1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Paris hilton

Paris hilton Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2021
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    439
    I jas bev taka oblecena minatata godina OVAA GODINA NEMA DA E TAKA HAHAHAHAHA

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.801
    Допаѓања:
    53.529
    Оф топик, ама зошто сите мислења ти се со хахаах?:?:

На Oneo му/ѝ се допаѓа ова.
  3. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.712
    И со латиница?

4. Paris hilton

Се зачлени на:
    11 ноември 2021
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    439
    Ne znam taka pisuvam na sekojdnevno nivo koga mi e nesto smesno ili sarkasticno.

На Angie1432 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Paris hilton

Се зачлени на:
    11 ноември 2021
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    439
    Poveke luge mi zamerija za toa, znaci koga poveke luge ke ti obrnat vnimanie na nesto deka treba da se smeni stvarno treba da se smeni. Ke praktikuvam kirilica od sea pa natamu.

6. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.645
    Допаѓања:
    113.692
    Aма сите не те потапшавме по рамо, така да не е дека си во право баш баш.

На Izaabella, СуперДевојка, Oneo и 2 други им се допаѓа ова.
  7. SwEeT_WaY

SwEeT_WaY Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2019
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Zdravoo devojki,se nadevam deka ke mi pomognete da izlezam od dilemava.pred edna nedela se zapoznav so edno momce t.e pocnavme da se dopisuvame koe zive vo Avstrija.Po nekoe vreme me pobara da se videme na kamera i da porazgovarame...i mi kaza deka ako prekinema da piseme deka koga ke se vrati od Avstrija saka da se vidime i da pieme kafe...razmisluvam dali mu se dopagjam ili saka da bideme samo prijateli?

8. Summerbaby

Summerbaby Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2020
    Пораки:
    668
    Допаѓања:
    1.790
    Дилема со што ? Се излегува се пие кафе ако се јави хемија ќе се случи нешто ако не пријател плус во животот и тоа...

На TheBlackRose, Snowflake97, poi и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.462
    Допаѓања:
    21.227
    Е добро де, откако ќе се видите ќе можеш да знаеш. Сега ништо.

На TheBlackRose и WildMk им се допаѓа ова.
  10. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.380
    Допаѓања:
    18.399
    Овај да не е? :worried:
    afg.JPG

Инаку за муабетов шо да мислиш, јас би ти рекол да не го замараш повеќе ќе да е најарно. :)

На Giinna и honey.11 им се допаѓа ова.
  11. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.797
    Допаѓања:
    14.069
    Се договоривме убаво кој и кој ќе славиме нг, а дотичниот сега пред пола саат најде за згодно да ми каже дека викнал и други да слават нг со нас, некој кој јас не ги ни имам видено, и башка сабајле ме праша што да купат за нг, сега му викам купивте тоа и тоа, касно палиш ми вика, не купивме тоа.. Ах, Нина, ах, удри си ја главата во ѕид сега, малку ти е...

На raww му/ѝ се допаѓа ова.
  12. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.712
    Раскини и спаси се.
    Човеков не те почитува.

На TheBlackRose, Snowflake97, bicycle и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.538
    А требаше сами да бидете па он викал луѓе? Или со друштво?
    Ако е второто не гледам кај е проблемот, ќе се измешаш со луѓе и можеби ќе започнеш ново пријателство.

На IRBBB и buba4e89 им се допаѓа ова.
  14. Paris hilton

Се зачлени на:
    11 ноември 2021
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    439
    Јас арно ти реков дека ти требаат 2 другарки, повеќе почит кон самата себе и повеќе употребување на реченицата “ајде бе не замарај”. Ама ти си знаеш.

На christinnn, bicycle, СуперДевојка и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Paris hilton

Се зачлени на:
    11 ноември 2021
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    439
    Точно се согласувам, но прво треба да се праша,а потоа да се повикуваат лица шти прв пат ги гледаш во животот.

На bicycle и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.125
    Ти реков!!!
    Тој преку ноќ не се менува.

