Форумџика на годината

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.401
    Допаѓања:
    18.053
    Ако го прават многу парови не значи дека е правилно. Многу е грдо кога машкото заследува рандум девојки на инста, а има девојка.

На raww, sj *O*, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    43.512
    Претпоставки. Исто како шо е претпоставка дека му е пријателка. А претпоставките се мајка на сите заебанции.

На Guns N` Roses му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Krisssss_93

Krisssss_93 Активен член

Се зачлени на:
    1 мај 2022
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    136
    Секој со своите перцепции, живееме во дигитално време.

4. Krisssss_93

Krisssss_93 Активен член

Се зачлени на:
    1 мај 2022
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    136
    Баш така, затоа и кажав 100 пати да разговара со него отколку тука да бара совети и мислења.

5. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.401
    Допаѓања:
    18.053
    Тоа што живееме во дигитално време ништо не менува.

На raww, -црноока- и tessie им се допаѓа ова.
  6. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    6.353
    Незнам зошто сите се свртевте кон девојчето а не кон типот. Типот и се пушта прво нејзе, па после на сестра и ... се прашувам кој е следен мајка и или братучетка??? @kuçuk ❤️ незнам за тебе ама за мене ова е црвено знаменце. Во ред е да се продолжи понатаму ама не кон она што ти е најблиску. Сигурно со сестра ти си личите многу или потсетувате една на друга. За мене нeма поодвратно нешто кога ист тип се пушта на две сестри. Дефинитивно треба да и кажеш на сестра ти. Замисли утре да ти стане зет (facepalm)

На sj *O*, cresa-jagoda и tessie им се допаѓа ова.
  7. Krisssss_93

Krisssss_93 Активен член

Се зачлени на:
    1 мај 2022
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    136
    Да менува и тоа многу.

8. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.333
    Еј де те молам поштеди не од муабетот дека поради интернетот невозможно е да не се гледа во други.

Ако НЕ САКА тогаш НЕМА да заследува, лајкнува и пишува на други ок? Интернетот не ве тера со нож под вратот да заследувате секакви. Кожа ми се ежи колку голем % на мажи се настроени вака манијачки. Ако не беше интернетот директно со курот во рака ќе им идеше да ги манијачиш?

9. Krisssss_93

Krisssss_93 Активен член

Се зачлени на:
    1 мај 2022
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    136
    Како бе манијачки?
    Пола интернет е со разголени слики, што очекувате, дека мажите нема да ве следат дај не се правете на тошо, се знае зашто повеќето девојки ставаат такви слики, сите девојки сакаат повеќе лајкови после мажите не ви чинеле.
    Што не ставите слики во кошула и фармерки?

Дај те молам не криви се и сешто.
    И престани да живееш со размислување мора само мене да ме гледа. Ти демек не гледаш други.

10. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.333
    И сега ти се чувствуваш приморан дека мора да заследиш и да и лајкнуваш на девојка која ставила слика во бикини? Човече какво сељачко размислување:puke:

За среќа знам доста машки кои не се такви да залседуваат рандом и да пишуваат по други, инаку некој да те чита тебе ќе изгуби надеж во машкиот род.

На raww, sj *O*, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Krisssss_93

Krisssss_93 Активен член

Се зачлени на:
    1 мај 2022
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    136
    Ај пак пошто очигледно не читаш или не сакаш да прочиташ.

Прво немам инста, второ ако нејќеш да те следат затвори си ги профилите, не прифаќај луѓе и крај на муабет, ако си прифатила пола вина е кај тебе, не е криво машкото.

И за крај пошто не планирам да ти враќам више, жалам што уште живееш со помислата дечко ми мора само мене да ме гледа.

Едит: Зашто има девојки манекенки, модни писти на кои идат мажи со своите жени, дали и они се манијаци?

На Кејти19 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.807
    Реакцијата е таа што буни, а не нејзиното присуство на негов профил. И јас имав слична ситуација, го набцкаа бившиот за колега мој од факултет. Ама сабота и недела бевме буквално. Кога си се сложуваш со некого, најубаво ми беше со него да си учиме, не беше од љубоморните женски што намерно не ти кажуваат дека нешто не ти стои на пример, интереси исти малтене, ама никогаш немало ни трошка хемија за поинаква комуникација. Девојки сум му местела мислам.
    Мојов наелектризиран вришти пишти, пред мене да се нацрташ да ми објасниш не знам што.
    Јас не го избришав. Го седнав со аргументи ова она, тој ми бил другар и пред тебе, ако сме сакале ќе сме имале нешто. Значи немаше потреба од панични реакции. Е тоа е тоа што мрси конци и тоа што биле на иста плажа а он негира дека воопшто постои. Значи да имал аргументи, немало да има потреба да ја брише. Шо има потреба секоја надарена и слечена да се заследуе, мене ми е глупо. Ако сакаш да гледаш слики, прогуглај ја или отвори ѝ го профилот, погледај и чао. Јас кога ме додаде и ми пишуваше по годиништа шо не сме се виделе, јас кога видов дека секој 3 следбеник му е underwear model, го стаив на мјут, а после го избришав. 56ти век нека е, не можам со пубертетлии во главата веќе. Здравје Боже ако си ги родам тогаш ќе ги трпам.
    Еве и нека следи некои. Ама чоек со девојка треба малку кочници да има. Баш дека е дигитален свет, веќе и профилите кажуваат многу за нас и потенцијални работодавци ги проверуваат. Значи пазење генерално.

