Може искачале да пијат заедно? Сооглед дека биле машки, сакале женски со нив, тоа не значи дека правел нешто. Седни и разговарај.
И тој сомнеж се решава на мирен начин со муабет, а не на форум. Тука само и дадовте мислење дека дечко и 100% имал секс со девојката, и сега бела ќе иде со помисла дека тој е крив и дека сигурно спиел и тешко дека ќе му поверува во било што.
Jas go prasav so ubo, src tolku li ne zapoznavte drustvo, da se druzite, pa ete drugar ti da izleze so nekoja? Ova ona.....mi rece ne, nisto, imase mnogu guzva, mnogu bese top zaedno bevme samite. I posle normalno ode direktniot muabet na sto toj odgovara neznam sto muabet mi pravis.
Не знам како следење, искачање, со пријателка е правење будала. Само тешко на тој со тебе ако немаш доверба во него. И самото следење е немање почит спрема него.
Што има да заследува девојки кои не ги познава? Да лепе 100ки? И да излегува со "пријателки"? Да не се правиме будали ама тие пријателки не се секогаш пријателки, така да подобро ќе проверам 2 пати отколку на крај да сум повредена. Верувам на нешто кога ќе го видам со свои очи. И прекините да нирмализирате работи кои се ненормални. Знаеш колку бедно изгледа кога машки профил следи 1840 жени и на сите им става лајкови и на некои им лепе 100ки? Посељачки потег нема од тоа некој рандом да ме заследува и да ми пишува и лајкнува како гром од ведро небо, и ова го прават само тие што немат ебено одамна и се запечени како загорена тавичка па ќе идат со било која.
Pred 2 meseci pocnav muabet na instagram so eden decko,ne ziveeme vo ist grad megjutoa ne sme predaleku (pomalce od 1 saat pat).Zborevme mesec dena na instagram ,iako toj sakase poubavo u zivo da se zapoznaeme,ja glumev ludilo nekoe na pocetok.Po toa otidov na odmor (i tamu zborevme preku insta 24/7),i koga se vrativ negde pri kraj na juli se vidovme...tocno pred 1 mesec .Jas otidov vo toj grad kade sto zivee toj ,bidejki i ja sum rodena tamu no vo skopje ziveam dooolgi godini.Dodeka bev 10 dena tamu ,skoro sekoj den se gledavme (kolku sto mu dozvoluvase rabotata,bidejki raboti vo 4 smeni).Pred da se vratam za Skopje,go prasav koj e negoviot stav vo vrska so nas,sto kako planira.On kaza deka za nego nisto ne menuva toa sto sme fizicki odaleceni i deka ne mu e problem da doagja navaka.Inace obostrani se simpatiite,okej mi e so nego osobeno sto odamna ne sum se osekjala vaka so nekogo,seto vnimanie mi go posvetuva,se sto moze da posaka edna devojka od svojot decko.I ja se trudam kolku sto mozam,da go usrekjam i da mu vratam so ista mera,duri i povekje,zatoa sto zasluzuva.Megjutoa na strana se ova,on doma ima mn problemi so tatko mu (alkoholicar),ne moze da se pomiri so nekoi raboti sto se slucuvaat doma kaj nego i seto toa mu vlijae na rapsolozenie,a i nekogas na nas...na pocetokot koga se zapoznavavme preku instagram,mi kaza deka apliciral za rabota tuka vo skopje i ako go primat na konkurost kje se preseli tuka,megjutoa eve vekje skoro 1 mesec kako nema feedback,ne samo za nego,nego za site sto imaat aplicirano za taa rabota.On e dosta napnat za ovaa tema,bidejki uste nema rezultati,sekoj den e vo iscekuvanje ,i toa mu stvara dopolnitelna nervoza.A momentalno kade sto raboti go tretiraat ko robot,ne ko ziv coek.Nieden sloboden den nema u nedelata ,nekogas i 2 pati u den ide i na rabota,ako e potrebno.Duri i bolen so temperatua idese na rabota ,bidejki ne mu davaat sloboden den po nikoj osnov,so obrazlozenie deka nema koj drug da go zameni.