хахахахах е сега нѐ утеши сите. Значи скоро и да не постои некој кој е верен, верник.... Сѐ гревови, грешни.....
Треба да си многу вешта во тоа и убаво да ги средуваш муабетите, штом знаеш секој да го скротиш. Прашање до тебе: Каде мислиш дека мажите најмногу паѓаат во ваква ситуација? Како мислиш дека ќе му ја најдеш слабата точка, непознавајќи со кого пишуваш и каков карактер е?
Доволно е да ми рече :Сакаш да пиеме кафе негде??? А тој има девојка или жена ти што мислиш зошто би покана некоја за на "кафе??
Ваков бизнис уствари постои. Не знам дали си гледала на јутјуб видеа за изневерување, но не од оние аматерските, туку од специјализираните агенти за оваа работа. Се сомневаш во партнерот, вртиш на агент кој е официјален, со фирма, со се и му викаш сакам да те најмам да истражиш дали партнерот ме изневерува. Си плаќаш уредно и чекаш резултати. Стварно е добра идејата за бизнис, но на Балканот ова нема да функционира. Причините се очигледни...
Да, ама друго ми беше прашањето. Како ти ќе го натераш да те викне или како ќе го викнеш на кафе? На што би ,,паднал"? Сепак не се сите луѓе исти, некој е срамежлив, некој повлечен, некој не враќа често и тн. Мене да ми пише некоја сега ајде на кафе, одма ќе препознаам дека си игра мајтап или е лажен профил, со цел нешто да дознае (шпионира) или да ми наштети. Мене на пример не можеш да ме изманипулираш толку лесно. Јас сум претпазлив, така што и дрвото пред мене сумњам дека ќе ми се откорне и ќе ми падне над глава. А рачунај како мене има и други, но нема да знаеш кој е тој.
Вака сега прво знаеме дека повеќето прифаќаат секакви профили на инста, особено ако е на женско профилот, многу лесно по тоа можиш да оцениш некој каков е, можиш да ги заправиш муабет многу лесно, да им дадиш комплимент за слика... повеќето не се компирче како тебе претпазливи, не размислуваат така, зато и лесно можиш да дознајш дали пиши наоколу или не...лесно се дознава на денешно време, можи и да не е лажен профилот да ти е другарка, брачеда...која што типот не ја знае...самите се издаваат
Може грешникот си работи за Lioness и бара клиентки, а ти погрешна бракот или врската ќе му ја уништиш.Срам да ти е хахаха
Нема. Плус мала е, а и близнаци е во хороскоп. Жал ми е што ја изгуби опкладата. Ќе ти надоместам со вкусна манџа.