Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    го знаеш она кој те излажал еднаш ќе те излаже пак, кој ќе те извара еднаш ќе те вара уште, а кој те изгуби еднаш кад тад ќе те побара уште еднаш.. значи јасно и предвидливо откачи се од дечково затоа што очигледно си игра со тебе, како уште па и за најдобар дечко го сметаш? кога тогаш ќе се врати ама гледај тогаш ништо да не добие..

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    ми треба совет поднајитно..како да го вратам назадд??

3. lloovvee

lloovvee Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    27
    ^^ а проблемот поради кој што го изгуби е?? ^^

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    не ми верва дека го сакам и дека кје се сменам ^^

5. lloovvee

lloovvee Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    27
    Си згрешила нешто очигледно пиши си опширно искажи си се за да може да те разбереме не само јас и другите феминки за да можеме да ти дадеме неој совет... поздравче ;)

6. lokni4ka2

lokni4ka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Ме нервира бившиот

лелеле луѓе бе дајте некој совет ке пукнам од нервоза. :@ ,пред некоја недела се скарав со бившиот и се изнавреѓавме(не ни е прв пат)..убаво му кажав дека готово и го блокирав насекаде и незнам што уште....и синоќа пак ми се пикаше ме задеваше..ама јас негативно му одговарав и се правев дека многу ми е гајле за него...(а сепак ми е зашто ми е прв)..и што да правам сеааа :( :( :( :(

7. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    хелпп..!!! вакаа... значи во последно време незнам што му се дешава на дететтоо..!!! поретко се слушаме на телл..често е со друарите.. поретко ме бара за да се видиме....значи незнам шо му се дешаваа...се осејќам отфрлено од негова странаа... :( :( незнам вејќе и јас што да праваамм..!!! :(

8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.094
    Прашај го него па ќе знаеш. Ако ти не знаеш што му е, ние тука на форумов уште помалку.

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Игнорирај го и ти. Ако му значиш ќе се освести, ако не откачи го. Едноставно е ;)
    Гајле ти е за него само затоа што ти е прв или...? :^)
    Ако сакаш да си со него што глумиш тогаш кога те бара? Штом го сакаш смири му се, ако не откачи го... абе многу си комплицирате безпотребно :?:

Редактирано од модератор: Не испраќајте две мислења едно по друго, користете го копчето редактирај.

10. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Можеби се работи за период, а можеби едноставно му поминал „меракот“ за тебе... Како и да е, не пробувај од нас да извлечеш 100% корисен совет, туку седни го на асолен разговор и директно зборувајте за она што можеби е проблемот во вашата врска. Едноставно, да бидеш начисто со него. Среќно! :)

11. lokni4ka2

lokni4ka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    а како да се смирам кога на секои две недели најмногу се караме..а сакам да бидам со него..ама едноставно не ни оди..а веќе кога не го мислам повторно ме бара..бев и со други после него ама не бива не оди :(

12. ivanagoki

ivanagoki Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    10
    епа девојце ако не бива тогас најдис си некој нов пробај нее единсвен

13. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45
    триаголник.. другар ми ме свиѓа мене- јас го свиѓам другар му- а другар му мисли дека го свиѓам другарму :fubar: :worried: :worried:
    го сметав за другар ама не и он мене кај него се јавиле симпатии и сега незнам дали да излезам со него што да правам а да не го повредам??? мил ми е ама ако уште еднаш го одбијам ке се одалечи скроз од мене и ке го изгубам а не саакам, а иначе ми се свиѓа па неговиот другар иако знам дека немам никакви шанси кај другар му.. несакам да ги изгубам ни двајцата :worried:

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Епа тогаш остани другарка и со двајцата :?:

15. Emma.Sun

Emma.Sun Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    62
    Ја мислам дека не треба да излезеш со него.. обиди се да му дадеш до знаење дека ти е важен и дека го сакаш како другар не како нешто друго..ако може да помине преку неговите емоции можеби и ке останете другари но ако не осктете тоа е штета.. а и глупаво би билода напраиш нешо со него зашо го свигаш другар му не него .. нема смисла да му даваш лажна надеж на него така можеби повеќе ќе го повредиш отколку да му кажеш дека сакате да останете другари ! Остани си со него другарка а за другар му почекај да помине време ако сеуште ти се свига можеби ке напраиш нешо ама само доколку твојот другар престане да те свига..а ако не пресане најди си некој четврт ! 8)

16. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45
    финтата е што ке го изгубам другар ми ако му го кажам тоа уште еднаш зашто кога му кажав што мислам тој се одалечи од мене и стана ладен, и се прави дека не ме забележува... а не го сакам тоа стварно ке ми фали многу се навикнав на него а ако го изгубам овој го губам и другиов.. а за другиов незнам колу ке имам шанса и време да помине зашто сепак другари се а и дечко во ми има во фаца кажано да му местам девојка јаоооооо :( така да изгубив надеж со него...