На sj *O* и Krisssss_93 им се допаѓа ова.
  13. Krisssss_93

Krisssss_93 Активен член

Се зачлени на:
    1 мај 2022
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    136
    Тотално се согласувам дека треба и она да го седне и да зборат.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  14. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.089
    Допаѓања:
    41.745
    Она го прашала, тој и кажал, заследил друга и се отследиле, зошто?
    Нешто смрди тука.
    И криел вистина дека запознал некои нови фаци, а се заследиле со типката у исто време кога биле на плажа, преголема случајност, м?
    Јас кога сум во врска никој не ме интересира, нити пак сум пишувала со други или сум ставала реакции на сториња, ако сум пишала, било со колега или другар а не рандом и партнерот би го знаел тоа.
    Нека и каже се, зошто, а не да лаже, суши тука.
    И порано го фаќала, и сега, и како да нема сомнеж?

На sj *O*, cresa-jagoda, -црноока- и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Krisssss_93

Krisssss_93 Активен член

Се зачлени на:
    1 мај 2022
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    136
    Сомнеж се решава со разговор во живо и се одлучува после разговорот.

16. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.089
    Допаѓања:
    41.745
    Еве, веднаш ќе и каже, го фатила у лага, неколку пати, што би било сега поразлично?
    Муабетов?
    Баш ме интересира што ќе и каже за таа...
    Еве и да немало ништо, ако еднаш те фатат во лага нареден пат колку и да кажуваш вистина, залудно е.
    Колку и да е прав џабе е, излажи ме еднаш, џабе е.
    И пред да речеш: сите лажат...не, во мои врски барам искреност, ако не можеш да го пружиш тоа, не почнувај ништо.
    Ако еднаш те фатам во лага, бегај.
    Толку едноставно, амин...само кој да сфати.

Ебати врската основана со лаги.

На cresa-jagoda и -црноока- им се допаѓа ова.
  17. Krisssss_93

Krisssss_93 Активен член

Се зачлени на:
    1 мај 2022
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    136
    Јас никаде не реков дека не лаже или дека го бранам, само се обидувам да и кажам да разговара за да и биде полесно и да и биде мирна главата за во иднина.
    И да си биде сигурна во тоа што ќе одлучи

18. Bellaa1234

Bellaa1234 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2020
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.016
    Lele lugje ne mesajte porano I so sum pisala pred eden mesec ili dvaese dena. Bi sakala da se komentira samo moemntalnata situacija. Realno mi padna krivo so se zasledile posle si rekov ajde zaebi ubavo ti e, neka e. Jas se iznervirav sto se odsledile, znaci nesto ima.
    Mozda me izneveril, nejka da se potseka I ja otsledil. Ete jas drugo ne gledam. Ako e bilo drustvo ke mi kazese. Negovoto bese, samo familjarni lugje na plazata.
    I Eve I gi gledam storinjata od drug profil, kade sto najverojatno se zapoznale vo klubot kaj sto izleguvale. I toa e toa. Sama si doznav. Treba da se nagradam.
    Zivotot mi e ko na film, tragikomedija. Taman si rekov super mi e, ups.

На cresa-jagoda, Krisssss_93 и tessie им се допаѓа ова.
  19. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    4.039
    Допаѓања:
    18.318
    Толку многу драма за врска од 4месеци. Ако на некој му е досадно уште од почеток и си лаже не е добар знак. Раскини тоа е тоа. Ќе ти пројде и ќе научиш дека луѓето лажат и се неискрени ама има и такви што не лажат и се искрени, не секогаш ќе ти се погоди од прва добар човек. Ама побогу не е крај на свет.

На sj *O*, Directioner005, tessie и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    1.026
    Допаѓања:
    3.575
    Живееме во динамично време, секој има свои проблеми и прекрасно е кога имаш со кого да ги споделиш. Биди благодарна што дечкото ти се отворил и воедно ти станал поткрепа во животот, среќа, тага, проблеми, радост битно не си сама. Тоа bffs е нормално кога се запознаваш со некој нели треба најпрво пријателски да се поставиш итн..Немаш причина да ја раскиниш врската јас имав локација Македонија - Англија совршено беше. Во врска со мајка ти ја разбирам и јас не би донесла дечко в куќа. Вработени сте двата можите да си приуштите викенд во некој хотел. :hug:

Последна измена: 22 август 2022
    На Lana Babe му/ѝ се допаѓа ова.