Човекот сигурно не сака да има дете со некоја шо ја познава едвај 30 дена. Сака да има деца од шо 'така треба, тие се годините, да го фати возот на време'. Јас не би се мешала сепак нивна работа плус збориме за 30 и кусур годишни луѓе ваљда знаат шо праат.
Јас како што сфатив тој не свршил во нејзе, туку дека и велел да сврши во нејзе да имаат дете за да не ја изгуби кога ќе оди тој во странство.
Шо размислување е ова бе да свршел во неа и тоа е гаранција да не ја изгубел... тој е стварно глупак, сака да плаќа алиментација изглеа.
Нормална девојка/жена на таков муабет, ќе му удри клоца, а не да прашува за “совет” . Совет у наводници затоа што ваквите ко неа што немаат самопочит, секогаш ќе постапат, дури и не како они мислат, туку како што мисли партнерот, оној кој е доминантен у врската. Не едно, пет деца ќе му роди, и ќе кука како мажите се идиоти. А уствари обострано е!
Не, не ме сфативте, тој така планирал кога би имале секс тие и ја напнувал да имаат секс. Ќе ја цитирам што и рекол: Ти можеш да заминеш, јас би свршил во тебе, кондом и апчиња никако, бебето е причина плус да останеш, зар би пиела апчиња? Ќе свршам во тебе, ќе отидам во Германија да направам некоја пара и ќе се вратам. Еј видете какви манипулации. Вчера зборувале повторно околу тоа, и ја советував она што ми го кажавте. Зборувала со него, почнал да се служи со навреди, веројатно пукнала тиквата, утрово дојде нерасположена на работа, не ја прашував многу, чекам да ми каже. Личноста ја познавам, мирна и повлечена е, не е некоја злобна. Знае да се одбрани,овој и свртел паметот изгледа па ми изгледаше доста несигурна. Всушност изненадена сум од типот, имав прилика да го запознаам на едно излегување, не ми личеше на човек кој би се служел со такви пиздарии. За неа ми е, тешко ги прифаќа разделбите.
Run колешке run Страшно значи Него не го сфаќам како му функционира мозокот и логиките. Неа не ја сфаќам зошто дискутира воопшто. Полесно е разделба после еден месец отколку после една година, или уште пострашно - после бебе. Типот сака да ја остави трудна пошо мисли дека така ќе ја врзе да не му избега. Пошо има 36 - а очигледно сака да се жени. Ако сака да се жени толку - чудно е оти до сега никоја не го зела?!?!?!?
Znaci namerata izgleda e jasna ednostavno sakal da ja iskoristi drugarkati,toj kako prvo da e ozbilen i da recam normalen ne bi ni pomislil a ne da spomne na devojka za eden mesec deka saka da ima dete so nea,ete koga dobil negativen odgovor na negoviot plan vednas puknala tikvata,zalosno se kakvi manipulatori ima,zatoa moj sovet e da treba mnogu da se razmisli pred da se donese edna takva golema odluka kade sto nema da e zagrozena samo zenskata licnost tuku ke bide unisten nejziniot zivot,zivotot na deteto utre ako go ima i na mnogu bliski okolu nea,zatoa vnimavajte so kakvi si imate rabota...pozz i ubav den na site
Зошто воопшто сеуште комуницира со типов? Мислам аман, не ти чини нешто се знае, чао пријатно. Ќе си ја тупам главава со некој недоветен, аха ок.
Гарант нема некој бољи како избор. Да имала мислиш ќе се замараше со овој? Таа сигурно е свесна дека е ненормална целава ситуација ама си замижува со двете очи пошто неќе да е сама.
Се сложувам дека е тажно. Гаранција за пропаднати животи е ова, ај нивните туку бебето кој знае со што би се соочувало. Ама сите знаеме какви све работи трпат и мажи и жени за да не се сами. Тука мислам дека е таков случај.
Инаку зборено е со нејзе. Некако успеаја да ја убедат да преќине, јас си го завршив своето и се тргнав настрана, нејзино е како ќе постапи.
Sto koga pocnuvate so nekoj I e preubavo, vnimanie se okej, se Kako so treba. Mesec dena. Znaci bukvalno se u najdobar red, Kako so I treba. I taka podnapijana od ljubopitnost go zimam telefonot I otvsram Instagram za da se slikav. Reakcii, onie 100ki....I po nekolku recenici piuvanja. Nemav vreme za poise da razgledam. Doagja I mu napraiv sam da okluci insta za da se slikame namerno za da si ja ispratam slikata u chat. Lugje ne mi dozvoli, mu vikam pa jas veke vidov. Zbesnav I mu rekov tolku. Mu velam daj togas telefonot ili nema sto. Tipot na se mi veli toa se samo reakciii I tebe ti go praat toa. A plus devojceto mu bilo bratucetka. A nadolu ne mi dozvoli da vidam. Zasto sigurno ima nesto. Se ispokaravme. Ubavo mu bilo so mene da ne si praam filmovi za dzabe da sme se karale. Jas mnogu se razocarav I planiram da e kraj. Krivo mi e so bese bas moj tip, no uste na sam pocetok li vaka neznam glavata mi e haos.
Машките се збеснати со социјалниве мрежи, нема на некоја да не лајкнуваат, на цел инстаграм и фб, не знаат да го ценат тоа што го имаат. Со сегашниот дечко на почетокот исто преубаво, внимание и случајно после две недели забележав дека лајкнува на девојчиња и си викам ајде на почеток сме ќе следам ситуација, а и не бевме дефинирани дали сме во врска или не. Една ден го подбрав и му викам, ти планираш да се гледаш и да си пишуваш со други или само со мене, од тогаш нема лајкнато на ниедна барем колку што можам да следам и си ја дефиниравме врската. Кажи си што сакаш и што очекуваш од него.
Лајкнал нелајкнал, се замарате со безвезе работи. Тој шо си боцка си боцка настрана без разлика дали лајкнал негде или не.
Претпоставувам дека сте од тој тип што на секоја ѝ риплајнуваат на стори па логично не гледате проблем во тоа што напишало девојчето.