Мислиш дека девојчињата се цвеќе за мирисање???? Колку им знае и на нив газето, не им седи мадро..кхх кхх..
И што ќе ти е ваков? Зашто би им пишувал така, се знае шо намера има... Се нервирам кога читам по темиве. Штом дошло да се бара совет за љубовен проблем, во 90% случаи се знае до кај е работата. Ќе биде секој совет е раскини, ама да не знам што друго би ти рекла тука. Трпи го овој, седи со ваков во врска, супер е, прекрасен партнер... Доволно си изгубила 8 месеци, ќе најдеш некој што ќе те цени и почитува.
У право си беее Не викам не. Ако сакам со цело Скопје ќе се ебам и гола ќе шетам, ми можеш нешто? Не.Ќе гледаш само
Да беше мал мочко мила, немаше да ми е криво. Станува збор за 28 годишен, на којшо сите другари/пријатели му се женети/пред зимање. И таква е мојава среќа , шо фатам искочува бетер од претходното. Благодарам девојки.
Голем мочко. Мал голем, не е битно, ти си златна за него, и не те заслужува искрено.Мој совет е да го оставиш, и да си бараш среќа со некој што ќе те цени и почитува.Гуд лак кај мене сите се психијатриски случаеви, кој лежел, кој треба да лежи, така што не се замарај и ја сум малер