Не верувам дека дечкото ќе се промени. Може тоа да биде само краток временски период и после пак по старо.
Нема да се поправи. Никој не се менува, посебно овој кој само вели а од тоа ни трага нема. Сигурно си многу млада па не сакаш да ги послушаш тука советите, мислиш ќе се среди. Ама ќе ти кажам само ова, останувајќи со ваков никаков, само пропушташ прилика да бидеш со некој со кој ќе ти биде 100 пати подобро.
Хаха типичен машки муабет и ти поверува на тоа , јас незнам како делата ви покажуваат друго а верувате на зборови со надеж дека ке се промени и ке биде љубовна бајка .. Во рок од месец дена ке си видиш сама кој е во право , поздрав ..
Една година се следам на инста со еден дечко си лајкавме срцкавме риплееј... првин не можев ни муабет да направам со него долго се влечевме па успеавме и да искочиме ама дека од инстаа не сум го видела порано и ниту физички не ми се допадна ниту правеше некој муабет и наеднаш исчезнав пошто вечерта ми фалеше дечко што е спротивен од него. Друго, дечково уште ми лајка риплејнува си збориме ама никако да излеземе а сакан уште една шанса да го запознаам подобро. Многу е добар културен шетан сладок е со мене ама нема хемија знаете она "едвај чекам пак да излеземе" , ама сакам затоа што сакам со мозоков да бирам, срцево ме носи кон погрешни Не знам како да го привлелам сега пак хахах
Ако сакаш да го запознаеш подобро дај му уште една шанса , е сеа физички викаш не ти се допаѓа толку и нема некоја хемија ... Хемијата не се ствара за еден ден , треба малце повеќе време додека се запознаеш подобро .. Пиша дека си нашла дечко спротивен од него , веројатно си нашла поубав ама па карактерно не била како овој и завршила приказната ..
Зошто ми кажува за некоја колешка и и се потсмева на карактер, а на секоја слика, буквално на секоја и лајка?
За почеток прашај го Има три опции 1. Може те прави љубоморна 2. Може ја свиѓа 3 . Имало и другпат колеги и колешки што си лајкнуваат слики , па и он како колега си тера ( другарски стил )
Devojki, napraviv edna glupost Skrolajki na facebook, sto mnogu retko se oklucuvam go adnav bivsiot i go izbrisav vednas. Mi ispadna vo ona znaete sugessted? Se zbrkosav vo momentot i vednas otidov delete. Ama notifikacija stigna,zasto proveriv od kaj drugarka. So e najloso od se periodot cesto go srekjavam i se zagleduvame, a loso zavrsivme. Dobro e so go trgnsv vednas delete? Mnogu mi e glupo sega, nejkam da go vidam..
Ништо страшно, јас поради такви ситуации избегнувам фб, неколку пати направив глупост, еднаш е кога во 6 сабајле наместо на маж ми, кога беше на пат, пратив слика на колега од мене и син ми, кога видов се збркав што да направам, се извинив 100 пати, колегата ме знае дека не сум по глупости и шали ама ми беше страв жена му да не види И наместо прво кај него да пишам извини, јас збркана се јавувам кај маж ми и викам леле што да правам, а маж ми па искулирано па извини му се што може Се дешава како за утеха
Феминки ве молам за совет без напаѓање и исмејување. Во врска сум 4 години и 2 месеци, врската да речам е озбилна. Излегуваме секаде се знаам со цела негова фамилија и ред др раб. Во последно време е запнат за брак за деца. Јас не сум спремна сакам да бидам барем уште 2 3 год дома да не се мажам. Не сум спремна за деца за нова куќа. Не можам сега да се мажам, од дома моите финансиски не се спремни. Со татко му сум во океј односи но со сестра му не можиме да се согласиме. Некогаш и се живее со мене некогаш се кара пред друштво не прави муабет не објаснив карактер. Е сега знае дека не сакам дека не можам ми вели јас се женам па знаам дека нема не да ми речиш. А дури и размислувам ако ми речи да речам не. На тоа одг е дека да не го барам повеќе. Не сакам да го изгубам ама и не сакам сега да се омажам. Што да се прави на средина сум Како да се постапи, некоја во слична ситоација??? Едит јас сум 24 год а тој 28
Мислам дека е бесмислено да влезеш у брак ако не сакаш и ако не си сигурна, дури и по цена да го изгубиш дечкото