На Indiegurl, Snowflake97, Aschenputtel и 4 други им се допаѓа ова.
  17. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.199
    Најчест совет овде е “разговарајте”. И најчесто кога се разговара, сѐ е топ, сѐ се решава ама на збор. При прва прилика излегува на виделина дека разговорот бил само разговор. Од едно уво влегло од друго излегло.
    Јас мислам дека дечко ти многу многу не се замара за тебе, а ти пак од друга страна или си асоцијална или си полна со предрасуди и никој не ти чини. Треба да поработиш на тоа и да почнеш да се дружиш со луѓе, да имаш свој друг на пријатели и да не зависиш толку од дечко ти. Многу работи ќе се сменат тогаш.

На poppie, TheBlackRose, IRBBB и 16 други им се допаѓа ова.
  18. злоба

злоба Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2020
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    3.765
    @нина122 мора да се опуштиш и да си го рашириш кругот на комуникација. Свати дека дечко ти не треба да ти биде единствен лик во животот, бар имај познаници со кои комуницираш и разменуваш збор два, не мора да ти се другари. Сега кога ќе дипломираш и кога ќе бараш работа, ќе бидеш во околина со најразлични карактери и ќе мора да се опуштиш и да ги прифатиш такви какви што се. Неможеш цело време да дозволуваш туѓи дејствија да влијаат врз твоето расположеније. Тоа што дечко ти не ти обрнувал внимание за да позбори со другарот е сватено, ти се извинил и ти врати му, не му збори ден-два кажи зафатена бев. Од друга страна тоа што поканил други може да се прифати, но си можела смирено да му кажеш дека ти било незгодно.

Последна измена: 1 јануари 2022
    На TheBlackRose и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  19. La_Luna

La_Luna Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2016
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    50
    Со партнерот се запознав пред три години додека беше во брак и се гледавме од време на време околу 6 месеци па изгубивме контакт на чуден начин, ниту јас го барав ниту тој мене, (во тој период и јас бев во врска). Уште тогаш имаше некоја поврзаност меѓу нас и знаев дека нешто пак ќе не поврзе еден ден. Пред скоро една година ми се јави, кажа дека се разведува, живее сам и дека би сакал да се видиме. Неговата бивша сопруга дозна за нашата врска после некои 3-4 месеци кога партнерот му кажа на детето и тука почнаа проблемите, не меѓу нас двајца туку со неа и детето. Од тој момент наваму мислам дека типката му брани на малиот да биде близок со татко му и не сака во никој случај да збори детето со мене. Ме нарекувала ку*ва, дека трчам по пари зато што сум 10 години помлада од него и други глупости да не набројувам. Јас гледам иднина со партнерот, многу добро се согласуваме и се сакаме, но осеќам дека детето не сака да ме прифати и тоа ми ствара проблем за понатаму, сепак треба да сме сите во добар однос. Како да постапам со детето за да ме прифати, пробав еднаш да му направам муабет кога беше на кратко кај нас, но ме игнорира, мајка му сигурно му ја полни главата а јас сакам да е се во ред. Не можам да разговарам директно со неа во никој случај затоа што е ненормална а партнерот како да се откажа од ситуацијава.

На Traveler91 и SoniMoni им се допаѓа ова.
  20. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.638
    Допаѓања:
    40.142
    Не е мајката ненормална, не сте ни ти ни партнерот твој цвеќиња.
    Нејсе, освен да продолжиш со убав однос со него, реално друго ништо не можеш. Или ако дозволи мајката, па да го однесете на некое интересно место, да поминете заедно некплку дена, што реално ме верувам дека ќе дозволи, но ете како идеја.
    Ако му купуваш работи, нема да те цени тебе, туку подароците.
    Ако детето е запознаено со ситиацијата, тогаш не верувам дека ќе имаш напредок со него и без мајка му да му зборува, но убаво е што се трудиш.

На Nikolina35, poppie, злоба и 5 други им се допаѓа ова.