Абе доста више со ова, опрајте се. Порака е у прашање, три збора, почит у најмала рака. уше и после дејт да ги прашуваме дали стигнале дома
Личност со манири и култура после дејтот ќе пише. Тој што не пишува со денови, па и недела и чека женското да му пише се знае што марка е.
Да бев јас во прашање, одма после дејт би прашал дали стигна дома и дали убаво си помина. Ама јас сум романтичар и така light-мекушлав. По мое, ако толку си заинтересирана шо би било понатаму, пиши му сега и види како че се одвива конверзацијата, ако осетиш ладно и оддалечување, тоа е тоа ... Move on.
Срцни му ја пораката, и пиши му sp? <3 , сигурно затоа што не си вратила мисли дека не си заинтересирана..
Па штом го оставила на seen гарант он си мисли дека не и се свиѓа. Као? Ни ја не би пишала пак ако некој ме остави на син. Логика.
Пораката ми ја пиша 2секунди пред да се сретнеме, не беше за дали сум стигнала дома туку дека стигнал на местото кај што искочивме. Јас како што отварав пораки стигнав на местото и немаше поента да вратам кога веќе беше пред мене
Здраво женски! Во дилема сум. Пред околу месец почна да ми се допаѓа еден дечко, а последнава седмица итоа премногу дури и навечер не можам да спијам. Го следам на инста, ама тој мене не, што претпоставувам и не знае дека постојам воопшто. До сега само еднаш го има видено во живо и од тогаш не ми излегува од мисли. Сакав да дојдам некако до него ама не знам како... да му пишам на инста? Или да го боцнам на фб(мала шала)? Кажувајте совети
Ааааа па така посочи.. Ве молам објаснувајте поубаво ако сакате соодветен совет, затоа што и мал детал ја менува цела приказна и начин на кој треба да се постапи.
Леле лол. И ја го прашувам дечко ми секогаш дали стигнал дома. Може сообраќајка напраил по пат со колата, од кај да знам. И тој мене да, пред да прашаш. И еве жива сум. @Guns N` Roses а зошто е па океј она да чека он да пише?