Зборела веќе и другарка и рекла малце и било weird ама не била сигурно дали баш и пречело, девојкава после тој разговор ми кажа дека може засега другари ама со тек на време нешто повеќе, после еден пиша дека ме гледа како за многу повеќе ама ако може поспоро работи да тераме да не ја не испадне повредена другарка и. Што би било поспоро?
Неразбирам зошто би и било чудно на другарката ако сте немале ништо. Ко ем не го свигам ама оти другарка ми да се него. Ако имаш прилика па баци ја. Сигурно нема на 5 одд да ја сведите работава. Ако се мисли па батали ја и нејзе. Според мене ако имало нешто во ред е да се почека или ако сте биле во врска па да е глупо. Вака без да се случува нешто и правење драма ми е за 12 годишни.
Нешто слично и јас си размислувам, освен што 4 пати излеговме без ништо да се случи и после самата кажа дека приоритет и е факултетот сега. Не планирам да го паузирам животот бидејќи се чуствува лошо дека го изгубила вниманието од мене кога и самата не го сакаше. Ако се појави прилика и знам дека ќе се појави, gonna go for that kiss и око нема да ми трепне
Разговарано е милион пати... Не еднаш и нема разбирачка. И не можам да објаснам.... Одбивност немам кон бракот, моите имаат нормален брак значи нема кавги пред нас одмор шетање гледале да имаме нормален живот. И не ми е јасно како машкиве се одлучуваат за да се оженат?? Што е тоа што ги тера на таква одлука???
Глупости !! ако излегувате значи има време слободно. За се има време проби си вечерва ако не биде ништо чао кажи и. Де факулетска особа и да и е тоа проблем или бакнување. Жити мене што се има. Или е заинтересирана или не. Воопшто не притискаш ако тоа ти е прашање. Ова детска работа. Ам сакам ем неќам.
Кога си свесна дека не те сака воопшто, нема што повеќе да правиме муабет. Прекини секаков контакт со него. Ако ти се закани дека ќе ја објави твојата интима на место кај што не треба, можеш да го пријавиш во полиција. Не знам како да те прашам... Од кај знаеш дека трола ? И да трола и да не трола, кој сака може да даде совет, можеби ќе послужи на некој што има проблем ист или сличен на нејзиниот.
и јас мислам дека трола, порано го зачекав кај шо има речено дека е нимфоманка.. а овде вика интровертна дека е, не верувам. не оди во иста реченица.
Не знам како да ти кажам... Еве ти сама отвори и ги другите коментари, пример пред малку во друга тема пиша дека има дечко и снимале тројка со другар му.
Или е трол или е е израснато во несоодветна средина ..... кога прочитав што има пишувано дури се надевам дека е трол.