1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Аничкаa

Аничкаa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2020
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    530
    И разбирам дека треба да бидеме почитувани даа ама да ми ги бакнува нозете од почит ли хахх сигурно ова е веке премногу не знам кој ке ве гали вака

2. JoanaS

JoanaS Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2016
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    3.970
    Епа таквите ко тебе им ги бацуваат нозете на мажите и ако треба ќе ја испијат водата од нозете што им ги мијат оти не смеат да зуцнат.
    Не дека сме пресовремени ама се стремиме кон некаква самопочит.

На stingray, Annath, Bezimenka90 и 13 други им се допаѓа ова.
  3. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.415
    Па ако треба и тоа.
    Како ќе се поставиш така ќе те почитуваат да знаеш.
    -не бев сериозна за бацувањето нозе само пошо ми е језиво и иам скокот.А би сакала вај нот 8)
    Ја си придавам себеси на важност:dance:

На crimson, raww, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Аничкаa

Аничкаa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2020
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    530
    Се надевам дека вашите барања не се превисоки или ако се дај боже да си најдете некој што може да направи се за вас бидејки јас не верувам дека има толку осетливи мажи
    па секој со својата среќа:l:

5. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    1.899
    Допаѓања:
    6.269
    Ти посакувам да си најдеш некој кој ќе те почитува и ќе прави сѐ за тебе :*

На crimson, sunshinebabe, buba4e89 и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.326
    Допаѓања:
    17.895
    Знаеш што е барање?? Барање е ако сакам да ми овозможи луксузен живот, да ми бидат полни картичките за шопинг, ако сакам да ме шета секаде, а почит, да ме почитува како личност, како девојка и идна сопруга тоа не е барање. Секоја жена на светов е достојна за почит.

На Annath, Bezimenka90, IRBBB и 17 други им се допаѓа ова.
  7. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.497
    Допаѓања:
    3.997
    Добра вечер, дечки вака да се обидам пократка да бидам, пред една година се допишував со еден дечко не сме од исти град, почеток ко почеток фино све, зборевме на тел во некои моменти ми беше досаден или јас маани барам не знам, се чуствував како само јас да зборам он само со да да ми одговараше и му викам, ако збориш ок ако не немој да ми одговараш така и му спуштив стварно ми беше досадно јас зборам и ми одговараше само со да, не, па не знам, после на порака ми пишува извини ама јас сакам да те слушам многу ми се свиѓа твојот глас, ништо не вратив се изнервирав што така ми одговараше и ми стана досаден, поминаа 6м инсталирав whatsapp гледам ми пишал, повторно почнавме да збориме, ми вика да дојде да кажам кога бил на одмор деновиве не работи, јас искрено не знам дали сакам да го видам во живо, обично однесувањето е тоа што ме привлекува и задржува, ама кај овој сум рамна линија, еве не знам, ниту имам желба да излезам па од друга страна сакам да излезам се тешам дека може во живо ќе биде подобро или се плашам од лошо. Едноставно не знам, вака дечково е фин и културен многу културен ми делува ама многу се мислам нем ожам да се одлучам

8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.415
    Ја мислам да му даеш шанса, чим се мислиш дали да идеш има неешто малце 0.0001%
    Може и добро да искочи, не моеш да знаеш, треба некогаш да ризикуваш, ама ако не сакаш баш ништо, кажи му на кафе да идете и после кафе чао чао секој по дома па ќе си видиш понатака.
    Мене нешо слично ми се деси, и дадов шанса, и топ ќе искочеше да не бев идиот ја хахахах
    Искочи супер детето, ама ништо не се деси.

На sunshinebabe, Snowflake97 и franca им се допаѓа ова.
  9. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.818
    Допаѓања:
    97.399
    Девојката нејќе да се мажи, крај на муабетот.
    Притисок правење никогаш не е добра идеја.
    Од оправдувања од типот - машко е, ми се :puke:
    Маж ми никогаш ми нема кажано никакви слични реченици, па ниту нозете ми ги бакнува, ниту е многу осетлив туку ова е минимум почит што треба да се добие од партнер.
    А ако бев со мали критериуми и мала самопочит ќе завршев со првиот клошар што ми се пуштал и ќе бев пресреќна дека некој ме "земал" за жена.
    Верувајте ми дека ништо нема поважно од самодовербата пред брак и врски.
    Прво на тоа работете си, неизбежни се проблемите ако немаме самодоверба.

