Доколку профилот ти е убедлив те молам исконтсктирај ме, да проверам и ја на време Паметно што си постапила така, барем си сватила со каков човек ќе си имала работа. Вака што порано се проверат некои работи, толку подобро.
Не се двоуми воопшто окплу бизнис идејата која ти ја спомнав. Еве читам и други членки истото ти го предложуваат.
Истото го имам напраено со лажен профил, се спасив 2 пати. До некаде е и уба работа. То беше пред 2 години но сега не би го практикувал истото.
Ако сте во talking фаза, што е проблемот во тоа да разговара и со некој друг? Ај да сте во врска, разбирам, ама правење фејк профил за да проверите некој што само ви се пушта...
Здраво девојки, јас сум тука нова, и барам едно мислење од вас. Имам дечко и идам со него 1 месец а јас имам 17год. и во овој еден месец не сум свесна ни сама колку пати ми има кажано да имаме секс ( преокупиран е со сексот) и сега јас немам никаква желба за некакви односи, а кога ќе му кажам дека не сакам веднаш се лути и ми вели како ќе се сакаме ние само преку пораки, што да правам како да се справам со него и да му докажам дека не е се во сексот? и дека треба да прави моменти со мене кои ќе ги памети, а не всушност колку до ри односи сме имале
И не само тоа, туку целата постапка околу осмислување на работата, правење лажен профил да изгледа веродостојно со намера некој да се проверува е некако крипи ама тие си знаат. Факт е дека тој што сака да е со тебе нема да те доведе до тоа дереџе да правиш вакви работи ама факт е и дека најчесто тој што ние го сакаме сакаме да нѐ сака и тоа е.
И да сме во талкинг фаза ако се колне дека ме сака и цела година ме замара да излезиме не е нормално да лајкова на стори или да им пише на други