Како да познаам дали му се сфиѓам бе? На чат е поладен, освен името и че шо ми вика, срценца ми праќа пред спиење, и толку.Сеа не викам дека треба да се лигави, ама таков ми е.А у живо, шо треба да е побитно мислам? Е топ, ме гушка, ме држи за рака, ме гали за коса, ме бацува во глава, ама на чат се осеќам некогаш лошо кога збориме.Како да не го боли к за мене.Утре најверојатно ќе искочам и се мислам да му го кажам ова, само не знам како бидејќи ми се засфиѓа малце и не сакам да му дадам до знаење, да не испаднам патетична.Аа и тоа, како да го прашам шо мисли да праиме? Он пред да искочиме, уште пред 2 месеци ми рече као, да искочиме и ќе имаш дечко, и мене ми се засфиѓа детево малце, и не ми е сеедно више оф Би идела со него, сонце ми е многу, не сакам за лабаво или нешо.Не сакам да му кажам ,,на што сме” или ,,шо праиме ние” такви прашања, не.Може да ми кажете одоколу како да дознаам дали ме сфиѓа и он мене, и дали намерава нешто? и ми вика пример ,,шо МИ праиш” како си МИ, и во други реченици МИ ми става..не знам бе оффф Одлепувам
Аии, и мојот љубовен советник' се заљубил, срцка.. Остави се нека оди спонтано, и не прашувај такви прашања што правиме, што сме ние и слично, многу клише звучат, ќе се наместат коцките сами после некое време ако мислите озбилно да бидете во врска, ако ви се поклопи енергијата тоа е тоа, а ако не, пак тоа е тоа.. А во однос на тоа како да дознаеш дали му се свиѓаш и дали чувствува нешто кон тебе примети го по гестовите, те прашува дали си стигнала дома после искачање, ќе те испрати до автобуска, ти зборува за него, сака да го запознаеш поубаво, некој такви финеси за да го дознаеш дали е стварно заинтересиран.. Ова со срце, душо, милно викање е само на почеток, класична тактика за да привлечат внимание на некое девојче и да и дадат до знаење дека им се допаѓа, не паѓај на тоа..
Ме зима и ме враќа хахахахах Нонстоп он доаѓа, не дава да се мачам, ме гали ме чешка, мене тоа такви вајбс ми дава Далеку сум од заљубена ама пао сам на дно хахахахаја i like him Мацуле е, и дома неќе да си идам ама не смее после 11 да вози И покасно седи секогаш Ама сакам да знам пошо ако не намерава ништо, ќе кренам рачна на чувствава Фала иначе
@penelope10 омг не ми зборете вака ќе се измочам ама на чат не е таков бе Ама додуша он уше на почетокот ми рече дека е за у живо поише да збориме него на чат.Ми рече у живо ќе збориме колку сакаш.Ама и на пораки поише враќа од кога се лапавме прв пат, а тоа машала пред три недели можда беше На 3ти април сме искочиле Ама јас сакам да си се лигавам Мене ми е страв да не е приметно пошо ја знам да збрлавам Вчера му реков шо праиш кога не враќаш, бркаш пички И ми рече сони играв кај другар Ама слабо праќа слики и неам евиденција шо праи А тоа му го кажав пошо е појако од мене Година ипол никој не ми се сфиѓал вака од одма Прво го избегавав не сакав да искочиме и после Абе бебе мало е Мора утре да искочиме иначе ќе го задавам, од прошлава недела се неамњ видено ми фали па
Дечко ми на почетокот ми пишуваше еднаш во денот (глумеше нешто hard to get) така го зафркавам. Мене како ме нервираше така сад ме видиш сад ме не видиш неколку месеци и тој со време се опушташе и јас се опуштав со мојте демони . Еднаш не знам зошто ме изнервира ко го седнав му реков или идеме или не идеме, не дека се случи нешто wow тогаш со разговорот ама со тек на време се одвиваа настаните како што треба. Денес вели ако не направеше прв чекор јас немаше да направам. Можеби и тој се плаши можеби се изгорил претходно. Само следи го инстинктот
Нее мене ми враќа.Ама не одма Порано на 5-6 саати враќаше, сеа на саат.А многу ме занима шо праи коа не враќа Мора распит да удрам да ми е мирна душата, ако се допишува со други, или ќе преќине или клоцата у гз да го прашам ова Спојлер: Ако мислиш да ј г не отварај 1.Шо праиш кога не враќаш? 2.Дали си имал женска некогаш? 3.Што највеќе те привлекува кај девојче? 4.Што никогаш не би простил? 5.Дали ти е убаво кога седиш со мене? 6.Дали ти смета нешто кај мене 7.Дали би варал женска? Го иам прашано што би го изнервирало највеќе, рече ништо, не се нервирал.
Епа ќе си кажеш дека убаво ти е зборењето со него и дека сакаш да си пишувате повише исто како што зборите у живо.
Прашај го ако мислип дека треба (ако е вистински моментот). Можеш уз муабет да го прашаш немој скрос директно оти ќе се блокира сигурно. Со среќаа
Па ти викни го.Седни го на кафе и искрено збори му.За врска, за тоа дали се допишува со други индректно кажи му.Збуни го малце, одма ќе ти падне, женски сте.
Како да не реагирам бурно и да му кажувам свашта? Ми кажа дека сум го повредила со една реченица, јас тоа го кажав у нервоза не го мислев буквално. И му објаснив, се извинив ама не е е тоа тоа раната си стои сеуште. Не поминува од едно извини треба да го променам тоа.
Ако ти глуми повреден и не ти прифаќа извинувања твои, не е за тебе тогаш.Ако те сака, ќе те разбере и ќе се соочи со тоа што си избувнала.Не се замарај толку и напнувај.За следен пат, поправи се ти и не реагирај бурно.Дознај што те тригерира така да избувнеш и поправи си го однесувањето. Гледај, збори пак со него и кажи му ја ситуацијата во која си и што осеќаш, се надевам ќе те поддржи во тоа.
Прифаќа извинувања, меѓутоа самата јас мислам дека е малку да се извинам треба да се сменам да не реагирам бурно.
Глупо ми е ова што го пишам овде не сум ни 20 годишна да барам совети ама да ми излезе ова од душава скам само Ме бркаше еден дечко цела година нон стоп ми се јавуваше ме бараше бла бла излеговме и итн И од чиста мира ми текна да направам лажен профил со една чешинка слики, и го адднав него и нон стоп и става срциња на стори и почна да пиши.... Некако мн се разочарав и стварно не постои маж што заслужува почит... Сите машки се исти!!