Се зафркавал, аман.. Сигурно он ти кажал те сакам, ти си му рекла и јас тебе, и после он кажал епа јас тебе не те сакам веќе на шега..
Човекот малце претерано трчаше по мене. Океј и јас сум маза али на крај некако собрав храброст и си реков ај ќе бидне што треба. Му кажав и ја те сакам. Се деси се што требаше и после ми вика ја не те сакам. Малце бев у шок еден период па сега си дојдов при себе.
Епа се лапкавме и така.. Мене не ми е јасно зашто така ме откачи коа толку се трескаше од земја да биде со мене. Ваква ситуација сум немала затоа бев и у шок. Или двајцата не сме сакале веќе или сме сакале.
Значи паднало и друго. Колку години имате? Ко деца сте Да го баталиш овој, те сакал како не Жими гзов.
A shto da mu kazham? Mi smeta majkati sho te gleda kako bebe? Mi smeta so e drama queen? Ke rece sho ti e kakva i da e majka mi e, ednas mu imav izreagirano shto mu vrti da mu se zali koa sme izlezeni i on odma se naljuti demek ne mi se zalela ne si praj filmovi, odma ispagjam jas deka sum psihicki nestabilna i si pravam filmovi. Preku glava mi e, jas neznam shto ocekuva i toj od mene zhenska sum mu ne sum mu zhena. Nekako da vi kazam porano koa niso neznaev za negovata familija kakvi problemi imaat mi beshe boarno otkolku koa go napnav da mi kazuva se i da spodeluva se za da mu pomognam. Toj ni samiot neznae da si ponogne ne pak jas. Ama toa ti e koa se nauceni tato nosi mama mesi.
Ама трчаше долго време по мене. Не е да речеш 2/3 дена да си игра топло-ладно. Те сакам па те сакам и те сакам. Иначе 24 иаме и двајцата. Да не зборам што се не напрај.. Затоа и ми е чудно.
2te snai drugi ja nejkat zoso si gi brani, a vaka na samo da e bez niv ke vika deka znaela deka se krivi oni, ama pred niv e sosem treta epten fina.
Прашувам дали имате комуницирано. Дали како возрасни и зрели луѓе имате зборувате за проблемов? Не да му пререкуваш и да се расправаш туку на нормален начин. Секако, тој ако не воочува дека има проблем нема ни да се обиде да постави граници со мајка му, ќе си остане мамино синче како милион други, ама ние тука не може да бидеме сигурни за тоа, никоја од нас не го познава човекот. Едит: ти ги разгледав мислењата и од 2020 пробувате за бебе? Земени сте или?Од три години врска уште од првата година пробувате за бебе?
Tocno taka sakavme da se zememe se otom potom ama toa bea vreminja, zatoa i pisav sega zoso vrskata ni bese ozbilna ne bese zaebancija, i zatoa pisav za ovoj problem.
Da, imavme razgovarano za se shto mi smeta i na kraj ispagja deka sve me mi smeta, a i kazuva deka nemame pari ama deka i toj sakal odvoeno.
Кога ќе почнат да се мешаат други личности во врската без разлика родител, пријател, роднини, рачунај кавги во најава. Чим немаш слобода во врската то не е врска, тое обврска. Јасно и гласно се кажува или тераме или тераси со твојте.
Нормално е. На било која возраст е нормално да имаш чувство на неспремност за било што, па и за врска.
Те разбирам. Многу пати сум имала и јас блокади, заради анксиозноста. Ама најбитно е да не се преоптеретуваш со тоа.
Ти благодарам. Ми се појави една личност што ми е многу океј. Не сакам да го изгубам. Може најдобро ќе биде да му објаснам како се чувствувам и да ми даде време и кога ќе бидам јас спремна тогаш
Отворен и искрен разговор е клуч за се. Само стави се себеси и твоите чувства на прво место, затоа што тоа е најбитно. Ако ти треба нешто тука сум.