Mnogu bev usramena i zdrvena,neznaev kako da se ponasam,si molcev posle toa,go gusnav i otidov doma Ne mi pisa posle toa,cekav poraka,zatoa mislev nesto sum zgresila
Тоа дека убав те шармирал и си се здрвила..... Не му ја мисли толку. И да не ти рече ништо не е крај на свет. А колку години имаш инаку?
Normalno se ponasa,dogovorivme kafe za utre,pustajte mi sreka da pomine se dobro 15 imam,za nekoj mesec 16
Сосема нормална возраст за прв бакнеж. Не се секирај толку. Ајде ти пуштаме среќа за утре убаво да си поминеш и да ни пишеш како било. И да не му збориш за домашни веќе.
Девојки да ве прашам за мислење.. дали мислите дека е во ред да се започне врска со втор братучед на моја прва братучедка? (Нејзе и е братучед од друга страна и никако не паѓаме роднини)
Јас пак мислам дека не постои човек на планетава со кого сакам да споделам се. Можеби не сум меродавна да давам совети сега пошто срцето ме боли, ама минатото и личните struggles во истото треба екстремно да се внимава кому му се кажуваат. Минатото на никој човек не му е сјајно. Сите сме правеле грешки, сите сме се гореле, од глупостите сме учеле и сме зрееле. Ама сепак, тоа минато какво и да е си е лично наше и нема зошто некој да ми ја знае мојата интима. Еднаш се отворив и кажав црни тајни и многу лошо поминав. Не планирам уште еднаш. Дефинитивно некои работи у гроб ќе си ги однесам.
И јас отсекогаш сум била искрена и отворена, ама не сите го заслужуваат тоа. Додека јас споделував све со него, затоа што не сакав да има никакви тајни меѓу нас, он си праел ствари позади мој грб, кои сама случајно ги открив, за после тоа мене да ме обвинува и вади низ нос се што сум му кажала. Според мене, искреност да, ама зависи со кого.
Ме мачат некои работи, можеби не сум во право,би сакала да слушнам мислење. Дали би ви пречело доколку сте во долга врска, со дечко во озбилни години како и неговите другари, постојано да се праќаат слики во група на вибер од голи женски, плус последно што видов беше линк од некоја ескорт дама што му беше пратена лично на него од негов другар, као другар му сака да ја договори, а овој му вика пиши и опипај ситуација. Знае дека видов, ми вика не сум му пратил јас, он ми праќа, ама ич не ми е убаво. Не ми се допаѓа околината, не сакам да судам ама сметам дека на тие години више се имаат надминато оние тинејџерски муабети и треба да се посериозни. Со истиот овој другар сега скоро му прочитав муабет за некоја која ја знае и другар му и овој му кажува дека на него му пуштила камера. Мн ме заболе, немам доверба, свесна сум дека ако е он стабилен околината не може да му влијае, ама некако он самиот не ми остава простор за доверба. Длабоко во себе можеби знам што треба да направам, но би сакала да слушнам мислења и како вие би реагирале.
Јас мислам само опинаат. Еве ко че излезиме еден во сериозна врска е скоро 5 години и тоа бајче е пред неа, пошто сме блиски вика ако јас опинам мирен сум. Тоа ни е муабетот да му ебам мајката ко че излезиме или да ми јајш куро си велиме или зборуваме за жени... Можеби и тие се такви... и тој твојот, откај знам.
Сељак неиживеан. Што е со маживе, си имаат долга врска, девојка што ги сака и за некои евтини жени сакаат да ја расипат.
Се додека не прави ништо не би ми пречело. Другар му му праќа исто ко јас да ти пратам тебе линк од секси маж и да си збориме. Не знам зошто ти руши доверба твојот уопште не го занима,туку да не го навреди другарот. Ај ако не со никого да не се дружи.
Затоа кога со некого планираш сериозна врска бираш за каков човек станува збор. Може е сурово, ама не за џабе рекле, куче да е, од фамилија да е. Се случува некогаш и да погрешиш не викам не, ама тоа значи дека не е он тој вистинскиот за тебе. Зрел и сериозен партнер, кој вистински те сака и има желба со тебе да гради иднина, никогаш нема да те осудува за твоето минато, какво и да било, дури и по цена да не го прифаќа тоа и да не му одговара понатаму да ја продолжи врската со тебе. Има право да знае за вакви големи работи од твоето минато, но нема право да те обвинува поради тоа. Ако не може да ја прифати вистината и да ти даде поддршка и разбирање по тоа прашање подобро е да се разделите. Чао, пријатно, и тука завршува приказната. И понатаму фокусот треба да биде на себе, а не на бившиот и неговото минато кое си имал прилика да го прифатиш, но не си ја искористил.