Не ми е јасно зошто се лутиш. Дечко ти може те поканил, но крив е само затоа што не го земал во обзир цимерот, најверојатно требал да се разбере со него прво пред да те вика тебе на гости на подолго време.
Во случајов мислам дека цимерот е во право и многу фер од негова страна шо си кажал дека му пречи. Од финансиски, а посебно од аспект на раат, не го сакам ова одење кај девојки/дечковци ако има некој трет. Тие си делат сметки и кирија, можеби има за учење, сака ко чоек да си јади, да си прдни... А за дечкото, па доволно е шо инсистирал да останиш, не мора да се кара со цимерот, бидејќи пак ќе речам, е во право.
Се ова е во ред и јас го сфаќам, ама уште година пред мене женска му доаѓа и седи исто така, затоа дечко ми не осеќал потреба да збори. И јас имам цимерка знам како е не судам.
Цимерот е во право. И уште не рекол одма туку ве оставил некое време раат ама сваког госта три дана је доста. Викни го ти дечко ти дома, нема зошто да вриеш.
Сфаќам ама му пречело и си кажал. Ако сметала неговата женска требало и дечко ти да кажи. Решение, вие да си бидите цимери, посекако велиш секој ден сте заедно.
Zdravo decki.. Vaka imam eden problem koj shto smetam deka vlijae i te kako na mojava 3 godisna vrska. Znaci se beshe super na pocetokot. Sme shetale, sme se zabavuvale se beshe top, si rekov super, ja najdov vistinskata licnost. Mnogu vetuvanja i neznam ti shto, ama poslednive 5 meseci stvarno neznam so se sluci bukvalno od bajka, kako vo horor da se pretvori. Prvo, smetam deka opsto vo negovata familija premnogu se dramatizira. Majkamu premnogu se ponasa kako da e toj bebe a ne vozrasen maz. I sega kako toj da ocekuva i jas taka da postapuvam, da go gledam kako bebe. I koa ke sfatam deka utre den treba jas da ziveam so takvi lugje mene kosata mi se kreva. A koa ke spomnam za da se odvoime nema sansi. Ke rece nemame uslovi za toa. Duri i koa nekogas onaka ke i se javam na zhenata da ja prasam shto pravi kako pravi taa u nesves pagja misli deka i vrtam da i kazam neshto loso da ne mu se desilo nemu.. Neznam zoshto taka pravi, premnogu e depresivna shto odbivam tamu da idam zoshto premnogu negativna energija mi se sozdava. Seto ova ne sum go primetuvala bidejki ete pocetok bilo ne sum se vrtkala mnogu tamu na gosti kako sega. Ama povekje ovie raboti vlijaat na vrskava, a ako kazam neshto odma ke bide shto zboris ti peotiv mojata familija, kako ne ti e sram, znaci pak jas kriva ispagjam vo toj pogled, demek ne sum gi razbirala rabotite..
Он може е вистинската личност, ама фамилијата негова не е Спаси се на време, 3 години не се ништо во споредба со цел живот. Сега ако ти е тешко, замисли 24/7 да си таму.
Ако е уште залепен за сукњата на мама и да е најидеалниот маж на светов...бегај што подалеку. Боље некое време да ти е тешко и да патиш него цел живот. Да планирате да живеете оделно ај и некако, ќе ја гледаш чат пат ќе ја избегнуваш итд., но во заедница тешко тебе. А по тоа што пиша па и дечково и да сте одделени е мамина маза а од такви подалеку. Со среќа девојче и размисли со глава не со срце да не патиш цел живот! Ова од искуство, среќа па мозоков преовладеа во мојата одлука пред мн години кога бев 7години во врска со мамина маза. Гуд лак
Tochno taka. Samo shto jas sum mnogu naivna i budala znaci sekogas go gledam dobrite raboti, mi pomagal me iznel na vistinskiot pat, ama jas koa ke se zamislam so nego znam deka toj i u 2h nokjeska majkamu ako mu se javi demek ne i e dobro odma ke otide bez da trepne epten e nastroen kon nea, a ona po celi denovi mu se zali samo sve deka ne i e ok. Znaci im zaviduvam na devojkite koi shto malce neshto ke im prismeta odma bre cao prijatno ne ke da se zamaraat.. a jas ke tupam mozok tuka, zal mi e pa nemoj pa ova pa ona.
Бегај, спаси се, не си го комплицирај животот за џабе.. И да живеете посебно, пак мајка му ќе доаѓа и ќе ти досаѓа, освен ако неќеш да ти доаѓа дома мајка му и да ти проверува на колку степени му ги переш гаќите и колку пати на ден јаде син и..
Мое мислење е дека че биди под влијание на мајка му, па колку сака да е добар... ти си знајш дали сакаш таков маж.
Не дека се замарам сега ама не можам да скапирам како размислува. Те сакам и лудувам поо тебе и на крај прај шо знаеш.