Како на дело? Ова не е на дело? Флертува со рандом непознати особи а се гледа со неа и и симнува ѕвезди. Ќе се засрами еве одма членката дека лажен профил и начин да си ги оправдаш сомнежите е многу голем грев
Ако не му верува и се сомневала, одма требала да му рече во лице да и го даде телефонот, а не од лажни профили да му пишува.
Ми треба совет Има еден дечко не можам да престанам да мислам на него,а во врска сум и убаво ми е со мојот партнер.
Како не ке го откачам без никакво објаснување Мојот лажен профил има 2000 прожијатели и никогаш никој нема да дознае дека е мој!! Нема што да се за срамам фала богу што на време си ги отвориш очите, а и наредниот дечко ке го оставам на вакво тестирање!! Девојки мој совет е бидете внимателни и не верувајте на машките!
@stjepan а раце извалкала со што? Убила човек? И факт е дека пишувате со повеќе. Обично женското е тоа што ако се запише со конкретно машко, откачува се' живо, а вие понатака си признавате во врската (откако сте се осигурале дека ви тера на сигурно). Ај па да се лажеме дека не е вака.
И јас како @Justicija имам сличен проблем. За дечкото доколку се сеќавате што пишував во темиве летоска, дека не е мој тип дали да искочам бла бла. У право бевте сите шо ме предупредивте да пазам зашо сите се на почеток добри и фини. 7 месеци скоро 8 сме во врска со дечкото 29 год скоро има. Јавна врска, блиски сме, знаат и домашните за нас и се тоа. Ама имам некоe gut feeling ( лошо чувство). На сестра ми некој и шушна дека на почетокот кога се фативме на една девојка и пишал наздравје кафе нешо у тој фазон. Искочи дека се познавале , бивша девојка на другар негов била. Ок прегазив мада нема оправдание. Но нешо мутно ми се случува со неговипт телефон. У неколку наврати имам забележано дека си пишува со девојки, реакции, ама не сум сигурна дали со некои до коишто многу живее ( пријателки) или на рандом девојки. Кога сум му рекла да сврти да видам со која пишува се погаѓало да е со некоја за која што и ја знам, живеат долги години, со семејство и деца девојка. Но имам некој лош инстинкт дека си пишува и на рандом девојки, дека на секоја шо ќе му искочи става срциња, лајкови, се пушта. Како да се осигурам? Овој инстинкт ми се појави зашо апла девојки се приметува фека нешо крие на телефонот, кога некој нешо крие се познава. Сегде е со него, на мочање го зима, се прикрива , се пази. Е сега за мене пишувањето , удварањето, ставање срцки на сториња и такви ствари е погрозоморно од класично неверство. Као ја те имам тебе , у меѓувреме си барам , кај упалам ок. А ти си (у случајов јас) сигурна карта. Како пишувам несвестица ми иде од самиов чин, ми се гади. Побезобѕирно нешо амин. Како би постапиле вие? Не можам да си се посветаѓ на факс, цело време се начекувам како смислувам стратегии како да го фатам. Да му го земам некад тел , мислам не ќе да е ефикасно зашо брише, другар негов најдобар раскинал 5 годишна врска зашо девојка му го фатила , и сигурно брише кога знае дека ќе сме заедно.
Млада си сеуште, ќе разбереш. Не го окривувај целиот машки род, поради една напалена битанга. Има мажи што се на место, но има и од обратните. Мило ми е што си сфатила на време со кого си имаш работа, но мислам дека е рано да даваш такви заклучоци дека сите мажи се исти. Ќе се најде. Не очајувај, не губи надеж, времето е пред тебе.
Имам и јас можност со другарки на братучедка ми, шо може да испробам нешо такво. Ама ај да не идам до таа крајност, а и на лажен профил иако е веродостоен не верувам. Може само некое срце да стави не би ме изненадило.
Дај бе сигурно не врбува малолетници не ја претервај, имала сомнение проверила и била во право, како напрај за членката чиниш макро е Ако има дечкото лажен и ја тестира да види дали ќе врати и не вратила значи сомнежот не е оправдан. Како направи како криминалец да е.
Не да ми пишеш да ти дадам лични податоци за дечко ми, да поразговараме онака меѓусебно доколку можеш.
Ма немој? И ако ја лаже, кога ќе го праша оваа, право ќе признае се' “Да срце, барам и други за клецање“ Never happened, in the history of cheating
Ова е добра идеја и за бизнис. Ти ќе ни помгаш доколку имаме потреба и услуга за услуга наплаќај си Да не биде за џабе. Еве во прилог нешто да погледнеш.