Бохооо кај ти е крајот да испитуваш, ставаш на тестови, сегашни/идни момци. Се погодил некој сељак шутни и готово. Сепак е до човекот не полот …
Da ti se padnalo masko ko so vikas, ce go presisas, oti ti samo sakas da bidis sakana, a nema da go sakas.
Јас сум лојален човек, кој ми е мене верен јас тродупло возвратувам И секогаш на сите жени им годи љубов и внимание макар и од додворувач Не се работи за его
Јас така прам. Многу често флертувам по дифолт, не се ни осеќам. Маж ми не се замара ич. Ама па му кажвам се'...
Јас несвесно флертувам. Мислам, од моја страна тоа си го гледам како опуштеност, онака, а не како флерт затоа што ретко сакам со некој вистински да флертувам.
Ima golema razlika ko ce kazuvas ovdw ti mozi stvarno nekoj pogresno da sfati, posto ne sekoj znae deka ti si vo otvorena vrska.
На оние со кои флертувам, обавезно им кажувам. Многумина се плашат, или пак им станува неинтересно кога ќе дознаат дека смеам.. it's weird sometimes...
Дали цела година се допишувате со некој без да се видите? Не знам како очекувате дека некој ќе ве моли цела година и притоа нема да комуницира со други, или да проба да се запознае со друга. Во ред е да очекуваш да биде верен тогаш кога подобро ќе се запознаете и ќе почнете да се гледате посериозно. Океј, можеби тоа што ти изјавувал љубов а не сте во врска е избрзано и ми личи на детска работа. Љубовта доаѓа малку подоцна. Ама сепак, постапката не ја гледам како трагична.
Тука тие од форумот што ќе те прочитаат нема да паднеме.Знаеме дека ако не адне некоја нема да пишеме и лајкнуваме очајно
Еве јас нема да спијам цела вечер дури не откријам ваше име и презиме и да ве адднам и да ве манијачам што ќе правите бидејќи тоа ми е од животно значење Си го направив за мој интерес не се преценувај многу, не ме интересирате вие И јас нз што кажав овде, морав негде да се истурам се разочарав ептен Јас пак ке ти кажам дека не сум егоцентрични и дека не сум злобна
А вие што толку и се запнавте на @Justicija и ја вреѓате, да не сте паднале у замка на некој лажен профил вака па се запаливте?
Не, туку одма од старт ја прочитав како буквар и ме иритира шо го сметате за нормално нештото да сте интернет алтер его предатори.
Не сум интернет алтер его предатор и не го нормализирам тоа. Ама не се ни оправдуваат толку навреди спрема членката.
Колку помалце тестирате некој, толку поише ќе се заштитите себе. Кој копа-увек ќе најде нешо. Сите иаме маани. На пример мене тестов да ми го напраи дечко, со кој шо не праам нишо, освен чатање и празни изјави за идни планови, ќе паднам такоџе. Ова не би го опростила само у озбилна и стабилна врска. Све друго е пиши пропало.
Абај оди не ме заебавај таа нон стоп навредува генерализира па никому ништо, форум е затоа и ја задевам. И онака не знам шо се крие зад овој ЖЕНСКИ профил, можеби е некој огромен батка че ми ја залепи една, че прашам кој ги гаси ламбите ...