Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Зуси

Зуси Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    37
    Тое џабе 26 год имам јас год сама.сум веќе нез ни какомда се постаавам ни како да си најдам и имам некој.Не дека правам и си сешто далеку од тоа дека сум таква ама зошто па и да биди така бакнувања за шо за една вечер денес го нема..Ако нека го нема барем знам дека не е за врска атакво не ми ни треба.

2. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.900
    Допаѓања:
    7.366
    Фората му била ,,забава за една ноќ", а не дека те сакал и сакал врска. Штом оди за Германија и те вика во кола, наместо во кафич или пред кооперација, значи дека не бара врска, туку бара нешто да клецне пред да оди во Германија, бидејќи таму нема така лесно клецање.

На oblace1, Ivan4e04, BrainDamage и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Компир Манџа

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.900
    Допаѓања:
    7.366
    За врска се знае како треба да постапува машко. Ќе те однесе на културно и тивко место, ќе води нормален муабет, ќе ти кажува за него, ќе те смее, ќе те расположува, а не да те седне во кола и да те испрашува како си, што правиш...

На oblace1, Ivan4e04, Hoping и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Зуси

Зуси Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    37
    Као планирал да оди не сакал да се обврзува не му требало женска.Епа го згреши човекот са клецање само што ми ја стави раката на нога му викам полека кочи малку мн се опушти за тоа шо ме гледаш сега..Барем за тоа рака на срце не сум некоја што си го дава телото туку така..Ми треба душевно задоволство човек со кој ќе.ја споделиш секоја мака а не физичко.

На cresa-jagoda и Компир Манџа им се допаѓа ова.
  5. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.329
    Немам јас проблем ни со бакнување, ни со секс.
    Ама и без тоа, никој не ти брани да пиеш кафиња со петмина неделата.

На Зуси му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Компир Манџа

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.900
    Допаѓања:
    7.366
    Зарем не ти го кажа тоа дека планира да оди за Германија пред да излезете?
    И дека ќе седите кај него во кола...

7. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.959
    Допаѓања:
    81.704
    Не значи дека со секој треба да излегуваш, од самото пишување можат да се проценат намери. Колкумина ми пишувале па таман работа да излезев со сите. А тој што сте излегле, јасно е дека не му било до врска, ем сам ти кажал така ем што во кола сте седеле па ете и пробал нешто.. Затоа не те бара сега, намерите и потребите ви се различни. Остави, ќе имаш други прилики.

На Hoping, deskarada, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Зуси

Зуси Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    37
    Не.Ќе се видиме ок.Јас мислев нз некаде на кафе или шоз низ парк.Ја оставив мојата кола да не возиме двајцата и се качувал вика ќе.поседиме.тука вкола....Не сум за јавност и женска .Ах ах си викаммпак сама.и се уништи.Ништо не.ми направи ама нема нимда се.деси поќе нешто...Од послемкаж
    Мене не ми треба секс ни забава 5год сум сама ако сум правела сеи сешто ќе.бев нез дно дна.Мене ми треба човек за врска.А тој вика ќе се видиме ок мислев некаде кафе низ парк и ај после кај него вкола се качив ја оставив мојата да не сме возеле двајцата али потоа вика епа ќе.поседиже вкола..Сама.си правам грешки.Глупа

9. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.329
    Шо е то “дно дна“?
    Неубо така шо збораш.

На crimson и Just.do.it им се допаѓа ова.
  10. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.315
    Допаѓања:
    17.883
    Требало одма штом ти рекол ќе седиме во кола да си заминеш.

На oblace1, Mantub, Yeeah и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.650
    Допаѓања:
    23.584

Рипаш неколку чекори и одма сакаш врска, а нити си го запознала нити си се запрашала себе си дали си одговарате, има секакви табиети карактери. Еве јас ќе ти речам сакам сериозна врска и ќе влезиш во врска со некој Старк што тукушто си го запознала?

На oblace1, Hoping, deskarada и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Зуси

Зуси Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    37
    Бидна веќе..Тое сама си згрешив нека.биди поука...Фала му на Господ што ништо не се деси иако за тоа нема никакви шанси.

13. Зуси

Зуси Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    37
    Далеку од тоа.Али нема простор во овааа ситуација за запознавање меѓусебно.Ако сакал немало да испадни вкола ккаомшо имаше др коментари ќе.одевме на кафе во не толку јавно..Се било провод

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Зуси

Зуси Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    37
    Да не треба случајно да му пишам да.го замарам?Ако го нема нека го нема ова е поука за мојата.празна глава..Ок тоа да сама.сум ми треба љубов внимание ко на секој жив чоек али некогаш знам.да избрзам и да не размислам и ете ми резултат

15. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.650
    Допаѓања:
    23.584
    Убаво е што си внимателна и знаеш што сакаш, само нека не те деградира и повредува нештото, ете си налетал на таков..

На Hoping, Yeeah, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Зуси

Зуси Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    37
    Знаеш како јас 5год сум сама ко имав дечко само (тој ми бил) било излегуваш.еднаш два пати и као ок да сме заедно.Јас живеам во то време.по реално по искрено.И можеби има влијание мојот.изглед да не.испадни како фалење али згодна сум им паѓа.моето тело вочи и си прават филм..Иако секогаш средена прибрано сакоа кошули маички без деколте бидејќи.имам гради факт дека Господ ми да дури и.од поќе и не ни сакам да се носам.разголено и провокативно дополнително да.им.паѓам вочи...

17. Kasiopaja221

Kasiopaja221 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2021
    Пораки:
    3.291
    Допаѓања:
    47.385
    Не треба да му пишеш, колку што прочитав ти си сакала само запознавање а тој те бакнал. Добро е и што на тоа останало, да не биде полошо.
    Ама после неговиот одговор дека не бил за врска и дека ќе замине, повеќе и од очигледно е за што те барал. Добро е што си свесна за тоа и знаеш како да постапиш ако те побара повторно

На Зуси му/ѝ се допаѓа ова.
  18. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.773
    Допаѓања:
    13.985
    Можеби не е е вакциниран па не може да ја викне на кафе во кафич, или во некој ресторан, на некое јавно место во трговски центар, па затоа ја викнал во кола, не значи дека не ја цени ако ја викнал во кола.

19. Зуси

Зуси Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    37
    Не бе таков е расипан.Вика не сум за врска али и да се гледаме ќе остани.помеѓу нас не излегува збор од мене.исто ко да не.се знајме утре можи да биди.Сама.си згрешив али тое да сме здрави и живи.поќе мислење треба

На нина122 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Компир Манџа

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.900
    Допаѓања:
    7.366
    Од грешките се учи. Сите имаме правено грешки кога станува збор за тоа. А и не само тоа.
    Ти продолжи си напред со високо крената глава, нека си тера тој во Германија, па нека ги вика германките вака во кола ако смее...
    Во вакви случаеви (не се многу чести, но знае да има), недај боже може типот да испадне насилен и девојката да испадне жртва. Има луѓе со секакви намери и доколку не го знаете многу добро, не ризикувајте да им влегувате во кола, а не па ,,чамче муабет" да си правите во кола.

На Зуси, cresa-jagoda и Mikha4 им се допаѓа ова.