Тое џабе 26 год имам јас год сама.сум веќе нез ни какомда се постаавам ни како да си најдам и имам некој.Не дека правам и си сешто далеку од тоа дека сум таква ама зошто па и да биди така бакнувања за шо за една вечер денес го нема..Ако нека го нема барем знам дека не е за врска атакво не ми ни треба.
Фората му била ,,забава за една ноќ", а не дека те сакал и сакал врска. Штом оди за Германија и те вика во кола, наместо во кафич или пред кооперација, значи дека не бара врска, туку бара нешто да клецне пред да оди во Германија, бидејќи таму нема така лесно клецање.
За врска се знае како треба да постапува машко. Ќе те однесе на културно и тивко место, ќе води нормален муабет, ќе ти кажува за него, ќе те смее, ќе те расположува, а не да те седне во кола и да те испрашува како си, што правиш...
Као планирал да оди не сакал да се обврзува не му требало женска.Епа го згреши човекот са клецање само што ми ја стави раката на нога му викам полека кочи малку мн се опушти за тоа шо ме гледаш сега..Барем за тоа рака на срце не сум некоја што си го дава телото туку така..Ми треба душевно задоволство човек со кој ќе.ја споделиш секоја мака а не физичко.
Немам јас проблем ни со бакнување, ни со секс. Ама и без тоа, никој не ти брани да пиеш кафиња со петмина неделата.
Зарем не ти го кажа тоа дека планира да оди за Германија пред да излезете? И дека ќе седите кај него во кола...
Не значи дека со секој треба да излегуваш, од самото пишување можат да се проценат намери. Колкумина ми пишувале па таман работа да излезев со сите. А тој што сте излегле, јасно е дека не му било до врска, ем сам ти кажал така ем што во кола сте седеле па ете и пробал нешто.. Затоа не те бара сега, намерите и потребите ви се различни. Остави, ќе имаш други прилики.
Не.Ќе се видиме ок.Јас мислев нз некаде на кафе или шоз низ парк.Ја оставив мојата кола да не возиме двајцата и се качувал вика ќе.поседиме.тука вкола....Не сум за јавност и женска .Ах ах си викаммпак сама.и се уништи.Ништо не.ми направи ама нема нимда се.деси поќе нешто...Од послемкаж Мене не ми треба секс ни забава 5год сум сама ако сум правела сеи сешто ќе.бев нез дно дна.Мене ми треба човек за врска.А тој вика ќе се видиме ок мислев некаде кафе низ парк и ај после кај него вкола се качив ја оставив мојата да не сме возеле двајцата али потоа вика епа ќе.поседиже вкола..Сама.си правам грешки.Глупа
Рипаш неколку чекори и одма сакаш врска, а нити си го запознала нити си се запрашала себе си дали си одговарате, има секакви табиети карактери. Еве јас ќе ти речам сакам сериозна врска и ќе влезиш во врска со некој Старк што тукушто си го запознала?
Бидна веќе..Тое сама си згрешив нека.биди поука...Фала му на Господ што ништо не се деси иако за тоа нема никакви шанси.
Далеку од тоа.Али нема простор во овааа ситуација за запознавање меѓусебно.Ако сакал немало да испадни вкола ккаомшо имаше др коментари ќе.одевме на кафе во не толку јавно..Се било провод
Да не треба случајно да му пишам да.го замарам?Ако го нема нека го нема ова е поука за мојата.празна глава..Ок тоа да сама.сум ми треба љубов внимание ко на секој жив чоек али некогаш знам.да избрзам и да не размислам и ете ми резултат
Убаво е што си внимателна и знаеш што сакаш, само нека не те деградира и повредува нештото, ете си налетал на таков..
Знаеш како јас 5год сум сама ко имав дечко само (тој ми бил) било излегуваш.еднаш два пати и као ок да сме заедно.Јас живеам во то време.по реално по искрено.И можеби има влијание мојот.изглед да не.испадни како фалење али згодна сум им паѓа.моето тело вочи и си прават филм..Иако секогаш средена прибрано сакоа кошули маички без деколте бидејќи.имам гради факт дека Господ ми да дури и.од поќе и не ни сакам да се носам.разголено и провокативно дополнително да.им.паѓам вочи...
Не треба да му пишеш, колку што прочитав ти си сакала само запознавање а тој те бакнал. Добро е и што на тоа останало, да не биде полошо. Ама после неговиот одговор дека не бил за врска и дека ќе замине, повеќе и од очигледно е за што те барал. Добро е што си свесна за тоа и знаеш како да постапиш ако те побара повторно
Можеби не е е вакциниран па не може да ја викне на кафе во кафич, или во некој ресторан, на некое јавно место во трговски центар, па затоа ја викнал во кола, не значи дека не ја цени ако ја викнал во кола.
Не бе таков е расипан.Вика не сум за врска али и да се гледаме ќе остани.помеѓу нас не излегува збор од мене.исто ко да не.се знајме утре можи да биди.Сама.си згрешив али тое да сме здрави и живи.поќе мислење треба
Од грешките се учи. Сите имаме правено грешки кога станува збор за тоа. А и не само тоа. Ти продолжи си напред со високо крената глава, нека си тера тој во Германија, па нека ги вика германките вака во кола ако смее... Во вакви случаеви (не се многу чести, но знае да има), недај боже може типот да испадне насилен и девојката да испадне жртва. Има луѓе со секакви намери и доколку не го знаете многу добро, не ризикувајте да им влегувате во кола, а не па ,,чамче муабет" да си правите во кола.