17. Magdalena.A

Magdalena.A Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5
    Ич неам среќа у љубовта исто и јас мислам дека сите ми се погрешни..ама некад сум и презадоволна зашто немам дечко..зашто имам огромен проблем што до овој момент ми беше лична тајна што никој не ја знае...врска подолга од 1 месец не сум сакала да имам а и само 1 сум имала..нејќам врски баш заради тоа што мислам дека сама сум се скинала порано кога не сум знаела ништо за секс и за тоа како изгледа комплетно секој интимен дел...срам ми е да си признам понекад ми иде да се убијам и многу ми е срам што вака кажувам ..затоа и ке чекам да напунам 19-20 год да имам прв однос за да не изгледам до толку дека ме имаат поминато..тогаш е и најнормално да си скинат мислам...ке се убијам еј..ја имам 17..и 2 те мои другарки имаат дечковци шо идат 2 год..а јас мизерна сум ептен..и скинат исе и све ми кажуваат..кога ке почнат таква тема се закопувам..незнам што да правам..дали да имам секс у време на менстурација па некако нешто да изгледа дека ме кине или незнам..извинете стварно ептен глупо и смешно звучи ми иде да пропаднам у земја али ако можете некој совет..до сеа немам кажано на никој за ова :(

18. Magdalena.A

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5
    Ич неам среќа у љубовта исто и јас мислам дека сите ми се погрешни..ама некад сум и презадоволна зашто немам дечко..зашто имам огромен проблем што до овој момент ми беше лична тајна што никој не ја знае...врска подолга од 1 месец не сум сакала да имам а и само 1 сум имала..нејќам врски баш заради тоа што мислам дека сама сум се скинала порано кога не сум знаела ништо за секс и за тоа како изгледа комплетно секој интимен дел...срам ми е да си признам понекад ми иде да се убијам и многу ми е срам што вака кажувам ..затоа и ке чекам да напунам 19-20 год да имам прв однос за да не изгледам до толку дека ме имаат поминато..тогаш е и најнормално да си скинат мислам...ке се убијам еј..ја имам 17..и 2 те мои другарки имаат дечковци шо идат 2 год..а јас мизерна сум ептен..и скинат исе и све ми кажуваат..кога ке почнат таква тема се закопувам..незнам што да правам..дали да имам секс у време на менстурација па некако нешто да изгледа дека ме кине или незнам..извинете стварно ептен глупо и смешно звучи ми иде да пропаднам у земја али ако можете некој совет..до сеа немам кажано на никој за ова :(

19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Магдалена уживај девојче. Не им тече крв на сите девојчиња кога ќе се скинат. И да не потече крв се осеќа кога дечкото ти е прв, тесно е, едвај влегува ќе те боли малку... ако ти е толку проблем зашто не му кажеш дека си се повредила како мала. Верувај дека за џабе се малтретираш, ова не е некој голем проблем. Не е уствари никаков проблем за џабе само се окупираш со вакви мисли, на дечко кој те сака нема да му биде важно ова.

На Magdalena.A му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Magdalena.A

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5
    Јас сум со ептен цврст карактер и ич не попуштам, и многу работи за мене си ги чувам да не кажувам..ова беше нешто што ми беше ептен срам да го пишам и што нонстоп секој ден ме мачи...ми се чини дека нема да ми е толку страв да затруднам него да помисли дека го лажам за тоа што би му го кажала..секој ден читам нешто гледа да дознаам околу тоа, се прашувам дали ке ми тече крв, не е битно дали ке ме боли и све тоа, само да не мисли така и да ме заебе..баш и сеа немам врска , а и не планирам у скоро време озбилно нешто..ама секогаш кога и да помислам ме убива самата помисла на прв секс...колку работи имам пребродено у живот, и дома проблеми и све со све сум успеала да се справам али ова е едино нешто што ме мачи...:/