi da mu pisam?
Тоа што го напиша овде ,истото напиши му го и нему...без тоа јбг. Дали ќе те игнорира или ќе ти врати или ќе те повика на разговор, ќе ти открие што мисли во врска со вас
Реално не се случило кој знае што за да не се гледате. Многу му ја мислиш, пиши му, не е ова квантна физика девојче . Ако сака да комуницира окау, ако не сака тоа е тоа.
Јас да сум би чекала следно тој да ми пише , без разлика дали ќе е неделава или другиот месец... Многу незаинтересирано делува...ти си ја тупиш главата цел ден, а тој ладнокрвен...
Ако му пиша тоа што рече едноставно што да ти пише? Јас би му пишала поконкретно, нешто како криво ми е за синоќа ако ти е и тебе важно може да ми се јавиш. Така ем му кажуваш се ем го ставаш во позиција што и да направи знаеш на што си. Ако ти се јави тоа е тоа ако не не му значиш ништо
Требаше како што ти кажав, да почнеш општо муабет како си, што правиш, па уз муабет тоа. Вака не остави простор за комуникација.
Da za zal, topkata se svrti. Na pocetok bev jas nezainteresirana i ladna sega toj. Stanav licnost bez samodoverba, koj samo luta i neznae sto navistina saka. Koj ne uci od greskite. I koga znam sto sakam, nz kako da go dobijam. Ili premnogu se vlozuvam i sakam vo momentot. Ili voopsto ne. Ne bev takva. Sakam da se smenam od koren. Bukvalno site losi karakteristiki gi imam. Netakticna, izbuvliva, izbrzliva.. Ne gi procenuvam dovolno lugjeto, ne rabotam na sebe. Nz sto e problemot
Пробај да играш подипломатски во иднина..без многу очекувања. Во врска со типот, незаинтересиран е, јас после тоа уживај не би му пишала ништо повеќе.
@Bellaa1234 Душо, си изреагирала лошо, не требало да избувнеш, ама се извини и го направи своето. Сите грешиме, ама типов делува незаинтересирано. Требало да ти даде шанса за разговор, па ако средите супер, ако не, секој по својот пат. Пробај да се смириш, легни си и утре размисли со ладна глава што понатака. И веќе не го барај, не го притискај.
Кај нема искуство, па и без кондом сакал, многу лесно може да се направи белја. Ако ви било прв пат треба да се потруди(те), а не да се моли за кондомот и да е нервозен. И мене некој да ми се тегни 5 сати и наместо нежност да добијам нервоза, ќе ми се отсака. Ако е од неискуство, океј, би имала разбирање и би ти рекла да разговараш и да се извиниш ти. И не е срамота да признае дека не е искусен. Ама ова ми личи на манипулација, прво дека го одби без, а второ му е повредено егото дека така заврши па префрла вина на тебе. Барем мене така ми изгледа. Не го барај, види тој како ќе постапи следно и би ти рекла да не бараш вина во себе.
Во иднина биди малку постабилна во врска со ова и посмирена. Со било кој утре да делуваш вака, нема да се нафати со тебе за врска.
И дајцата лош впечаток сте оставиле а тоа многу сменува на почеток. Ти се осеќаше виновно, па се извини, негово е сега како ќе постапи. Во иднина обиди се посмирено да реагираш. И да, ако продолжете немој ова да те наведе да прифатиш без заштита. Твое право е, ако сака да е со тебе, ќе го прифати тоа и нема да те притиска. Уште не ми е јасно што им е на маживе, тазе врска, се уште не се познаваат добро а бараат без заштита. Па и колкава самоконтрола да имаат, толку ли не им е грижа за болести, зарази, инфекции.. несфатливо.
Проблемот е што си во жал за мајка ти. Консултирај се со психолог. Хаотична си, оти чувствуваш дека изгуби контрола врз се' во твојот живот. Ќе помини. Ќе се намали болката. Само треба време
Здраво..Да споделам нешто..Едно машко го заследив јас на инстаграм оти ми беше баш онака симпатија.Пред 1 нед ми пиша тој и почнавме муабети секојдневни кај си, шо си,до кога си на работа ми реагираше на стори онака небитно.И се договоривме да се видиме да се запознајме и сношти тоа вкола седевме прајме муабет фати ме бакна и јас се здрвив.Му викам нели ќе се запознававме само ете се запоз ме вика. МУАБЕЕТОТ МИЕ што седевме,се гушкавме,бакнувавме детето океј фин,добар ништо друго не се случи не ни можи оти не си дозволувам туку така без да мие некој нешто(5год сама ссум).И кроз муабет кажа јас вика не ни сакам женска врска.И ко се разочарав оти сама сум години и ми треба човек до мене со мене љубов.ми треба а не така ради реда излегување..Планирал Герм да оди некаде па и јас му викам.имам план да одам..Криво мие што така налетувам на некој што не е за нешто подлабоко патем еве денес го нема да пиши.Се разочарав искрено оти од душа сакам само да знам кај сум и со кого.Еден човек со кој ќе ми е полна душата.Толку
Да сакал да те запознае навистина, би те прашувал работи за тебе претходно ко сте си пишувале. Не само онака стандардните прашања ко на интервју, туку да дознаете какви сте, што имате заедничко. Тоа би требало да ти е добар знак за нареден пат.
Допишувај се, слушај се, излегувај со повеќе. Не ве разбирам искрено. Со еден ќе попрајте муабет, ќе се видите и ако не успее, одма разочарување. Статистички, шансата е многу мала од прва да погодиш некој. Па и од 2ра и од 10та.