Можеби се разочарал кога сте констатирале дека не сте за врска па сега те гледа како пријателка и мисли дека губи време и не гледа поента да ти посветува внимание како порано? Извини можеби звучеше грубо ама зошто кога очигледно имаш чувства кон него сте се ''одбиле''? Како и да е безобразно е тоа оставање на delivered , јас би го прашала директно и би му го кажала се ова Good luck
Он беше прв што кажа дека не сака врска, дојде до таков муабет и сакаше да биде директен. Јас не бев 100% сигурна што сакам ама се согласив зошто не ми беше за врска дека сепак едвај го познавав. Иако кажа нели дека нејќе врска после првиот дејт одма пиша за втор, па за трет, нон-стоп се допишувавме итн и ми падна малце чудно дека нели обично ако е само искачање, не очекувам толкава ангажираност од човекот. Мене не ми пречи толку тоа што ете се дистанцира зошто сепак не очекувам многу, сепак не е врска, ама зошто одеднаш решил да ме игнорира па дури и да не спомне за искачањето, што пресудило за таква нагла промена.Моја претпоставка е дека истовремено се гледал и со други па сега малце пауза од мене дур искача со други хахах, друго што може да е, не знам, затоа овде пишувам. Мразам вака кога ми се случува зошто и да ми било сеедно за човекот, моментот кога ќе го нема и не добивам внимание, се затрескувам.
Од кај па сега стигнавме до изневерување. Ти спомена лажење, а тоа опфаќа повеќе работи. Сите секојдневно лажеме, што од бели лаги до тешки, ама не сите изневеруваме. Не ја користат твојата реторика за да внесат gambling mechanics, туку ја користат за да ја префрлат вината на корисниците. Не била нивната апликација крива, туку луѓето што подлегнуваат на нејзините предаторски елементи.
Никогаш не си дозволувајте двапати да пишете едно по друго. Ако не врати подолго од 2 дена а е онлајн , не сака да врати. Не телефонот не го видел. Сериозно? Се' правиме на тие телефони веќе, од онлајн час, до вести гледање , сметки плаќање и шопингување. Очите ни излегоа од нив. Задржување на достоинството може ќе нѐ остави без некого, но ќе ги задржи оние коишто нѐ заслужуваат.
Кога ми значи некој, никогаш не би си дозволила толку време да не му вратам, па колку и да сум зафатена ќе најдам 5 секунди време. Сите сме цело време обвиснати на телефоните, нема шанса да ме убеди некој дека не видел порака. Сите ја гледаме, добро не сите ама повеќето од нас, но ако баш во тој момент кога е пишана порака неможеме да вратиме, ја ѕиркаме само горе од нотификација Не си го трошете времето со такви незаинтересирани личности . Имав еден таков предходно и фала богу што веќе не е во мојот живот. Ќе го молам јас некој цел ден да ми врати, нема грешка.
se gledav so edno momce skoro 2 meseci vo nedelata duri i po 4ti pati i pisuvavme cesto se bese vo red mene mi bese rodenden i koga go pokaniv kaza deka ima dogovoreno ke se vidime posle negoviot odmor so drugarite za okolu 1 nedela vo tekot na taa nedela koga otide nity pisuvase nitu nishtoo duri i rodenden cestita formalno koga si dojde od odmor pisa kako nemalo potreba da se viduvame ne sakal vrska seriozno deka ne mozel da mi vozvrati na energijata jas pisav da razgovarame i rece okej ke se cueme pominaa veke nekolku denovi i ne e pisal.. kako da postapam? da ostavam kako shto e da pisam ili ne? ne mi kaza ni pricina ni nishto ne mi e jasno plus vozrasni sme
не е заинтересиран, загреан дечко не се однесува вака, барај си друга прилика, некој кој повеќе ќе те цени
Можеме и треба да им забраниме. Белгија и Холандија забранија gambling mechanics во многу апликации. Други држави исто земаат мерки. А во позаостанати земји како нашава, нас ни требаше декади за некако да се регулираат кладилници/казина и подалеку да бидат од школите (има уште многу тука што да се поправи), а ќе потрае уште малку додека да се просветлат нашиве политичари што се случува и онлајн.
Проблемот е што од старт не си кажала што сакаш. Он рекол дека нејќе врска, ок, а ти требало да кажеш дека сакаш да бидеш во врска. Уште од почеток си се поставила со "дај што даш". И ако сакаш врска, после тоа излегување не требало да излегуваш пак со него, пошто очигледно не сте имале исти цели. И тоа требало да му го кажеш. Дека ако сака да излегува со тебе, треба да биде во врска со тебе. Следен пат посамоуверено и кажувај им што очекуваш од нив.
fala vii ocigledno e taka samo bev iznenadena ne ocekuvav i ne znaev so da mu pisam sakav da razgovarame i ako ima problem da resime ne sakav da sum napadna ili ocajna ushte na pocetok kazav deka sum so namera za poseriozno rece okej isto se trudese vetuvashe i oddednas nishtoo... a mnogu mi se dopadna ni ne ocekuvam da pise vekje ama neе e fer...
Devojki nova sum no sakam da se konsultiram nesto. Doktorka sum vo opsta bolnica, nevrolog.... Imam maka sto sakam eden decko no problemot e sto jas mu pisuvam na instagram no toj ne reagira nikako na seen me ostava......Kazete sto da pravam....Od Vinica e....Tnxx