На Martka, Annath, crimson и 17 други им се допаѓа ова.
  10. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.497
    Допаѓања:
    3.997
    Во скоро време излегов со еден, вака интересно на пишување и зборење ама во живо, се покајав 100 пати што излегов, досаден до немај кај, само ми викаше кажи нешто, збори нешто едвај чекав да се заврши само гледав на саат, се плашам и со овој да не ми биде досадно, бидејќи некако губам желба за излегување, џабе потрошено време...

На TheDreamGirl, sunshinebabe и Snowflake97 им се допаѓа ова.
  11. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.671
    Допаѓања:
    23.681

Џабе потрошено време, а скапа киснење на интернет. :D

На Luna91, crimson, deskarada и 6 други им се допаѓа ова.
  12. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.415
    Епа не моеш со негтивен мајндсет да идеш, ако последното искачање ти било лошо, не значи дека и следното ќе биде.Релекс, така некад од што ги мислиме работите ќе се десат, не призивај зло шо би рекле старите.

На Waverly Raven, crimson, deskarada и 6 други им се допаѓа ова.
  13. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.497
    Допаѓања:
    3.997
    Не искачам, сфатив не е дечкото за мене,, сега пак ми пиша ај да збориме, толку да не се знаело муабет да се направи, само да збориме демек бизнис тераме, фала на мислењата се решив |(

На TheDreamGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    1.108
    Па искрено, не е до мајндсетот толку колку што луѓево по социјални мрежи се едно а во живо друго.. Барем јас така мислам.

На sunshinebabe, Snowflake97, Guns N` Roses и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.415
    Абе држи вода, ама имаш различни карактери.
    Ја сум иста и овде и на приватни социјални мрежи и во живо иста.Исто сум комуникативна, си зборам, не фејкам работи итд

На Summerbaby му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    1.108
    Така де - само проблемот се другите 90+% - а ги има и мажи и жени. Т.д не е неочекувано да се разочараш на прв дејт :))

На Summerbaby и Feminka22 им се допаѓа ова.
  17. Lady Maria

Lady Maria Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2020
    Пораки:
    952
    Допаѓања:
    887
    Значи тој одамна спомнуваше дека ќе се женел вака така ама ај учев факс и некако се стрпи. Сега е многу запнат дури и кога ќе се отвори темата земање брак иди до кавги до степен што сакам да му речам добро аман ајде. Ама не можам не сакам сега. Сакал одма дете како бе одма како јас сега мајка не можам да бидам не сакам сега. Се вработив со факс сакам некое време да бидам слободна да не бидам мајка значи да напредувам да добијам решение па после. Одма брак дете шок за мене шок.

И пред луѓе кажува ќе се женам вака ќе биди така што кажуваш зошто??? Јас не сакам ме иритира темата брак. Кога ќе појдам кај него одма почнуваат ете изгубивте 4 год ќе направете нешто ќе спечалевте нешто. Само вие се маткате само вие не сте земени. Татко му вели почна да работиш сега пари си земаш ете ќе имате за живот. В ред тоа ама не сега не знаам како да му објаснам ејјј биди реален јас не сакам. Ниту тој не сакал на 24 год.

На Guns N` Roses му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Summerbaby

Summerbaby Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2020
    Пораки:
    668
    Допаѓања:
    1.790
    Ако уште имаш процент за размислување.. би те советувала ви живо да го запознаешш ... социјалните медиуми создаваат тотално различен впечаток. Може ќе е добар а може лош. Сама од кафето ќе си одлучиш ти.

На Guns N` Roses, deskarada и Snowflake97 им се допаѓа ова.
  19. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.508
    Штом сакал одамна значи правел компромис дури си завршила факултет, сега веќе не му се чека. Правилно и за тебе и за него, секако ако веќе нема простор за компромис да си ја барате среќата на различни страни. Ниту твоето не е лошо што сега не сакаш, ниту неговото што сега сака брак. Штом тоа му е единствен приоритет, јас не би му стоела на патот да си го оствари.

На Luna91, Martka, Waverly Raven и 14 други им се допаѓа ова.
  20. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    1.899
    Допаѓања:
    6.269
    Веќе ти е јасно од каде е притисокот за брзо стапување во брак, така да и ако се решите сега ќе имате притисоци и веќе донесени одлуки за сѐ и сешто во иднина, а тебе нема никој ни да те праша за мислење.

На Luna91, poppie, Angie1432 и 5 други им се допаѓа ова.