А зошто па тој потег со лажен профил го сметате за детски? Немала доверба во партнерот.. Па да може се случило некоја работа да нема доверба, може претходно била повредена па пред да пристапи во посериозна врска сака да дознае каков е. Мислите дека секое машко ако седне и разговара со него се ќе каже отворено? Зошто ако има нешто со време да не си го дознае, наместо да троши и понатака време на него?
Се распролети се живо се испозаљуби не му ја мисли многу уживај, не сите се зборливи на чат, глеј да најдува време да се гледате за да се
И да е детски потегот, или сама ќе се повреди, или ќе дознае дали губи време. Во никој случај нема ефект врз другата личност, така да полека малку со осудувањата. Подобро да провери одколку ко слепа овца да следи.
@Feminka22 внимателно, пошто машките не сакаат да дознаат дека би го превртела цел свет за нив. Многу посуптилно понашај се, не да бидеш ладна, ама па и да не му покажеш дека си ептен ептен загреана, ко што делуваш по муабетиве. Како? Бркај други хобија во слободно време и подалеку од телефонот. @Justicija За жал такво време дојде, во кое не знаеш некој со уште колку други жени прави муабет паралелно со тебе. Решение, не знам.
За жал такво време дојде, во кое не знаеш некој со уште колку други жени прави муабет паралелно со тебе. Решение, не знам.[/QUOTE] Точно којзнае и со колку пише уште и со години и нив ги замара лицемерие невидено Точно сакав да проверам дали залудно ќе си го трошам времето, и мојата интуиција не ме прелажа, имав сомнеж... Мн ме разочара верба во машко никогашшш Тоа и ми беше целта Го оставам на целосно игнорирање без никакво објаснување!! Без разлика дали имавме дефинирано нешто, сепак ако беше толку загреан за мене како што тој искажуваше тоа не ќе го правеше на штотуку лажен профил да лајкова и срциња да праќа на секое стори Тешко дека ќе ја повратам довербата во машкиот (из)род
Добро чим го оправдувате тој потег да прајте лажни профили, сте нашле кој да мафтате, некој торко шо не знае да препознае лажен профил или па некој поинтелигентен и се лади со вас.
Профилот е напраен да нема сомнеж дека е лажен 2000 пријатели имам и 100 слики и тебе да те адднам нема да приметиш
2000 пријатели?wtf?што ако дознае дечко ти иден дека имаш лажен профил?Јас би помислил демнеш, киднапираш мажи, бело робие.Можеби и си спиела со некој од нив, како си се претставила дека си другарка на лажниот профил.Твоево е полицемерно и полошо од неговото.
Раскинав во дечкото, ми фали секс нема со кој да го барам ли само за тоа? Страв ми е да не се па закачеме после чуства, плачки ahah
За лажниве профили...зошто бе секогаш упалува,секогаш! Затоа што женски инсект никад не вара И јас сум фатила бивши исто,ме копкаше и испадна дека сум во право,со наредниот после него не осетив потреба од таков тест,поинакви проблеми имав со него,а за со мм пак сега напамет не би ми паднало,телефонот негов ми е достапен во секое време,не му го ни отворам,секогаш се водам од инстинкт и никогаш не ме излажал. Инаку @Justicija ништо погрешно не си направила,си се спасила,блокни го од секаде и чао,и не се сите машки исти,се надевам ќе налеташ на вистинскиот
Страшен менталитет.Како да не.Она да има фб профил со 2к пријатели, овој ај пишал, тоа е за жалење, а нејзиново не е?Мизерни одговори.И членката треба да се засрами, чим се посомневала, требала на дело да го фати(не преку лажни профили), а не да валка раце.