Не се прашува одоколу, само директно, која беше, видов се заследивте, а сега веќе не сте, се видов. Ако и понатаму одрекува, знаеш што треба да направиш.
Абе само директно очи во очи. Дај малку размислете како возрасни и не давајте глупави идеи со тоа фејк профил и пиши на девојката. Што треба уште 1 месец да се влечи со него за случајно од околу да дознае т.е да си потврди дека е сељо и ѓубре?
А што ако го праша дирекно, тој пак истото ќе и го каже. Ти ако си кажала еднаш нешто втор пат ко ќе те праќаат ќе смениш исказ и ќе одговориш другачие ? Може што сакаме да збориме и да кажувате на форумов али таа е реалноста, никој нема од тука да каже еј знаеш лажев, освен ако не го фати во лагата. Јас и дадов опција за она да си ја олесни работата и да биде сигурна, за понатаму во животот да не си кажува а што ако не беше така.
А што треба од околу да подпрашува како инспектор да глуми болен мајмун и да се преправа дека се е совршено во врската додека не си дознае тоа што треба? Зарем толку немате никаква комуникација со вашите партнери? Не знам зошто воопшто сте во врска ако не може отворено ЗА СЕ да зборувате.
Ќе му биде јасно барем дека видела, прати ситуација и не е будала, а нејзе доволна причина за да раскине со некој што не е искрен и ја лаже додека ја гледа во очи.
Зошто да врти одоколу? Вака на директност ќе добие само време, и ќе ја осети реакцијата а под тоа мислам: ќе го фати неспреман.
Sekako ke prikeneme. Pogolem dokaz od ova nema. Ako tolku napnuva ke mu recam ajde pisi I kaj si so prajs da videme Kako ke izreagira. Ama dzabe. Srceto mi se kini, dusava mi se rasparci. Drugarkite ke mi recat ti Pak proveruvaj, si unisti si, taka e denesnicava
Аха мисли си, постојат секакви луѓе, не го бранам воопшто ама не живееме во розов свет. Се кладам дека и ти во врската не кажуваш се или не знаеш се.
Девојче, секој паметен проверува, а секој будала верува. Јас му верувам на партнерот, ама и си проверувам за секој случај, whyy nott .
КАКВА е денешницата? Знаеш дека сеуште има здрави врски каде партнерите си се 100% верни еден на друг и не си прават "глупости" позади грб? Тоа што другарките твои налетуваат на сељаци кои ги изневеруваат каде стигнат е друго, верувај сеуште пости љубов за чудо.
Е ова супер го рече. И мене ми викаат кај ти со ова размислување во ова време... Во секое време секакви има, важно е човек да си држи до критериумите, можеби малку ќе почека, но ќе вреди.
Јас сакам искреност и директност, не врти сучи и манипулации, оти ми е детски. Времето е пари. Ја би била среќна што се случило ова, на време си го фатила. Не плачи за гомново, не те заслужува.
Горе и кажуваш да е дирекна и да не прашува од околу, а ти не си дирекна со маж/дечко ти и потајно проверуваш. Ко што кажав погоре да сумирам. Не живееме во розев свет, така што болје од околу и 100% сигурност отколку да се преиспитува дали правилно постапила, дали дечко и имал секс за една ноќ, или можеби не било ништо освен следење.
Jas sekako ke se vidam u zivo I ke razgovaram. Ama nema nisto da se smeni ako ne go nateram toj da I pisi ili jas. Ama realno jas ako pisam ke se ponizam, mozebi I taa e bisy I se dogovorile. Nema da mi kaze ej da se vidovme. Ete I lazen profil. Nema da raskazuva na nekoj so ne go poznava so garant. Edinstveno toj da I pise pa ke ima reakcija. Inace drug nacin nema. Si unisti toj vrskata I toa e.
Не го бранам, али извини вака многу ми е глуп муабет, еј заследил некоја и после ја блокнал мора да имало секс. Седни и разговорај.
Ako e bilo sledenje zosto be unfollow koga si dojde doma? Zosto? Aj da recam ona ne go zasledila pa Eve ja izbrisal. Ama I dvajcata se zasledila I otsledija.
Па нема ништо засега, што да бидам директна. Нормално дека ќе проверувам со кого се заследува, кој му лајкнува, на кого лакнува, треба да имам увид. Тој да не не проверува случајно, ако се лажеме .