(demek),i poradi momentalnata rabota se nervira bas poradi ovie stvari....i pak ke kazam seto toa vlijae.Sega e na odmor 2 nedeli,za ovie 7 dena se vidovme 2 pati ,jas za 2 dena odam na odmor so drustvo ,sekako nema da se vidime do togas a koga se vrakjam on pocnuva so rabota....kasha popara.Na majka mi i e poznata situacijata isto,se sto napisav pogore i taa go znae,na pocetokot me podrzuvase za nego,megjutoa sega ne...ne mi ja odobruva vrska so nego,ja razbiram do nekade,majka e mi misli najdobro,no od druga strana mene mi e ubavo so nego,bidejki mi e novo,ne sum imala nesto slicno do sega.Od druga strana majka mi e malce so postarinski sfakjanja,i ne dozvoluva nosenje deckovci doma,barem ne dodeka ne se zapoznaeme ubavo,ja sum 1 mesec so nego samo.Osobeno deka tatko mi e pocinat i majka mi e celosno sama posvetena na mene i sestra mi.Koga doagajse tuka da se gledame,odevme scm ili east gate na kafe pa posle do gradski par,ja i on nemame kade da praime nesto pointimno osven lapanje.Eve sega doagja zima,po parkovi so saati ko do sea so sme sedele nema logika,kje smrzneme.Pred nekoj den iskoristiv prilika sto majka mi bese otsutna dosta saati od doma a sestra mi otide na odmor,pa go viknav kaj mene....pa togas ispadna drug problem.Taman da pocne nesto da se slucuva,po intimno,imase problem so erekcija iako e mlad decko,mnogu se iznervira poradi toa,se osrami iako mene nisto ne mi znacese toa zatoa znam deka na sekoj moze toa da se sluci,ama on bese dosta voznemiren.I ovie denovi voopsto ne zborime za tie stvari,ni za intimnost i za sek.Bukvalno denovive ko na bff ni e muabetot.Mnogu ima negativni raboti za da opstane vrskava a od druga strana mi e ubavo so nego....ne ni e sekoj den dinamicen so muabet i zabaven nekogas se slucuva da nemamse so da zborime ,toa najcesto poradi nego posto ne se trudi kolku sto ja se trudam .Odkako me pridobi na nekoj nacin i uvide deka pocnal da mi znaci se uobrazi malce i ne se opteretuva mn sega za odnosot kakov ke nie posto smeta deka ,nema da go ostaam i da si zaminam.Vo dilema sum ne znam sto da pravam dali da se potrudam i da prodolzime i pokraj site ovie negativnosti ili da se razdelime ko civilizirani lugje.Izvinete za preedolgiot post ,sekoj sovet e dobredojden.
Па не би дебатирал кој каде е заглавен, ама очигледно на форумов има многу жени што мислат дека мора само со мажи да се дружи, дека не смее да гледа други жени и ако пише толку одма на секс мисли со нејзе. Така што нема поента да дебатирам повеќе во врска со белла и нејзиниот.
Ќе го прашаш. Прво, не значи дека те изневерил. Второ, веројатно нема да признае и ако имало нешто. Во секој случај, без отворен разговор ништо нема да се дознае и реши. Ќе му го отвориш профилот нејзин, ќе му ги покажеш сликите од плажата како доказ дека биле на истото место и ќе му кажеш дека знаеш дека се заследиле тие денови. Ако одрекува и се прави дека не знае, значи дека барем за тоа те лаже (за друго не може да се знае, можеш само да се сомневаш). Па ако немаш веќе доверба, валидна причина е за прекин на врска.
Точно, имала сомнеж, овој излажал кога го прашала а згора на се, не се следат повеќе, зошто? И да немало секс, зошто ја излажал?
Тоа е друго за кое треба да зборат и да праша. Може типката била згодна и ја заследил да и гледа слики, ах да сеа пола од тука ќе ме убијат и ќе пишат дека типот е манијак а и јас. А реалноста е дека секој сака да види убаво тело, и да познавам многу двојки кои манијачат заедно женско добро тело Сите вие тука скоро ја убедивте девојката дека дечко имал секс за една вечер.
Аха, значи и ти си од тие дечковции што заследува рандум девојки, а при тоа има девојка , почит спрема девојка ти нула.
Не јас немам ни инстаграм, само знам многу парови што го прават тоа. Ко што кажав погоре, во темава се гледа само најлошото и нула помош и дадовте само ја убедивте во нешто и и ја скршивте надежта
Никој не ја убеди, само тие двата меѓу себе можат да си решат. Едно е јасно, та праша, тој излажа. И како шо никој не ја убедва дека имал секс, така не треба ни да ја убедваме дека е крива шо проверила и прашала. Од кога некоја шо ја запознал на плажа, ја заследил, отследил е пријателка искрено?
Оди види погоре, имаше коментари сигурно имал секс за една ноќ. Не реков дека му е пријателка никаде.