Ајде, ништо не е. Ако не ти се оди утре во школо, не оди. Само прај се како ништо да не било. Ќе помине со тек на време. Хаха. Ваква бев иста и јас во основно.
mi e sram da ne me zbori na drugite samo,ukl e gledam,neznam kako da pisam,za skolo da go prasam nesto,normalen muabet da e,da ne spomnuvam nisto?
Што има везе на крај краева. Ако сакаш пиши, ако нејќеш не пиши. Исто ти се фаќа. И да не ти врати, што има везе, баш те заболе. Вака ако за се се стресираш косата ќе ти побеле.
Однесувај се вообичаено, не толку ладно, ама не и да бидеш нападна. Па ќе видиш како понатака ќе се одвиваат работите.
А да го манеш тој, да си бараш дечко од друго место. Какви се нема и згодни, и високи, што си се фатила баш за тој.
Епа не му пишувај ако се срамиш. Ќе видиш утре како ќе реагира. Биди си најнормална. Сите сме го поминале тој период па еве живи сме. Сме се брукале и ние не се секирај. И да не се наоѓаш во вакви ситуацији барај си дечковци од други класови. Јас заради ова немав дечко од ист клас. Бргај таму се скарате или раскинете па треба да го гледаш до матура па уште и на исти слики со него. Нека фала.
ahahahaaha neznam,vo pravo si mu pisav domasna dali napisal i vrati ne mislel sega na domasnata,mislite ne mu bile tamu,prasuva za kafe dali sum bila posle skolo. dobro e izgleda,ne sum se izbrukala?
vo pravo si,ne mislev deka nekogas nesto ke bide,samo mi bese ubav,se vrakavme doma posle skolo zaedno,nenadejno se sluci,toj napravi prv cekor,sigurno ima svateno deka go svigam
А што направи па што мислиш се избрука? Дека прв бакнеж? Сигурно приметил и он дека ти е прв бакнеж не се секирај Јас кога ќе се сетам колку го излигавив дечкото на првиот бакнеж Ама добро после тоа ме праша дали сакам да сме во врска така да не било толку страшно лигавењето ама и јас како тебе се мислев дали се избрукав.